Til toppen

Fuglefesten

bilde bilde

Del med en venn


MED:

SKUESPILLERE:

Anne Guri Tvedt
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hun har jobbet ved en rekke av Norges scener. Blant annet har Anne Guri medvirket i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio. For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots og i 2020 har hun spilt i Utlendingen, Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. Høsten 2020 er hun aktuell i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Anne Guri er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.

Stian Isaksen
Lukk

Stian Isaksen

Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker, radioteater og TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble Heddanominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i de digitale Koronamonologene. Han spilte også i teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg huet. Stian er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i 2020-2023.

Sunniva Du Mond Nordal
Lukk

Sunniva Du Mond Nordal

Sunniva er utdannet ved Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i tillegg studert musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I forbindelse med utdannelsen har hun hatt ulike roller i skolens teateroppsetninger og kortfilmer. Hun har også stått på scenen på Nationaltheatret som Gaupa i forestillingen Ulven, hun har spilt Sara i Sett bagen fra deg ved Brageteatret og høsten 2019 spilte hun Henne i Sørsiden på Den Nationale Scene. Sunniva har også vært å se i TVNorge-serien Hvite gutter og hun har jobbet i NRK Radioteatret. Sunniva debuterte for Teater Innlandet i 2020 i Larry Shues Utlendingen. Hun har også spilt i Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. Høsten 2020 er hun aktuell i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Sunniva er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.

John Nyutstumo
Lukk

John Nyutstumo

John er fast ansatt som skuespiller og kunstnerisk rådgiver ved Teater Innlandet. Han var med på å starte Tramteatret i 1976 og var medlem til det ble nedlagt i 1986. Fra denne perioden er han mest kjent som skurken Ronny. Mange kjenner han også fra TVNorge-serien Neste Sommer. John var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010, hvor han blant annet spilte i Himmelske lysterRovdyr og Bygdejævler. For Teater Innlandet har han spilt i Bukkene Bruse vender tilbake, Om mus og menn, GruffaloPippi LangstrømpeMannslagerholaAnd, Døden og TulipanenUnder Vår Himmel. Han har siden 2015 vært på flere turnéer med Vidar Sandbeck-forestillingen Blådansen, og våren 2017 spilte han en rekke roller i teaterversjonen av Jon Michelets Skogsmatrosen. Høsten 2017 turnerte han med Villmarksdikteren, et teaterkåseri om Mikkjel Fønhus. John spilte i og var en del av det kunstneriske teamet bak  barneforestillingen Se! Jeg fant!. Høsten 2018 så vi ham i Bør Børson jr. og høsten 2019 i Den enfoldige morderen og Guddommelig galskap – et teaterkåseri om Knut Hamsun, som han selv har skrevet. Våren 2020 var John aktuell med Utlendingen og Koronamonologene. I august spilte hani teatrets aller første TI Lab-produskjoen Skjæra tå seg hue. Høsten 2020 er han aktuell i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie).

Tom Styve
Lukk

Tom Styve

Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo. Han er ansatt i en åremålsstilling ved Teater Innlandet. For Teater Innlandet har Tom spilt i Det året det var så brattDikterhøvdingenPippi LangstrømpeThe 39 StepsSkaff meg en synderBukkene Bruse vender tilbakeJeg er Robin Hood og hatt hovedrollene som Jeppe i Jeppe på Bjerget og Lenny i Om mus og menn. Han har spilt i Prøysenspelene Trost i taklampa(2014) og Tia og timen (2012) og vært med i produksjoner for blant annet Teater Grimsborken og Radioteatret. Sammen med Stig-Werner Moe har han laget både juleshow i Lillehammer og sommershow i Lillehammer og Stavern. Tom driver også med stand-up og er fast medlem av improvisasjonsgruppen Kvikksølvguttene og Veslemøy. Høsten 2016 hadde han en liten rolle i storfilmen Kongens nei. For Teater Innlandet spilte han våren 2017 i Fire forsøk på å gjøre en forskjell, før han la ut på en nye turné med Dikterhøvdingen. Høsten 2017 spilte Tom i KORPS før han hadde premiere på Hva for en klovn er jeg, en forestilling han har skrevet selv og som er en hyllest til Rolf Just Nilsen. Tom spilte i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. Høsten 2018 så vi ham som selveste Bør Børson jr. i stykket med samme navn, før han hadde permisjon fra Teater Innlandet for å spille Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Tom hadde hovedrollen som Sven i Den enfoldige morderen høsten 2019 og våren 2020 spilte han i Utlendingen og de digitale Koronamonologene. Han spilte også i teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. Høsten 2020 er han aktuell i Julius Cæsar (Brutus’s tragedie).

MUSIKERE:

Hans Marius Indahl
Lukk

Hans Marius Indahl

Hans Marius Indahl er utdannet trommeslager fra Westerdals og jobber som frilanser for band og artister i tillegg til å undervise. Han spiller i flere band, og har samarbeidet med artister som Arif, Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Jørn Hoel og Karpe Diem for å nevne noen. I 2019/2020 turnerte han internasjonalt som bandleder og trommeslager for Anna of the North, og bidrar på plateutgivelser sammen med band og artister som Halva Priset, Morgan Sulele og Mimmi Tamba. Hans Marius har tidligere medvirket som musiker på Peer Gynt og Hakkebakkeskogen ved Nationaltheatret og er nå aktuell som musiker på Teater Innlandets familieforestilling Fuglefesten.

Flaggermusen Flapps og meitemarken Mark er bestevenner.

De er outsidere og har sin egen greie på gang. De er ikke i den kule gjengen. Den kule gjengen er de vakre og fancy fuglene, og nå arrangerer en av dem en stor bursdagsfest!

Festfuglen inviterer bare Mark og ikke Flapps. Flapps fortviler og finner på noe som gir han innpass på festen likevel.

Hvor langt vil vi strekke oss for å henge med de kule og populære?

 

Vårens familieforestilling blir en fest for både store og små – bli med på en fargesprakende og morsom opplevelse!

 

Hør regissør Ida Høy i samtale med Kari Slaatsveen, i podkasten Teaterfolk HER !

Les mer
Regissør: Ida Høy
Lukk

Ida Høy

Ida Høy er teaterregissør og manusforfatter, utdannet ved Universitetet i Oslo. Ida har virket som regissør i det frie feltet i mange år. I 2013 hadde hun regi på barneforestillingen Øye i Øye som ble utviklet og spilt på Munchsenteret i Løten, med teaterkompaniet Teater Tinghuset. I 2018 etablerte hun Ibsenkompaniet Lerkefugl produksjoner sammen med Hadle Reisæter, og i 2019 hadde de premiere på den kritikerroste forestillingen Peer På Pub som Ida bearbeidet manus til og regisserte. Hun har også laget Peer Gynt Escape Room på Henrik Ibsen Museum i Skien, og hatt regi på spelene Anna i Ødemarka og Marispelet ved Rjukanfossen. I 2016 bearbeidet og regisserte Ida Ibsens Brand for Teater Ibsen, fremført i kirker.  Våren 2021 er hun aktuell for Teater Innlandet med familieforestillingen Fuglefesten.

Scenograf: Kristin Bengtson
Lukk

Kristin Bengtson

Kristin er scenograf ved Teater Innlandet. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010. For Teater Innlandet har Kristin vært scenograf og kostymedesigner på blant annet The 39 StepsWillie Nelson kjente mor miInntrengerneDet året det var så brattDrømmecontainer’nPippi LangstrømpeSkaff meg en synderJeppe på Bjerget og Pingviner i Sahara. Høsten 2017 var Kristin visuell dramaturg og foto- og videograf på Solveigs 2. sang, en teaterinstallasjon som fortsatt vises. Hun er del av det kunstneriske teamet som har hatt og idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling Kristin også hadde scenografien på. Vinteren 2019 hadde hun scenografi, video- og fotodesign og kostymedesign på Kim F, en co-produksjon med Den Nationale Scene, og scenografien til Jungelboken som Teater Innlandet produserte i samarbeid med Riksteatret. Høsten 2019 var hun aktuell med En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. I 2020 var hun en del av det kunstneriske teamet som hadde konsept/manus/regi/scenografi på teatrets aller første TI Lab produksjon Skjæra tå seg hue, og som scenograf for dobbeltforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo. Våren 2021 er hun aktuell med familieforestillingen Fuglefesten.
Kostymedesigner: Gjøril Bjercke Sæther
Lukk

Gjøril Bjercke Sæther

Gjøril Bjercke Sæther har hovedfag i kostymedesign fra Kunsthøskolen i Oslo, og har siden designet kostymer for mer enn 50 ulike produksjoner både i Norge og utlandet. Hun har samarbeidet over lang tid med flere av de mest kjente kompaniene innen fri scenekunst, som Grusomhetens Teater, De Utvalgte og Wee/Francesco Scavetta. Av andre prosjekter kan nevnes kostymedesign for Min Briljante Venninne på Oslo Nye Teater i 2019, Over Ævne II på SND, Det Slovakiske Nasjonalteatret i 2018 og Brand på Teater Ibsen i 2016. Våren 2021 er hun aktuell for Teater Innlandet med familieforestillingen Fuglefesten.

Komponist: Peter Baden
Lukk

Peter Baden

Peter Baden er musiker, komponist og musikkprodusent. Han har jobbet med artister som Nils Petter Molvær, Mari Boine, Bugge Wesseltoft, Hanne Hukkelberg og Thea Hjelmeland m.fl. Han har også samarbeidet med forskjellige aktører i kunstfeltet som Ultimafestivalen, Berliner Kammersymphonie og KORK. Han har produsert plater for andre artister, komponert musikk for de fleste store teatrene i Norge, samt produsert musikk for TV, film, dans og radio. I 2015 satte han opp sin egen teaterforestilling Rytmer fra verdensrommet på Det Norske Teatret, der han bidro med både manus, video og musikk, og var utøver. I tillegg har han hatt ansvaret for store internasjonale produksjoner som The Viking Planet og Nasjonalmuseets audioguide, og han komponerte i samarbeid med Teater Innlandet musikken til Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016.

Våren 2021 er han aktuell for Teater Innlandet som komponist med familieforestillingen Fuglefesten.

Lysdesigner: Olav Nordhagen
Lukk

Olav Nordhagen

Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel SkogsmatrosenThe 39 StepsGrisebondens kunstWillie Nelson kjente mor miInntrengernePippi Langstrømpe!KYSS – en scenisk hyllest til MunchBivrfrostMens vi ventar på GodotVid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret. Våren 2021 er han aktuell med familieforestillingen Fuglefesten.

Produsent: Ida Marie Vik

VARIGHET: ca 1 time

PASSER FOR: Barn fra 4 år | Barnefamilier

Kalender ikon

Spilleplan

torsdag

25. feb.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

stjerne Premiere!
klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

lørdag

27. feb.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

søndag

28. feb.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

tirsdag

2. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

onsdag

3. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

torsdag

4. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

fredag

5. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

lørdag

6. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Maihaugsalen, Lillehammer

søndag

7. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Maihaugsalen, Lillehammer

onsdag

10. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Sør-Fron kulturhus

torsdag

11. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Teatersalen, Brumunddal

fredag

12. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Gjøvik Kultursenter

lørdag

13. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Moelv kulturhus

søndag

14. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Milepelen, Sand
Billett kommer

onsdag

17. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Elverum kulturhus

torsdag

18. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

fredag

19. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Søndre Land Kultursal

lørdag

20. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hadeland kultursal
Billett kommer

søndag

21. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Fagernes kulturhus
Billett kommer

mandag

22. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Sentrum Kino, Dokka
Billett kommer

onsdag

24. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Åmot kulturhus
Billett kommer

torsdag

25. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Storstua, Koppang
Billett kommer

onsdag

7. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Kulturhuset Hagelund
Billett kommer

torsdag

8. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Rådhuskinoen, Flisa

fredag

9. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Rådhus-Teatret, Kongsvinger
Billett kommer

lørdag

10. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Ullensaker kulturhus
Billett kommer

tirsdag

13. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Utgard fleirbrukshus, Lom

onsdag

14. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Otta kulturhus

torsdag

15. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Storstuggu, Røros
Billett kommer

fredag

16. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Tynset kulturhus

lørdag

17. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus

søndag

18. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted
Hamar kulturhus
Lukk

Otta kulturhus

ADRESSE: Skansen 9, 2670 Otta

TELEFON: 61 70 07 00

Besøk Otta kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

14. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Otta kulturhus

onsdag

1. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Otta kulturhus

torsdag

2. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Otta kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Milepelen, Sand

ADRESSE: Bunesveien 19, 2120 SAGSTUA

TELEFON: 62 59 87 20

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset bærer navnet Milepelen. Navnet er en del av tittelen på romanen "Møte ved milepelen" av Sigurd Hoel. Navnevalget ble dermed en hyllest av bygdas store dikter. Utsmykningen i flere av kulturhusets rom er inspirert av Hoels forfatterskap.

Besøk Milepelen, Sand sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

14. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Milepelen, Sand
Billett kommer

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

20. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hadeland kultursal
Billett kommer

lørdag

20. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hadeland kultursal

søndag

21. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hadeland kultursal

Siste forestillinger

Lukk

Rådhus-Teatret, Kongsvinger

ADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER

TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)

PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.

Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

9. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Rådhus-Teatret, Kongsvinger
Billett kommer

onsdag

17. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Rådhus-Teatret, Kongsvinger

Siste forestillinger

Lukk

Kulturhuset Hagelund

ADRESSE: Storvegen 5, 2420 Trysil

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

SERVERINGSTILBUD: I vestibylen er det kafé som har åpent på dagtid samt på kveldstid når det er arrangementer i kulturhuset.

Besøk Kulturhuset Hagelund sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

7. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Kulturhuset Hagelund
Billett kommer

Siste forestillinger

Lukk

Storstuggu, Røros

ADRESSE: Ol-Klemmetsaveien 50, 7374 RØROS

TELEFON: 72 41 95 01

PARKERING: Stor gratis parkeringsplass utenfor bygget.

Besøk Storstuggu, Røros sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

15. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Storstuggu, Røros
Billett kommer

Siste forestillinger

Lukk

Sentrum Kino, Dokka

ADRESSE: Storgata 28,, 2882 DOKKA

TELEFON: 61 11 61 30

PARKERING: Parkeringsplass og parkeringstjeneste

Besøk Sentrum Kino, Dokka sin nettside

Kommende forestillinger

mandag

22. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Sentrum Kino, Dokka
Billett kommer

torsdag

4. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Sentrum Kino, Dokka

Siste forestillinger

Lukk

Gjøvik Kultursenter

ADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK

TELEFON: 61 18 95 00

PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.

Besøk Gjøvik Kultursenter sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

24. jan.

2021

FORESTILLING

Plutselig Barneteater

klokke 12:00
sted Gjøvik Kultursenter

fredag

12. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Gjøvik Kultursenter

lørdag

13. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Gjøvik Kultursenter

søndag

14. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Gjøvik Kultursenter

Siste forestillinger

Lukk

Fagernes kulturhus

ADRESSE: Jernbanevegen 22, 2900 FAGERNES

TELEFON: 61 35 90 00

Besøk Fagernes kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

21. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Fagernes kulturhus
Billett kommer

onsdag

24. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Fagernes kulturhus

torsdag

25. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Fagernes kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

17. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Elverum kulturhus

onsdag

10. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Elverum kulturhus

torsdag

11. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Elverum kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Utgard fleirbrukshus, Lom

ADRESSE: Bergomsvegen 41, 2686 LOM

TELEFON: Bergomsvegen 41

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Utgard fleirbrukshus, Lom sin nettside

Kommende forestillinger

tirsdag

13. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Utgard fleirbrukshus, Lom

Siste forestillinger

Lukk

Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

ADRESSE: Kirkevegen 8, 2830 RAUFOSS

TELEFON: 61 15 34 10

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

18. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

Siste forestillinger

Lukk

Storstua, Koppang

ADRESSE: Storgata 122, 2480 KOPPANG

TELEFON: 62 46 46 00

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor bygget.

Besøk Storstua, Koppang sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

25. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Storstua, Koppang
Billett kommer

lørdag

11. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Storstua, Koppang

søndag

12. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Storstua, Koppang

Siste forestillinger

Lukk

Sør-Fron kulturhus

ADRESSE: Glasmestervegen 8, 2647 SØR-FRON

TELEFON: 61 29 93 00

PARKERING: Muligheter for parkering ved kulturhuset.

Kommende forestillinger

onsdag

10. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Sør-Fron kulturhus

lørdag

4. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Sør-Fron kulturhus

søndag

5. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Sør-Fron kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Åmot kulturhus

ADRESSE: Torget 1, 2450 RENA

TELEFON: 62 43 40 00

PARKERING: Mulighet for korttidsparkering på inntil 2 timer ved torget i sentrum.

SERVERINGSTILBUD: Hos Kafé Sandbeck frister de med varme vafler, rundstykker og diverse andre lunsjretter. Kaketilbudet deres er blitt noe helt spesielt, da de har egen konditor!

ANNEN INFORMASJON: Lokalisert midt i Rena sentrum - på torget, er Åmot kulturhus et fint og naturlig valg for avkobling og inspirasjon.

Besøk Åmot kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

24. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Åmot kulturhus
Billett kommer

Siste forestillinger

Lukk

Teatersalen, Brumunddal

ADRESSE: Furnesvegen 26, 2380 BRUMUNDDAL

TELEFON: 62 59 87 20

PARKERING: Parkering utenfor bygget.

Kommende forestillinger

torsdag

11. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Teatersalen, Brumunddal

Siste forestillinger

Lukk

Rådhuskinoen, Flisa

ADRESSE: Rådhusgata 1, 2270 FLISA

TELEFON: 62 95 66 18

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Rådhuskinoen, Flisa sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

8. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Rådhuskinoen, Flisa

Siste forestillinger

Lukk

Søndre Land Kultursal

ADRESSE: Hovsbakken 1, 2860 HOV

TELEFON: 61 12 66 46

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Søndre Land Kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

19. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Søndre Land Kultursal

Siste forestillinger

Lukk

Maihaugsalen, Lillehammer

ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 28 89 00

PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.

SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.

Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

6. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

søndag

7. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

lørdag

6. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

søndag

7. nov.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

16. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Tynset kulturhus

onsdag

8. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Tynset kulturhus

torsdag

9. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Tynset kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Café Valuta ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

17. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

21. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

22. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

24. jan.

2021

FORESTILLING

Plutselig Barneteater

klokke 16:00
sted Hamar kulturhus
FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

28. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

29. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

31. jan.

2021

FORESTILLING

Julius Cæsar

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

25. feb.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

stjerne Premiere!
klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

lørdag

27. feb.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

søndag

28. feb.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

tirsdag

2. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

onsdag

3. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

4. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

fredag

5. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

lørdag

17. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

søndag

18. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus

fredag

29. okt.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

stjerne PREMIERE
klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

31. okt.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

onsdag

15. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

torsdag

16. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

fredag

17. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

lørdag

18. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

søndag

19. des.

2021

FORESTILLING

Den finast eg veit

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Moelv kulturhus

ADRESSE: Skolevegen 11, 2390 MOELV

Kommende forestillinger

lørdag

13. mar.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Moelv kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Ullensaker kulturhus

ADRESSE: Furusethgata 12, 2050 JESSHEIM

TELEFON: 66 10 80 00

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset er bygget som et moderne flerbrukshus som i tillegg til å romme scener for artister i alle sjangre også rommer bibliotek og kino. Ullensaker Kulturhus fått status som et regionalt kulturhus som skal ha betydning for hele øvre Romerike. Kulturhuset holder en teknisk god standard og kan tilby gode fasiliteter både for artister og gjester.

Besøk Ullensaker kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

10. apr.

2021

FORESTILLING

Fuglefesten

klokke 18:00
sted Ullensaker kulturhus
Billett kommer

Siste forestillinger

Arrangørweb