Til toppen

Fuglefesten

Fugl som husker
bilde bilde

Del med en venn


MED:

SKUESPILLERE:

Anne Guri Tvedt
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hun har jobbet ved en rekke av Norges scener. Blant annet har Anne Guri medvirket i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio. For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots. I 2020 spilte hun i Utlendingen, Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte Anne Guri tittelrollen i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2021 spilte hun i barneforestillingen Fuglefesten og vinteren og våren 2022 spilte hun i familieforestillingen Karons sandkasse. Anne Guri er en del av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023.  Høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

 

Portrettfoto kvinne
Stian Isaksen
Lukk

Stian Isaksen

Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker og radioteater og medvirket i TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble Heddanominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i de digitale Koronamonologene. Han spilte også i teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue og familieforestillingen Fuglefesten. I 2020 til 2022 sto han på scenen som Brutus i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og i 2022 spilte han i Karons sandkasse. Stian er en del av av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023. Høsten 2022 spiller han i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto mann
Sofie Huijs
Lukk

Sofie Huijs

Sofie er skuespiller og en av fire deltakere i Teater Innlandets program for utvikling av unge talenter innen scenekunst; TI Ung. Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen og NTNU, i musikkteater og musikkvitenskap.

Hun har gjort flere teaterproduksjoner med kompaniet Ask Scenekunst, blant annet rollen som Ylva i Julegaven som ble borte og som danser i Karius og Baktus. Sofie dubber TV-serier, blant annet for NRK Super, og har også jobbet som steppdanser, både utøvende og som pedagog. Avgangsforestillingen hennes ved Musikkteaterhøyskolen var Shockheaded Peter, i regi av Lars Erik Holter. I 2021 var hun en del av høstoppsetningen av familieforestillingen Fuglefesten og TI Ungproduksjonen Oksesult. Vinteren 2021/22 spilte hun i Harold Pinters Kjøkkenheisen. Tidligere i år var Sofie også med på EuroISHion – en fullverdig Eurovision-finale laget på ett døgn, som var et samarbeidsprosjekt mellom Døgnfluer og En Gjeng Med Idioter.

Vinteren og våren 2022 turnerte hun med familieforestillingen Karons sandkasse, og høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto kvinne
Sunniva Du Mond Nordal
Lukk

Sunniva Du Mond Nordal

Sunniva er utdannet ved Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i tillegg studert musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I forbindelse med utdannelsen har hun hatt ulike roller i skolens teateroppsetninger og kortfilmer. Hun har også stått på scenen på Nationaltheatret som Gaupa i forestillingen Ulven, hun har spilt Sara i Sett bagen fra deg ved Brageteatret og høsten 2019 spilte hun Henne i Sørsiden på Den Nationale Scene. Sunniva har også vært å se i TVNorge-serien Hvite gutter og hun har jobbet i NRK Radioteatret. Sunniva debuterte for Teater Innlandet i 2020 i Larry Shues Utlendingen. Hun har også spilt i Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte hun i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), og i barneforestillingen Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell i familieforestillingen Karons sandkasse. Sunniva er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.

Portrettfoto kvinne
Tom Styve
Lukk

Tom Styve

Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo. For Teater Innlandet har Tom spilt i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. Han har også spilt i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv, og Teater Innlandets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. Tom driver i tillegg med standup og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Tom spilte vinteren og våren 2022 i familieforestillingen Karons sandkasse. Tom er en del av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023. Høsten 2022 spiller han i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto mann

MUSIKERE:

Hans Marius Indahl
Lukk

Hans Marius Indahl

Hans Marius Indahl er utdannet trommeslager fra Westerdals og jobber som frilanser for band og artister i tillegg til å undervise. Han spiller i flere band, og har samarbeidet med artister som Arif, Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Jørn Hoel og Karpe Diem for å nevne noen. I 2019/2020 turnerte han internasjonalt som bandleder og trommeslager for Anna of the North, og bidrar på plateutgivelser sammen med band og artister som Halva Priset, Morgan Sulele og Mimmi Tamba. Hans Marius har tidligere medvirket som musiker på Peer Gynt og Hakkebakkeskogen ved Nationaltheatret og er nå aktuell som musiker på Teater Innlandets familieforestilling Fuglefesten.

Portrettfoto mann

Flaggermusen Flapps og meitemarken Mark er bestevenner.

De er outsidere og har sin egen greie på gang. De er ikke i den kule gjengen. Den kule gjengen er de vakre og fancy fuglene, og nå arrangerer en av dem en stor bursdagsfest!

Festfuglen inviterer bare Mark og ikke Flapps. Flapps fortviler og finner på noe som gir han innpass på festen likevel.

Hvor langt vil vi strekke oss for å henge med de kule og populære?

Vårens familieforestilling blir en fest for både store og små – bli med på en fargesprakende og morsom opplevelse!

 

Av Alice Lima de Faria

Dramatisert av Ida Høy i samarbeid med ensemblet

Les mer
Komponist: Peter Baden
Lukk

Peter Baden

Peter Baden er musiker, komponist og musikkprodusent. Han har jobbet med artister som Nils Petter Molvær, Mari Boine, Bugge Wesseltoft, Hanne Hukkelberg og Thea Hjelmeland m.fl. Han har også samarbeidet med forskjellige aktører i kunstfeltet som Ultimafestivalen, Berliner Kammersymphonie og KORK. Han har produsert plater for andre artister, komponert musikk for de fleste store teatrene i Norge, samt produsert musikk for TV, film, dans og radio. I 2015 satte han opp sin egen teaterforestilling Rytmer fra verdensrommet på Det Norske Teatret, der han bidro med både manus, video og musikk, og var utøver. I tillegg har han hatt ansvaret for store internasjonale produksjoner som The Viking Planet og Nasjonalmuseets audioguide, og han komponerte i samarbeid med Teater Innlandet musikken til Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016.

I 2021 var han komponist for Teater Innlandets familieforestilling Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er han igjen aktuell som komponist for en familieforestilling, denne gangen Karons sandkasse.

Scenograf: Kristin Bengtson
Lukk

Kristin Bengtson

Kristin er scenograf ved Teater Innlandet. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010. For Teater Innlandet har Kristin vært scenograf og kostymedesigner på blant annet The 39 StepsWillie Nelson kjente mor miInntrengerneDet året det var så brattDrømmecontainer’nPippi LangstrømpeSkaff meg en synderJeppe på Bjerget og Pingviner i Sahara. Høsten 2017 var Kristin visuell dramaturg og foto- og videograf på Solveigs 2. sang, en teaterinstallasjon som fortsatt vises. Hun er del av det kunstneriske teamet som har hatt og idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling Kristin også hadde scenografien på. Vinteren 2019 hadde hun scenografi, video- og fotodesign og kostymedesign på Kim F, en co-produksjon med Den Nationale Scene, og scenografien til Jungelboken som Teater Innlandet produserte i samarbeid med Riksteatret. Høsten 2019 var hun aktuell med En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. I 2020 var hun en del av det kunstneriske teamet som hadde konsept/manus/regi/scenografi på teatrets aller første TI Lab produksjon Skjæra tå seg hue, og som scenograf for dobbeltforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo. Våren 2021 var hun scenograf på familieforestillingen Fuglefesten, og vinteren 2021/22 med TI UNG-produksjonen Kjøkkenheisen. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell med familieforestillingen Karons sandkasse.
Portrettfoto kvinne
Regissør, Dramatiker: Ida Høy
Lukk

Ida Høy

Ida Høy er teaterregissør og manusforfatter, utdannet ved Universitetet i Oslo. Ida har virket som regissør i det frie feltet i mange år. I 2013 hadde hun regi på barneforestillingen Øye i Øye som ble utviklet og spilt på Munchsenteret i Løten, med teaterkompaniet Teater Tinghuset. I 2018 etablerte hun Ibsenkompaniet Lerkefugl produksjoner sammen med Hadle Reisæter, og i 2019 hadde de premiere på den kritikerroste forestillingen Peer På Pub som Ida bearbeidet manus til og regisserte. Hun har også laget Peer Gynt Escape Room på Henrik Ibsen Museum i Skien, og hatt regi på spelene Anna i Ødemarka og Marispelet ved Rjukanfossen. I 2016 bearbeidet og regisserte Ida Ibsens Brand for Teater Ibsen, fremført i kirker.  Våren 2021 er hun aktuell for Teater Innlandet med familieforestillingen Fuglefesten.

Portrettbilde kvinne
Lysdesigner: Olav Nordhagen
Lukk

Olav Nordhagen

Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel SkogsmatrosenThe 39 StepsGrisebondens kunstWillie Nelson kjente mor miInntrengernePippi Langstrømpe!KYSS – en scenisk hyllest til MunchBivrfrostMens vi ventar på GodotVid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse.

Portrettfoto mann
Kostymedesigner: Gjøril Bjercke Sæther
Lukk

Gjøril Bjercke Sæther

Gjøril Bjercke Sæther har hovedfag i kostymedesign fra Kunsthøskolen i Oslo, og har siden designet kostymer for mer enn 50 ulike produksjoner både i Norge og utlandet. Hun har samarbeidet over lang tid med flere av de mest kjente kompaniene innen fri scenekunst, som Grusomhetens Teater, De Utvalgte og Wee/Francesco Scavetta. Av andre prosjekter kan nevnes kostymedesign for Min Briljante Venninne på Oslo Nye Teater i 2019, Over Ævne II på SND, Det Slovakiske Nasjonalteatret i 2018 og Brand på Teater Ibsen i 2016. Våren 2021 er hun aktuell for Teater Innlandet med familieforestillingen Fuglefesten.

Portrettfoto Kvinne

VARIGHET: ca 1 time

PASSER FOR: Barn fra 4 år | Barnefamilier

Quote ikoner

Anmeldelser fra 2021

Kvitrende fargeprakt

«Fuglefesten» kom på et utmerket tidspunkt. For et herlig påfyll …!»

«Flapps og Mark er akkurat passe barnslige»

«Tiden flyr, og plutselig er det over. Men godfølelsen varer heldigvis»

«De fargerike kostymene er noe helt for seg selv»

«Her er det mye å hente, og som garantert vil føre til en god og lang samtale for hele familien rundt kveldsbordet.»

Terningkast 5 Paula Bjertnes, Hamar Arbeiderblad

Når fuglene har fest

«Teater Innlandet har laget en intim og gøyal oppsetning med mye humor og kreative grep og fortellermåter.»

«…du verden som Bursdagsfuglen, Fuglefrans, Fugledama og Fuglemannen briljerer. Like så er lillehamringen Tom Styve i rollen som Flapps, og Stian Isaksen som Mark, gledelig lekende i sine roller»

«Derfor er det bare for store og små i by og dal, bygd og grend, å bli med på feiringen. For nå er det atter barna sin tur til å gå på teater og se et stykke som egentlig er like moro for oss voksne.»

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

En nydelig fargeklatt av en forestilling er akkurat det vi trenger nå

«…hvor langt vil vi strekke oss for å henge med de kule og populære, og er det verdt det? (Fuglefesten) gir oss i salen litt av hvert og tenke på, godt akkompagnert av en alltid glimrende Tom Styve med den livate Stian Isaksen som makker»

«Kristin Bengtson har latt skuespillerne få boltre seg i en fargerik og passe glam og MGP-aktig scenografi, mens Gøril Bjercke Sæther tydeligvis har hatt noen helt fantastiske dager på jobb som stykkets kostymedesigner.»

««Fuglefesten» fortjener å treffe publikum. Like mye som publikum i tida vi er i, fortjener å belønne seg selv med å tilbringe en time i den fargerike og morsomme gjengens selskap.»

Terningkast 4 Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad

Moralske dilemma i bråkete innpakning

««Fuglefesten» er fargesprakende og fartsfylt teater.»

«Mark (Stian Isaksen) og Flapps (Tom Styve) er en fin duo som møter barna i foajeen og tar seg god tid sammen med dem.

«Kostymene og scenografien er fin, det er oppfinnsomt, rikt og fint gjort.»

«Forestillingen heier på det frie rabagast-livet. Tilgivelse, trøst og å stille opp når det virkelig gjelder står igjen som de ubestridte verdiene.»

 

Karen Frøsland Nystøyl, Periskop

Forestillingen ble spilt i 2021

sted STEDER:
Hamar kulturhus Maihaugsalen, Lillehammer Sør-Fron kulturhus Teatersalen, Brumunddal Gjøvik Kino & Scene Moelv kulturhus Milepelen, Sand Elverum kulturhus Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss Søndre Land Kultursal Hadeland kultursal Fagernes kulturhus Sentrum Kino, Dokka Åmot kulturhus Storstua, Koppang Kulturhuset Hagelund, Trysil Rådhuskinoen, Flisa Rådhus-Teatret, Kongsvinger Ullensaker kulturhus Utgard fleirbrukshus, Lom Otta kulturhus Storstuggu, Røros Tynset kulturhus

Kalender PERIODEN:  23. september-8. oktober 2021

Lukk

Otta kulturhus

ADRESSE: Skansen 9, 2670 Otta

TELEFON: 61 70 07 00

Besøk Otta kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

27. okt.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

stjerne Turnépremiere
klokke 19:30
sted Otta kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Milepelen, Sand

ADRESSE: Bunesveien 19, 2120 SAGSTUA

TELEFON: 62 59 87 20

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset bærer navnet Milepelen. Navnet er en del av tittelen på romanen "Møte ved milepelen" av Sigurd Hoel. Navnevalget ble dermed en hyllest av bygdas store dikter. Utsmykningen i flere av kulturhusets rom er inspirert av Hoels forfatterskap.

Besøk Milepelen, Sand sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

18. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Milepelen, Sand

fredag

2. des.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

13. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Hadeland kultursal

mandag

5. des.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Rådhus-Teatret, Kongsvinger

ADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER

TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)

PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.

Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettside

Kommende forestillinger

tirsdag

15. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Rådhus-Teatret, Kongsvinger

Siste forestillinger

Lukk

Kulturhuset Hagelund, Trysil

ADRESSE: Storvegen 5, 2420 Trysil

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

SERVERINGSTILBUD: I vestibylen er det kafé som har åpent på dagtid samt på kveldstid når det er arrangementer i kulturhuset.

Besøk Kulturhuset Hagelund, Trysil sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

17. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Kulturhuset Hagelund, Trysil

onsdag

30. nov.

2022

FORESTILLING

Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg

klokke 19:30
sted Kulturhuset Hagelund, Trysil

Siste forestillinger

Lukk

Storstuggu, Røros

ADRESSE: Ol-Klemmetsaveien 50, 7374 RØROS

TELEFON: 72 41 95 01

PARKERING: Stor gratis parkeringsplass utenfor bygget.

Besøk Storstuggu, Røros sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Sentrum Kino, Dokka

ADRESSE: Storgata 28,, 2882 DOKKA

TELEFON: 61 11 61 30

PARKERING: Parkeringsplass og parkeringstjeneste

Besøk Sentrum Kino, Dokka sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

10. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Sentrum Kino, Dokka

Siste forestillinger

Lukk

Gjøvik Kino & Scene

ADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK

TELEFON: 61 18 95 00

PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.

Besøk Gjøvik Kino & Scene sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

30. okt.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Gjøvik Kino & Scene

mandag

12. des.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Fagernes kulturhus

ADRESSE: Jernbanevegen 22, 2900 FAGERNES

TELEFON: 61 35 90 00

Besøk Fagernes kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

10. des.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

9. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Elverum kulturhus

tirsdag

29. nov.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Utgard fleirbrukshus, Lom

ADRESSE: Bergomsvegen 41, 2686 LOM

TELEFON: Bergomsvegen 41

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Utgard fleirbrukshus, Lom sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

28. okt.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Utgard fleirbrukshus, Lom

onsdag

7. des.

2022

FORESTILLING

Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg

klokke 19:30
sted Utgard fleirbrukshus, Lom

Siste forestillinger

Lukk

Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

ADRESSE: Kirkevegen 8, 2830 RAUFOSS

TELEFON: 61 15 34 10

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

20. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

Siste forestillinger

Lukk

Storstua, Koppang

ADRESSE: Storgata 122, 2480 KOPPANG

TELEFON: 62 46 46 00

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor bygget.

Besøk Storstua, Koppang sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

3. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Storstua, Koppang

søndag

27. nov.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Sør-Fron kulturhus

ADRESSE: Glasmestervegen 8, 2647 SØR-FRON

TELEFON: 61 29 93 00

PARKERING: Muligheter for parkering ved kulturhuset.

Kommende forestillinger

lørdag

29. okt.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Sør-Fron kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Åmot kulturhus

ADRESSE: Torget 1, 2450 RENA

TELEFON: 62 43 40 00

PARKERING: Mulighet for korttidsparkering på inntil 2 timer ved torget i sentrum.

SERVERINGSTILBUD: Hos Kafé Sandbeck frister de med varme vafler, rundstykker og diverse andre lunsjretter. Kaketilbudet deres er blitt noe helt spesielt, da de har egen konditor!

ANNEN INFORMASJON: Lokalisert midt i Rena sentrum - på torget, er Åmot kulturhus et fint og naturlig valg for avkobling og inspirasjon.

Besøk Åmot kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

2. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Åmot kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Teatersalen, Brumunddal

ADRESSE: Furnesvegen 26, 2380 BRUMUNDDAL

TELEFON: 62 59 87 20

PARKERING: Parkering utenfor bygget.

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Rådhuskinoen, Flisa

ADRESSE: Rådhusgata 1, 2270 FLISA

TELEFON: 62 95 66 18

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Rådhuskinoen, Flisa sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

16. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Rådhuskinoen, Flisa

torsdag

1. des.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Søndre Land Kultursal

ADRESSE: Hovsbakken 1, 2860 HOV

TELEFON: 61 12 66 46

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Søndre Land Kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

12. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Søndre Land Kultursal

tirsdag

6. des.

2022

Siste forestillinger

Lukk

Maihaugsalen, Lillehammer

ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 28 89 00

PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.

SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.

Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

6. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Maihaugsalen, Lillehammer

torsdag

8. des.

2022

FORESTILLING

Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg

klokke 19:30
sted Maihaugsalen, Lillehammer

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

4. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Tynset kulturhus

onsdag

23. nov.

2022

FORESTILLING

Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg

stjerne Turnépremiere
klokke 19:30
sted Tynset kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Moelv kulturhus

ADRESSE: Skolevegen 11, 2390 MOELV

Kommende forestillinger

lørdag

19. nov.

2022

FORESTILLING

Nytt land!

klokke 19:30
sted Moelv kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Ullensaker kulturhus

ADRESSE: Furusethgata 12, 2050 JESSHEIM

TELEFON: 66 10 80 00

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset er bygget som et moderne flerbrukshus som i tillegg til å romme scener for artister i alle sjangre også rommer bibliotek og kino. Ullensaker Kulturhus fått status som et regionalt kulturhus som skal ha betydning for hele øvre Romerike. Kulturhuset holder en teknisk god standard og kan tilby gode fasiliteter både for artister og gjester.

Besøk Ullensaker kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Bildegalleri

Bilde ikoner

Filmer

Arrangørweb