Snik og Snok på månen

De verdenskjente superheltinnene Snik og Snok har tøffe tider når jorda trues av en søppelbølge, samtidig som deres erkefiende Skuggan kjører månen i rakettfart mot jorda. Som superhelter flest har Snik og Snok superkrefter, Snik har supersyn og Snok har superhørsel! Men er superkreftene nok til å redde jordas befolkning?

Snik og Snok på månen er en danseforestilling, med fargerike videoillustrasjoner, heftige bevegelser og spennende effekter.
Det går rykter om at lokale dansetalenter også dukker opp på scena - med egenkomponert superhelt-dans!
Tema for forestillingen er hvordan jakten på materielle goder og sosial status står i kontrast til verdens voksende klimabevissthet.

Forestillingen hadde urpremiere 26. november 2011, Dramatikkens Hus, og var på turné i Innlandet i mars 2012.

Forestillingen er støttet av Kunstløftet, Nordisk kulturfond, FFUK, UD/DTS og Riksteateret.

MED: Skuespillere: Helle Siljeholm og Sara Christophersen
AV: Idé, konsept, koreografi og dans: Helle Siljeholm og Sara Christophersen Tekstforfatter og historieutvikling: Marie Hafting Video/Animasjon: Ludvig Friberg Illustratør, Design av videolandskap: Pablo Castro Lysdesign og teknisk sjef: Laurent Ravot Skuespiller og regiveileder: Nancy Mannes Musikk og lyddesign: Sverre Eide Scenografi: Carl Nilssen-Love og Kamilla Kotte Birkeland Kostymedesign: Kamilla Kotte Birkeland: Dramaturgisk veiledning: Dramatikkens Hus Produsert av Siljeholm/Christophersen i samarbeid Dramatikkens Hus, Teater Innlandet og National Center for Culture and Arts, Amman, Jordan. Turneprodusent: Dansearena nord og Annika Ostwald.
ANMELDELSER: "Gled dere, folkens. Snik og Snok på månen er en fabelaktig barne- og familieforestilling fra Teater Innlandet" - Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"underholdende og ikke minst tankevekkende for folk i alle aldre" ..."Absolutt noe for hele familien!" - Tore Svensrud, Østlendingen.

"Visuelt er dette kjempespennende"..."ett science-fictioneventyr som ikke kan unngå å fenge" - Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad.

"Visuelt svært imponerende" ..."underholdende sciencefiction-eventyr" -Mariken Lauvstad, Barnebokkritikk.
BILDER / FILM:
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold