Til toppen

De elendige

Basert på romanen av Victor Hugo

de elendige
bilde bilde

Del med en venn


MED:

Anders Kippersund
Lukk

Anders Kippersund

Anders har bakgrunn fra Suttungteatret på Tangen og er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og Finska Teaterhøgskolan i Helsinki. Han er ansatt i Turnékompaniet og blant driverne av Hamar Teater. For Hamar Teater og Turnékompaniet har han blant annet spilt i forestillingene Ambassadøren, Fett, Mullah Sigurd, Romeo og Julie, Tvekampen, Den forsvunne pølsemaker, Gullfuglen, Kvitebjørn Kong Valemon og Hamar 2038. Anders spilte Iago i den Heddapris-nominerte forestillingen Othello ved Barneteatret Vårt i Ålesund i 2015, og har medvirket i spelet Anna i Ødemarka i Engerdal. Han har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestilling Mannen som ler, og han regisserte Nord-Trøndelag Teaters Prøysen-forestillingen Kjæm du i kveld. I 2015 hadde han regi på Teater Innlandets forestilling Bukkene Bruse vender tilbake. I vinter er han aktuell med De Elendige.

Portrett av Anders Kippersund
Inga-Live Kippersund
Lukk

Inga-Live Kippersund

Inga-Live jobber som skuespiller, manusutvikler og regissør i Turnékompaniet og er i tillegg daglig leder for Hamar Teater, med hovedansvar for programmering og daglig drift. Hun er også aktiv barne- og ungdomsteater-instruktør og tar hånd om det meste av kostymedesign og søm for Turnékompaniet og Hamar Teaters produksjoner. Som skuespiller ved Turnékompaniet og Hamar Teater har hun blant annet medvirket i Mulla Sigurd, Ambassadøren, Fett, Tvekampen, Romeo og Julie, Den forsvunne pølsemakeren, Tullfjøl og gjetbukk i Vestbygda, og Hamar 2038. Hun har hatt manus og regi på de åtte siste «romjuls-teater»-produksjonene på Hamar Teater, samt Å er det dekk driv mæ? og Kjærlighet på pin(n)e. Hun har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestillingen Mannen som ler. I 2018 var hun aktuell for Teater Innlandet med De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.

Portrett av Inga-Live Kippersund
Solveig Laland Mohn
Lukk

Solveig Laland Mohn

Solveig er utdannet skuespiller fra Akademi for scenekunst i Fredrikstad og jobber frilans som skuespiller og regissør. Solveig har jobbet i Verk Produksjoner siden 2006 og er med-grunnlegger av Artilleriet Produksjoner. For Artilleriet Produksjoner har hun blant annet spilt i Victor Hugo-forestillingen Mannen som ler. I tillegg til å jobbe i disse kompaniene har hun arbeidet i ulike grupper og ved ulike teatre, blant annet ved Transiteatret, Flaatenbjørk kompani, Rogaland Teater, Den Nationale Scene, Det Norske Teatret, Hedmark Teater, Hamar Teater og Brageteatret. For Teater Innlandet har hun tidligere spilt i Kandisia som var en co-produksjon med Flaatenbjørk kompani, og hatt regi på And, døden og tulipanen som var en co-produksjon med Artilleriet produksjoner. I 2018 spilte hun i de De elendige som også var en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.

Portrett av Solveig Laland Mohn
Ivar Furre Aam
Lukk

Ivar Furre Aam

Ivar er regissør og skuespiller. Han ble utdannet regissør fra Teaterhøgskolen og Kunsthøgskolen i Oslos regilinje i 2021 og debuterte ved Det Norske Teatret som regissør høsten 2021. I tillegg er han utdannet skuespiller ved Akademi for scenekunst i Fredrikstad og Stockholm University of the Arts.

Gjennom sin karriere har han jobbet som skuespiller, danser, regissør og medskaper ved forskjellige teaterinstitusjoner og i det frie feltet i Norge og utlandet. Ivar har blant annet skrevet og regissert forestillingene Stammen og The Expressions of the Emotions som har blitt spilt ved Teaterhuset Avant Garden i Trondheim og Black Box teater i Oslo. For Teater Innlandet spilte Ivar i De elendige i 2018, en co-produksjon mellom Artilleriet produksjoner og Teater Innlandet.

Nå er Ivar tilbake på Teater Innlandet, og er aktuell som regissør for Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Co-produksjon:
artilleriet produksjoner

Victor Hugos klassiker om politimannen Javert og straffangen Jean Valjean setter søkelys på aktuelle spørsmål: Kan vi forsvare en som, i kampen for et anstendig liv, begår straffbare handlinger? Er det alltid riktig å kreve at man gjør opp for seg?

En person flykter fra en brutal hverdag. Han lyver om sin identitet for å kunne starte et nytt liv et annet sted.
Etter mange år i trygghet blir løgnen avslørt, og som straff blir han utvist. Fallet er bunnløst.

Men det er ikke bare den dømte som har mistet fotfestet. Den som straffet vakler også. Var dette riktig?

Velkommen til en visuell og vågal forestilling som stiller oss overfor etiske dilemmaer i vår tid.

I vår versjon av De elendige blir Victor Hugos historie flettet sammen med historien til Khalid Haji Ahmed. Han kom til Norge og Hedmarken som asylsøker i 2002. Han sa han kom fra Somalia, at han trengte beskyttelse og opphold i Norge og at hans navn var Khaled Taleb.

I 2013 ble han anklaget for å ha løyet om hvor han kom fra og hvem han var da han søkte asyl. Han innrømmet da at hans hjemland var Djibouti, og vi fikk vite hans egentlige navn: Khalid Haji Ahmed. Han ble dømt til fire måneders fengsel og fratatt sitt norske statsborgerskap. Han reiste så hjem til Djibouti.

Forestillingen var en co-produksjon med Artilleriet.

Regissør: Thomas Holtermann Østgaard
Lukk

Thomas Holtermann Østgaard

Thomas har en variert utdannelse innen kunst, teater og film. Han jobber som regissør og manusforfatter og jobbet lenge med film før han gikk over til teater. Han er en av lederne av Artilleriet Produksjoner og har skrevet og regissert en rekke forestillinger for kompaniet. I 2012 dramatiserte og regisserte han Victor Hugos Mannen som ler, som hadde premiere på Hamar Teater. Thomas er også kunstnerisk leder for festivalen Dunkel, et tverrkunstnerisk konsept for kunst i stummende mørke. For Teater Innlandet har han tidligere skrevet manus til And, døden og tulipanen, som var en co-produksjon med Artilleriet produksjoner. I 2018 var han aktuell som regissør for De elendige, en
co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet.

Portrett av Thomas Holtermann Østgaard
Musiker og komponist: Jørgen Skjulstad
Lukk

Jørgen Skjulstad

Jørgen er låtskriver og musiker. Han er best kjent for sitt soloprosjekt Center of the Universe, men har også spilt og skrevet låter for flere band og har en lang diskografi. Han lager også remixer av andre artister og har grunnlagt plateselskapet Metronomicon Audio. Jørgen har blant annet skrevet musikk til danse- og teaterforestillinger og bidratt til utstillinger, musikk og lyd-installasjoner, performance-forestillinger og laget musikkverksted og improvisasjonskonserter for og med barn ved flere kunst- og kulturinstitusjoner. I 2018 var han aktuell som musiker og komponist i forestillingen De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.

Portrett av Jørgen Skjulstad
Scenografi: Quiet ensemble
Lukk

Quiet ensemble

Quiet ensemble er et kunstnerensemble som består av italienerne Fabio Di Salvo og Bernardo Vercelli. De har samarbeidet siden 2009 og jobber hovedsakelig med performance-kunst og kunstinstallasjoner der eksperimentering med lyd og lys står sentralt. Quiet ensemble har sitt hovedvirke i Italia, men flere av deres verk har blitt vist på kunstfestivaler i en rekke europeiske land. I 2018 var de aktuelle med De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.

To menn med lyspærer foran ansiktene sine
Kostymedesign: Marianne Stranger
Lukk

Marianne Stranger

Marianne Stranger er utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) innen Theatre and Performance design. Hun arbeider som scenograf og kostymedesigner for blant andre Artilleriet Produksjoner og Claire de Wangens stedspesifikke teater. For Teater Innlandet har hun tidligere laget både scenografi, kostymer, figurer og musikk til Bukkene Bruse vender tilbake og scenografi og kostymer til And, døden og tulipanen, som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjoner. I tillegg til teater arbeider hun med installasjonskunst, performance, skulptur, lydkunst og popmusikk. I perioden 2017-2019 er hun tildelt Statens kunstnerstipend. I 2018 hadde hun kostymedesignet til De Elendige for Teater Innlandet, en co-produksjoner med Artilleriet Produksjoner.

Portrett av Marianne Stranger
Projektormapping: Mads Faste Liang Nilsen
Lukk

Mads Faste Liang Nilsen

Mads arbeider med audiovisuelle uttrykk innen blant annet kunst og teater. Han driver sitt eget produksjonsselskap og har blant annet laget installasjoner og projeksjoner for lysfestivalen Factory Light, Fremtiden i våre hender og for Gatas Parlament, mot utbygging av Hauskvartalet i Oslo. Mads lager også workshops for ungdom der han underviser i blant annet projektormapping, videoscenografi, tekniske løsninger og produksjon av innhold. Han har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner på forestillingene Dropout, Sadim, Dunkel og Myke Øyne. Han bidro i De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet produksjoner i 2018.

Portrett av Mads Faste Liang Nilsen
Filmskaper: Thomas A. Østbye
Lukk

Thomas A. Østbye

Thomas er dokumentar- og kunstfilmskaper, og filmene hans er ofte knyttet til aktuelle politiske forhold. Østbye driver eget produksjonsselskap og har laget filmer som Imagining Emanuel, Out of Norway, Human, 17000 Islands og In your dreams. Han har blitt nominert til og vunnet en rekke norske og internasjonale priser for sine filmer. I tillegg til dokumentarfilm jobber Thomas blant annet med foto og installasjonskunst. For Teater Innlandet var han filmskaper i De elendige,  en co-produksjon med Artilleriet Produksjoner i 2018.

Portrett av Thomas A. Østbye
Lysdesign: Olav Nordhagen
Lukk

Olav Nordhagen

Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel SkogsmatrosenThe 39 StepsGrisebondens kunstWillie Nelson kjente mor miInntrengernePippi Langstrømpe!KYSS – en scenisk hyllest til MunchBivrfrostMens vi ventar på GodotVid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse.

Portrettfoto mann
Forteller: Torleif Kippersund
Lukk

Torleif Kippersund

Torleif var i en årrekke skuespiller og regissør ved Suttungteatret på Tangen. Han har vært engasjert ved Det Norske Teatret og Sogn og Fjordane Teater. Torleif har også lest inn flere lydbøker og drev i flere år Novellesalongen i Hamar og Oslo. Han har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestillingen Mannen som ler. I 2018 var han med De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.

Portrett av Thorleif Kippersund
Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker

VARIGHET: Ca. 1 time og 45 minutter uten pause

Quote ikoner

Anmeldelser fra 2018

Det spesielle ved oppsettingen er hvordan Hugos klassiske fortelling kobles til historien om Khalid Ahmeds historie; han som etter å ha blitt godt etablert i Hamar, ble utvist fra Norge i 2015 for å ha løyet om hvem han egentlig var

Terningkast 5 Hamar Arbeiderblad

De elendige i Thomas Holtermann Østgaards regi er en forunderlig poetisk og magisk forestilling

Gudbrandsdølen Dagningen

Teater Innlandets oppsetning av De elendige har klare paralleller til en utvisningssak fra Hamar" ... "jussen ser ikke på gode gjerninger og brennende samfunnsengasjement, men på hva loven sier med klare ord

Oppland Arbeiderblad

Forestillingen ble spilt i 2018

sted STEDER:
Hamar kulturhus Maihaugsalen, Lillehammer Utgard fleirbrukshus, Lom Otta kulturhus Gjøvik Kino & Scene Tynset kulturhus Åmot kulturhus Kulturhuset Hagelund, Trysil Ullensaker kulturhus, Jessheim Hadeland kultursal Sentrum Kino, Dokka Fagernes kulturhus Moelv kulturhus Rådhus-Teatret, Kongsvinger Elverum kulturhus Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

Kalender PERIODEN:  15. februar-18. mars 2018

Lukk

Otta kulturhus

ADRESSE: Skansen 9, 2670 Otta

TELEFON: 61 70 07 00

Besøk Otta kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

28. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Otta kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

20. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hadeland kultursal

Siste forestillinger

Lukk

Rådhus-Teatret, Kongsvinger

ADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER

TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)

PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.

Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

2. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Rådhus-Teatret, Kongsvinger

Siste forestillinger

Lukk

Kulturhuset Hagelund, Trysil

ADRESSE: Storvegen 5, 2420 Trysil

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

SERVERINGSTILBUD: I vestibylen er det kafé som har åpent på dagtid samt på kveldstid når det er arrangementer i kulturhuset.

Besøk Kulturhuset Hagelund, Trysil sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Sentrum Kino, Dokka

ADRESSE: Storgata 28,, 2882 DOKKA

TELEFON: 61 11 61 30

PARKERING: Parkeringsplass og parkeringstjeneste

Besøk Sentrum Kino, Dokka sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Gjøvik Kino & Scene

ADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK

TELEFON: 61 18 95 00

PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.

Besøk Gjøvik Kino & Scene sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

22. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Gjøvik Kino & Scene

Siste forestillinger

Lukk

Fagernes kulturhus

ADRESSE: Jernbanevegen 22, 2900 FAGERNES

TELEFON: 61 35 90 00

Besøk Fagernes kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

19. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Fagernes kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

3. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Elverum kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Utgard fleirbrukshus, Lom

ADRESSE: Bergomsvegen 41, 2686 LOM

TELEFON: Bergomsvegen 41

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Utgard fleirbrukshus, Lom sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

27. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Utgard fleirbrukshus, Lom

Siste forestillinger

Lukk

Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

ADRESSE: Kirkevegen 8, 2830 RAUFOSS

TELEFON: 61 15 34 10

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Åmot kulturhus

ADRESSE: Torget 1, 2450 RENA

TELEFON: 62 43 40 00

PARKERING: Mulighet for korttidsparkering på inntil 2 timer ved torget i sentrum.

SERVERINGSTILBUD: Hos Kafé Sandbeck frister de med varme vafler, rundstykker og diverse andre lunsjretter. Kaketilbudet deres er blitt noe helt spesielt, da de har egen konditor!

ANNEN INFORMASJON: Lokalisert midt i Rena sentrum - på torget, er Åmot kulturhus et fint og naturlig valg for avkobling og inspirasjon.

Besøk Åmot kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

6. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Åmot kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Maihaugsalen, Lillehammer

ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 28 89 00

PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.

SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.

Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

26. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

5. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Tynset kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside
Hamar kulturhus

Kommende forestillinger

torsdag

5. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

7. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

8. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

12. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

fredag

13. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

14. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

16. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

17. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

19. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

31. okt.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

2. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

3. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

6. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

7. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

9. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

13. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

14. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

16. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

Siste forestillinger

Lukk

Moelv kulturhus

ADRESSE: Skolevegen 11, 2390 MOELV

Kommende forestillinger

onsdag

25. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Moelv kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Ullensaker kulturhus, Jessheim

ADRESSE: Furusethgata 12, 2050 JESSHEIM

TELEFON: 66 10 80 00

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset er bygget som et moderne flerbrukshus som i tillegg til å romme scener for artister i alle sjangre også rommer bibliotek og kino. Ullensaker Kulturhus fått status som et regionalt kulturhus som skal ha betydning for hele øvre Romerike. Kulturhuset holder en teknisk god standard og kan tilby gode fasiliteter både for artister og gjester.

Besøk Ullensaker kulturhus, Jessheim sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Bildegalleri

Arrangørweb