Til toppen

Forsmak på «Sacrifice While Lost in Salted Earth»

bilde bilde

Del med en venn


Møt Hooman Sharifi og Impure Company i Hamar sentrum, i forbindelse med Politisk korrekt teaterfestival!

Onsdag 30. august kan du i gågata i Hamar oppleve dansekunstner Hooman Sharifi og hans kompani utenfor Triangelgården!

 

Her vil kompaniet møte folk som passerer forbi, rett og slett for å oppsøke folk i Hamar og bli kjent med lokalmiljøet. Det vil bli jobbet med forestillingsmaterialet til forestillingen Sacrifice While Lost in Salted Earth  som vises under Politisk korrekt teaterfestival  i Kirsten Flagstad-salen torsdag 31. august kl. 19:30.
Alle som ønsker det kan gå i dialog med kompaniet; man kan stoppe opp og se på, eller gå og komme tilbake flere ganger hvis man vil, man kan leke rundt i gata eller kanskje bare henge ved siden av aktørene, og man kan komme i prat med dem.

 

Hooman Sharifi har bakgrunn fra Iran, og er en markant dansekunstner i Norge og internasjonalt.

 

Du kan se på dette som en forsmak på torsdagens forestilling, eller bare gi deg selv en opplevelse der og da. Det blir musikk og bevegelse, samtaler og lek. Kom til byen og opplev noen av Norges beste dansekunstnere i arbeid!

 

Hooman Sharifi og gjengen møter du fra kl. 13:00 denne dagen. Er du heldig blir du trukket ut til å få gratisbillett til forestillingen Sacrifice While Lost in Salted Earth, for vi i Teater Innlandet vil være til stede og dele ut give aways til Politisk korrekt teaterfestival!

VARIGHET: 3 timer

Forestillingen ble spilt i 2023

sted STEDER:
Hamar sentrum

Kalender PERIODEN:  30. august-30. august 2023

Lukk

Hamar sentrum

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb