Til toppen

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

Dobbeltforestilling!


MED:

Kjersti Elvik
Lukk

Kjersti Elvik

Kjersti Elvik er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og arbeider både som skuespiller og regissør. Hun debuterte på Den Nationale Scene og har i tillegg vært tilknyttet Trøndelag Teater og Nationaltheatret, samt vært en del av den kunstneriske ledelsen på Torshovteatret. Hun har også hatt flere sentrale TV- og filmroller, og mange husker henne fra TV-serier som Vestavind (1994-1995) eller som politibetjent Hanne Wilhelmsen i Carl Jørgen Kiønigs Anne Holt-filmer. Hun spilte også i NRKs julekalender Snøfall i 2016. Kjersti debuterte som regissør på Nationaltheatret i 2014, med Doktor Proktors prompepulver etter Jo Nesbø. Hun har vunnet Amandaprisen for rollen som Hanne Wilhelmsen, og ble nominert til Heddaprisen for rollen som Fru Orm, i Werner Schwabs Folkeutrydning – eller leveren min er meningsløs. Denne høsten er hun aktuell for Teater Innlandet med monologforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser 

Terje Strømdahl
Lukk

Terje Strømdahl

Terje er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og jobber som instruktør og pedagog ved samme skole. Han har vært ansatt ved en rekke teatre, blant annet Torshovteateret og Oslo Nye Teater og han er skuespiller ved Nationaltheatret. Opp igjennom årene har Terje mottatt flere priser, blant annet Kritikerprisen for sin rolle i Den 25. timen. Han fikk også Heddaprisen for rollen i Amadeus og Hedda-nominasjon for sin regi på De Foreldreløse. I 2011 sto han på scenen for Teater Innlandet i forestillingen Pingviner i Sahara. I år er han tilbake som regissør for forestillingene Utlendingen og Møt meg ved morgengry, som innleser av fortellingen Beretninger fra unge Herr Fallers liv og levnet, og som skuespiller i forestillingen Mistero Buffo. 

Gi deg selv en helaften på grendehuset med to av landets beste formidlere! Ny, norsk dramatikk i kombinasjon med glitrende fortellerteater blir en dobbeltforestilling uten like!

 

BJØRNEJEGERSKENS BEKJENNELSER

Birgit Bergemoen har fått nok. Hun sier opp jobben som byråkrat, selger villaen og bilen, og flytter tilbake til hjembygda. Bak bensinstasjonen reiser hun et tempel for godhet, av kjøttrød stein.

I monologforestillingen som bygger på romanen med samme navn, møter vi Kjersti Elvik som den godt voksne Birgit som tar et oppgjør med sitt liv, 68-generasjonen og drømmen om å felle en bjørn. Saftig og humoristisk deler hun sine livserfaringer og tanker om kvinners seksualitet, sitt ambivalente forhold til menn og sine nederlag som mor.

Berit Hedemanns debut som dramatiker er en fandenivoldsk og frodig fortelling om begjær, svik og dårlig samvittighet.

 

Produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Den Nationale Scene

 

av Berit Hedemann

Med: Kjersti Elvik
Regi: Victoria Meirik
Scenografi: Kristin Bengtson
Kostymedesign: Lise Søraune
Lysdesign: Kåre Nordseth
Lyddesign: Thorleif Silkebækken
Produsent: Ida Marie Vik

 

MISTERO BUFFO

Gjøglere har gjennom århundrer blitt elsket av folket, men hatet av myndighetene. Den politiske brodden i deres morsomme fortellinger var ansett som farlig for makthaverne.
Vi trenger fortsatt disse nådeløse humoristiske historiene, og vi trenger gode fortellere!

Mistero Buffo står skuespilleren i sentrum og levendegjør et utall karakterer, med kun sin egen kropp og stemme som virkemidler. Terje Strømdahl tolker de middelalderske gjøglermonologene på en måte du aldri har opplevd før! I Teater Innlandets versjon må Gjøgleren på uventet vis gjøre et dypdykk i sitt innerste mørke for å kunne gi dagens samfunn den politiske refs det fortjener, men stadig på energisk og komisk gjøglervis.

Historiene er samlet av den italienske teaterlegenden og nobelprisvinneren Dario Fo. Endelig er alle historiene oversatt til norsk, og utvalget som dramatiseres er nøye plukket ut.

Velkommen til en usminket og morsom teateropplevelse!

 

av Franca Rame og Dario Fo, oversatt av Maria Sand

Med: Terje Strømdahl
Regi: Lars Erik Holter
Scenografi: Kristin Bengtson
Kostymedesign: Lise Søraune
Lysdesign: Kåre Nordseth

Produsent: Kari Dæhlin

Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo

Bli bedre kjent med "Bjørnejegerskens bekjennelser" av Berit Hedemann og "Mistero Buffo" av Dario Fo.Få med deg to av landets beste formidlere på et grendehus nær deg! 🤗OBS: Få billetter! Se hele turnélista og skaff deg billett her:https://www.teaterinnlandet.no/dobbeltforestilling-bjornejegerskens-bekjennelser-og-mistero-buffo/

Publisert av Teater Innlandet Tirsdag 22. september 2020

 

Salg av forfriskninger i pausen.

OBS: Grunnet Koronasituasjonen er det færre seter i salg på samtlige spillesteder!

Vi tar hensyn til de til enhver tid gjeldende retningslinjene fra helsemyndighetene, les mer om våre tiltak her

 

Hør Kari Slaatsveen i samtale med Berit Hedemann og Terje Strømdahl, (fra serien Teaterfolk, du kan høre alle episodene her eller der du hører på Podkast)

 

Episode 4: Berit Hedemann

 

Episode 1: Terje Strømdahl

 

Her kan du se NRK Innlandets reportasje fra premieren!

Teaterforlag Mistero Buffo: Nordiska Aps – København

Les mer
Regissør: Victoria Meirik
Lukk

Victoria Meirik

Victoria Meirik er utdannet ved Amsterdam Kunsthøgskole i Nederland, og har også studert drama ved Skrivekunstakademiet i Hordaland og teatervitenskap ved Universitetet i Oslo. Fra 2018 har hun vært tilsatt som dekan for Teaterhøgskolen hvor hun også underviser på Regilinjen som Første Amanuensis i Regi. Hun har vært tilknyttet Nationaltheatret som fast regissør, og vært kunstnerisk leder for Norsk Dramatikkfestival. Victoria Meirik vant Heddaprisen for beste regi for Antigone ved Trøndelag Teater, og ble heddanominert for forestillingene Blackbird og Faderen ved Nationaltheatret. Høsten 2019 hadde hun regi på den kritikerroste Tante Ulrikkes vei ved Det Norske Teatret. Denne høsten er hun aktuell for Teater Innlandet med en ny forestilling basert på en roman, nemlig Bjørnejegerskens bekjennelser.   

Dramatiker: Berit Hedemann
Lukk

Berit Hedemann

Berit Hedemann, født 1949 i Trysil, er journalist, forfatter – og nå også nyslått dramatiker. Hun jobbet i NRK Radio fra 1973 til 2015, og er særlig kjent for sitt pionerarbeid med å etablere radiodokumentaren i Norge på 90-tallet. Hun har også vunnet flere internasjonale priser for sine dokumentarer og radioteater, ved å bruke radioformatet til å formidle store temaer gjennom vanlige menneskers historier. 

Hun holder foredrag i dramaturgi, historiefortelling og bildeskapende språk for journalister og forfattere i inn- og utland. I 2014 skrev hun sin første skjønnlitterære roman for voksne, All min forakt. En kjærlighetshistorie. I 2018 ga hun ut romanen Bjørnejegerskens bekjennelser, og høsten 2020 kan hun altså legge tittelen dramatiker til sin lange merittliste. Berit er aktuell for Teater Innlandet denne høsten med forestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser

Lyddesigner: Thorleif Silkebækken
Lukk

Thorleif Silkebækken

Thorleif har vært ansatt som multitekniker ved Teater Innlandet siden opprettelsen i 2010. Han har vært lyddesigner for flere av teatrets forestillinger, blant annet Dikterhøvdingen, The 39 Steps og Om mus og menn. Høsten 2017 hadde han lyddesign på danseforestillingen HELLO, en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, og i 2018 var han lyddesigner på Man tager 20 egg. I 2020 hadde han lyddesign på teatrets aller første TI Lab produksjon Skjæra tå seg hue, og høsten 2020 er han aktuell som lyddesigner i Bjørnejegerskens bekjennelser.
Portrett av Thorleif Silkebækken
Regissør: Lars Erik Holter
Lukk

Lars Erik Holter

Lars Erik har utdannelse som både skuespiller og regissør fra Statens Teaterhøgskole. Han jobber frilans som regissør, pedagog og noen ganger skuespiller. På midten av 1990-tallet spilte han blant annet i en rekke forestillinger på Nationaltheatret. Siden 2000-tallet har han for det meste arbeidet som regissør og hatt oppdrag ved en rekke av landets største scener. Lars Erik var i 2007 nominert til Heddaprisen i kategorien «Beste regi» for to forestillinger, Våre foreldres seksuelle nevroser for Den Nationale Scene og Helten på den grønne øya for Det Norske Teatret. For Teater Innlandet har han vært regissør for Hedda Gabler, og høsten 2018 regisserte han Bør Børson jr., der han også oversatte og bearbeidet manus. Han var regissør og dramatiker for Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen. Testosteron hadde Innlandsturné høsten 2018 og ble senere spilt på Centralteatret i Oslo under Heddadagene. Denne høsten er han aktuell som regissør for forestillingen Mistero Buffo.

Scenograf: Kristin Bengtson
Lukk

Kristin Bengtson

Kristin er scenograf ved Teater Innlandet. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010. For Teater Innlandet har Kristin vært scenograf og kostymedesigner på blant annet The 39 StepsWillie Nelson kjente mor miInntrengerneDet året det var så brattDrømmecontainer’nPippi LangstrømpeSkaff meg en synderJeppe på Bjerget og Pingviner i Sahara. Høsten 2017 var Kristin visuell dramaturg og foto- og videograf på Solveigs 2. sang, en teaterinstallasjon som fortsatt vises. Hun er del av det kunstneriske teamet som har hatt og idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling Kristin også hadde scenografien på. Vinteren 2019 hadde hun scenografi, video- og fotodesign og kostymedesign på Kim F, en co-produksjon med Den Nationale Scene, og scenografien til Jungelboken som Teater Innlandet produserte i samarbeid med Riksteatret. Høsten 2019 var hun aktuell med En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. I 2020 var hun en del av det kunstneriske teamet som hadde konsept/manus/regi/scenografi på teatrets aller første TI Lab produksjon Skjæra tå seg hue. Høsten 2020 er hun aktuell som scenograf for dobbeltforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo.
Kostymedesigner: Lise Søraune
Lukk

Lise Søraune

Lise er kostymedesigner og leder for systua på Teater Innlandet. Hun har vært kostymeansvarlig på de fleste produksjonene til Teater Innlandet, og var blant annet kostymedesigner på forestillingene Skogsmatrosen, Dikterhøvdingen, Storm og Silke og REKYL. Hun var ansatt ved Hedmark teater fra 2009 til 2010, og var kostymedesigner på Nothing on TV. Høsten 2020 er hun aktuell som kostymedesigner for dobbeltforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo.
Portrett av Lise Søraune
Lysdesigner: Kåre Nordseth
Lukk

Kåre Nordseth

Kåre ble fast ansatt som tekniker ved Teater Innlandet januar 2015 etter å ha jobbet frilans i mange år. Han har vært engasjert ved teateret flere ganger tidligere, hovedsakelig som turnétekniker og lysdesigner. For Teater Innlandet har han designet lys på blant annet Den enfoldige morderen, Testosteron, Man tager 20 egg, KORPS, Jeg er Robin Hood, Hedda Gabler, Dikterhøvdingen og Nei, nei, gutt!. Vinteren 2019 hadde han lysdesign på Jungelboken som Teater Innlandet produserte i samarbeid med Riksteatret og i 2020 hadde han lysdesign på teaterets aller første TI Lab produksjon Skjæra tå seg hue. Kåre er også teknisk leder for flere festivaler og orkestre, og er aktiv som musiker og dirigent. Høsten 2020 er han aktuell som lysdesigner for dobbeltforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo.

VARIGHET: Ca 2,5 time inkludert pause

Quote ikoner

Anmeldelser

"Imponerende"

To ypperlige skuespillere utfolder seg

Elvik er perfekt i rollen som Birgit…Man både ler og gråter med henne, og Elvik løfter den allerede nydelige teksten til et nytt nivå.

Det er lenge siden jeg har sett så imponerende skuespill som det Strømdahl hadde i “Mistero Buffo”. Publikum humret og lo av Strømdahls karakterer. Med en gang en sliten Strømdahl går over til å dele gjøgleren triste bakhistorie, blir det hele så sårt at det er vanskelig å ikke bli rørt.

Når man kombinerer to erfarne og talentfulle skuespillere med to unike tekster og et team av ypperlige regissører, kostymedesignere, scenografer og teknikere, får man to forestillinger som enten gjør deg målløs eller som du kan snakke om i timevis.

Som nevnt tidligere løfter Elvik og Strømdahl sine monologer, og viser skuespillerferdigheter man sjeldent ser maken av. I to veldig ulike monologer klarer de begge å produsere både latter og tårer hos et trollbundet publikum.

Terningkast 6 Hamar Arbeiderblad

"Magisk helaften du ikke må gå glipp av"

«Bjørnejegerskens bekjennelser» er hverdagsrealisme om levd liv. … De rå og til tider fandenivoldske skildringene av hendelser i årene som har gått, vekker sympati og selvinnsikt, men også latter i salen, samtidig som vi humrer godt av ikke minst satiriske referanser til «alternativ»-bølgen. Først og fremst er likevel livsvisdommen det sentrale i teksten.

 

Terje Strømdahls entré i «Mistero Buffo» kommer ikke bare overraskende på publikum. Fra anslaget setter han scenen. … Fortellermåten og framføringen hans er så tilsynelatende avslappet at hvert ord oppfattes som spontant. … Han får oss til å lytte konsentrert og betrakte hver lille bevegelse og få med oss hver minste mimikk,

Publikum hyler av latter. Fra anslag til finale er gjøgleren på scenen venn med sitt publikum.

 

…en kjærkommen anledning til atter å oppleve magien som oppstår i møtet mellom knakende godt levende teater og publikum.

Gudbrandsdølen Dagningen
Kalender ikon

Spilleplan

torsdag

29. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Mykleby samfunnshus
klokke 19:00
sted
Mykleby samfunnshus

fredag

30. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Grimshallens venner
klokke 19:00
sted
Grimshallen

lørdag

31. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Strømmen kretslag
klokke 19:00
sted
Basheim Grendehus, Alvdal

onsdag

4. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Hedalen ungdomslag
klokke 19:00
sted
Nordre lokalet forsamlingshus, Hedalen

torsdag

5. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Henrik Ibsen AS
klokke 19:00
sted
Åsvang samfunnshus

fredag

6. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Valdres barne- og ungdomsteater
klokke 19:00
sted
Grendehuset Ulnes

lørdag

7. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Hadeland kultursal

søndag

8. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Kulturhuset Banken

tirsdag

10. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Otta kulturhus

onsdag

11. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Tynset kulturhus

torsdag

12. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Elverum kulturhus

fredag

13. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Hamar kulturhus

lørdag

14. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Hamar kulturhus

søndag

15. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

klokke 19:00
sted
Hamar kulturhus
Tidligere forestillinger

onsdag

23. sep.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Generalprøve
klokke 19:00
sted
Høyvang samfunnshus

torsdag

24. sep.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Premiere!
info UTSOLGT!
klokke 19:00
sted
Høyvang samfunnshus

onsdag

30. sep.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Herredsvang
klokke 19:00
sted
Herredsvang Forsamlingshus, Romedal

torsdag

1. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Lund samfunnshus
klokke 19:00
sted
Lund samfunnshus

fredag

2. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Engerneset vel
klokke 19:00
sted
Engerneset samfunnshus

lørdag

3. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Folkets Hus Jømnvang
klokke 19:00
sted
Folkets Hus Jømnvang

søndag

4. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Haslatun Velforening
klokke 19:00
sted
Haslatun samfunnshus

torsdag

8. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Mo Sanitetsforening
klokke 19:00
sted
Sanitetens hus Mo

fredag

9. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Austmarka samfunnshus
klokke 19:00
sted
Austmarka Samfunnshus

lørdag

10. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Fagerlund ungdomslag
klokke 19:00
sted
Folkvang

onsdag

14. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Venner av Tingnes kulturhus
klokke 19:00
sted
Tingnes kulturhus

fredag

16. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Bygdestua på Vangen
klokke 19:00
sted
Bygdestua på Vangen

lørdag

17. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Foreningen Samhold
klokke 19:00
sted
Vestvang

søndag

18. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Samfundet Gjøvik
klokke 19:00
sted
Samfundet Gjøvik

torsdag

22. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Bødal Bygdahus
klokke 19:00
sted
Bødal Bygdahus

fredag

23. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Lesja skulemusikk
klokke 19:00
sted
Lesja kulturhus

lørdag

24. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Teatergruppa UL Fram
klokke 19:00
sted
Marlo Grendehus

søndag

25. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Harpefoss Grendahus
klokke 19:00
sted
Harpefoss Grendahus

mandag

26. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Bygdahuset Krokvang
klokke 19:00
sted
Bygdahuset Krokvang
Lukk

Bygdahuset Krokvang

ADRESSE: Messenlivegen 607, 2611 Lillehammer

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Grendehuset Ulnes

ADRESSE: , 2918 Ulnes

Kommende forestillinger

fredag

6. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Valdres barne- og ungdomsteater
klokke 19:00
sted Grendehuset Ulnes

Siste forestillinger

Lukk

Folkvang

ADRESSE: Jarenvegen 72, 2770 Jaren

Folkvang

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Austmarka Samfunnshus

ADRESSE: Ampiansvegen 10, 2224 AUSTMARKA

Austmarka samfunnshus

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Samfundet Gjøvik

ADRESSE: Øvre Torvgate 24, 25815 Gjøvik

TELEFON: 91 81 86 95

Besøk Samfundet Gjøvik sin nettside
Samfundet elverum

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Lund samfunnshus

ADRESSE: Ljørdalsvegen, 2425 Ljørdalen

TELEFON: 477 58 290

Besøk Lund samfunnshus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Harpefoss Grendahus

ADRESSE: Gålåvegen, 2647 Sør-Fron

TELEFON: 907 38 350

Besøk Harpefoss Grendahus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Mykleby samfunnshus

ADRESSE: Rogner Gård, 2480 Koppang

TELEFON: 62 46 20 70

Besøk Mykleby samfunnshus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

29. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Mykleby samfunnshus
klokke 19:00
sted Mykleby samfunnshus

Siste forestillinger

Lukk

Herredsvang Forsamlingshus, Romedal

ADRESSE: Husegutua 1, 2334 Romedal

TELEFON: 62 58 36 15

Besøk Herredsvang Forsamlingshus, Romedal sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Otta kulturhus

ADRESSE: Skansen 9, 2670 Otta

TELEFON: 61 70 07 00

Besøk Otta kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

tirsdag

10. nov.

2020

torsdag

10. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Otta kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Bødal Bygdahus

ADRESSE: Vestringsvegen 1124, 2653 Vestre Gausdal

TELEFON: 913 65 436

Besøk Bødal Bygdahus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Grimshallen

ADRESSE: Se ''annen informasjon'',

ANNEN INFORMASJON: Riksvei 29, 650 meter sør for Grimsbu. Riksvei 29, nordvestover fra Alvdal (32km)

Besøk Grimshallen sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

30. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Grimshallens venner
klokke 19:00
sted Grimshallen

Siste forestillinger

Lukk

Sanitetens hus Mo

ADRESSE: Østsidevegen, 2133 Mo

Besøk Sanitetens hus Mo sin nettside
Sanitetens hus i Mo

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Vestvang

ADRESSE: Vestsidevegen 198, 2860 Hov

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Høyvang samfunnshus

ADRESSE: Høyvangvegen 95, 2322 RIDABU

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Marlo Grendehus

ADRESSE: , 2690 Sjåk

Besøk Marlo Grendehus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Nordre lokalet forsamlingshus, Hedalen

ADRESSE: Engevegen 10, 2538 Hedal

PARKERING: Parkering utenfor lokalet.

Kommende forestillinger

onsdag

4. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Hedalen ungdomslag
klokke 19:00
sted Nordre lokalet forsamlingshus, Hedalen

Siste forestillinger

Lukk

Engerneset samfunnshus

ADRESSE: Sennsjøvegen 16, Engerneset, 2430 Jordet

Engerneset samfunnshus

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Åsvang samfunnshus

Kommende forestillinger

torsdag

5. nov.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Henrik Ibsen AS
klokke 19:00
sted Åsvang samfunnshus

Siste forestillinger

Lukk

Folkets Hus Jømnvang

ADRESSE: Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

TELEFON: 40466384

Besøk Folkets Hus Jømnvang sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Haslatun samfunnshus

ADRESSE: , 2436 Våler

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Basheim Grendehus, Alvdal

Kommende forestillinger

lørdag

31. okt.

2020

FORESTILLING

«Bjørnejegerskens bekjennelser» og «Mistero Buffo»

stjerne Arrangør: Strømmen kretslag
klokke 19:00
sted Basheim Grendehus, Alvdal

Siste forestillinger

Lukk

Bygdestua på Vangen

ADRESSE: Tømmerholsvegen 320, 2850 LENA

Besøk Bygdestua på Vangen sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

7. nov.

2020

lørdag

5. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hadeland kultursal
Billett kommer

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

12. nov.

2020

onsdag

25. nov.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Elverum kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

11. nov.

2020

torsdag

26. nov.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Tynset kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Lesja kulturhus

ADRESSE: Jakup B. Klukstads veg 32, 2665 LESJA

Besøk Lesja kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Tingnes kulturhus

ADRESSE: Tingnesvegen 796, 2350 NES PÅ HEDMARK

TELEFON: 458 30 495

SERVERINGSTILBUD: Kafé Nessundet ligger i samme lokaler som kulturhuset, og ved arrangement benyttes de til eventuell servering.

ANNEN INFORMASJON: Lokalet har skrått gulv(amfi) og sitteplasser til 221 personer og kan leies ut til kurs,konferanser, selskaper og andre arrangementer. Salen har et stort lerret, projektor, mygg, håndholdt mikrofon og teleslynge. Herredstyresalen kan leies for mindre møter. Her er det plass til 40 personer og det er tilgang til lerret og projektor. ​

Besøk Tingnes kulturhus sin nettside
Tingnes

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Kulturhuset Banken

ADRESSE: Kirkegata 41, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 10 77 70

ANNEN INFORMASJON: Kontortid kl. 09.00-15.00 på hverdager

Besøk Kulturhuset Banken sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

8. nov.

2020

søndag

6. des.

2020

FORESTILLING

Plutselig Barneteater

klokke 16:00
sted Kulturhuset Banken

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Café Valuta ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

8. nov.

2020

FORESTILLING

Plutselig Barneteater

klokke 12:00
sted Hamar kulturhus

fredag

13. nov.

2020

lørdag

14. nov.

2020

søndag

15. nov.

2020

fredag

20. nov.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

stjerne Premiere!
info UTSOLGT
klokke 19:00
sted Hamar kulturhus
Utsolgt

søndag

22. nov.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

6. des.

2020

FORESTILLING

Plutselig Barneteater

klokke 12:00
sted Hamar kulturhus

søndag

13. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

onsdag

16. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

17. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

lørdag

19. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

20. des.

2020

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

8. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

14. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

15. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

17. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

21. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

22. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

24. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

28. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

29. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

31. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Bildegalleri

Bilde ikoner

Video

Ta et dypdykk

Berit Hedemann

Bjørnejegerskens bekjennelser – fra bok til teater

Avis ikon

Vi har tatt en prat med nyslått dramatiker Berit Hedemann! Berit har skrevet romanen om bjørnejegersken Birgit Bergemoen, som snart skal ut på turné i Innlandet.

Les mer
Arrangørweb