Til toppen

Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg

Svart hvitt bilde av mann

MED:

John Nyutstumo
Lukk

John Nyutstumo

John er fast ansatt som skuespiller og kunstnerisk rådgiver ved Teater Innlandet. Han var med på å starte Tramteatret i 1976 og var medlem til det ble nedlagt i 1986. Fra denne perioden er han mest kjent som skurken Ronny. Mange kjenner han også fra TVNorge-serien Neste Sommer. John var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010, hvor han blant annet spilte i Himmelske lysterRovdyr og Bygdejævler. For Teater Innlandet har han spilt i Bukkene Bruse vender tilbake, Om mus og menn, GruffaloPippi LangstrømpeMannslagerholaAnd, Døden og TulipanenUnder Vår Himmel. Han har siden 2015 vært på flere turnéer med Vidar Sandbeck-forestillingen Blådansen, og våren 2017 spilte han en rekke roller i teaterversjonen av Jon Michelets Skogsmatrosen. Høsten 2017 turnerte han med Villmarksdikteren, et teaterkåseri om Mikkjel Fønhus. John spilte i og var en del av det kunstneriske teamet bak  barneforestillingen Se! Jeg fant!.
Høsten 2018 så vi ham i Bør Børson jr. og høsten 2019 i Den enfoldige morderen og Guddommelig galskap – et teaterkåseri om Knut Hamsun, som han selv har skrevet. Våren 2020 var John aktuell med Utlendingen og Koronamonologene. I august spilte han i teatrets aller første TI Lab-produskjoen Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte han i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Vinteren og våren 2022 spilte han i familieforestillingen Karons sandkasse, som også vant Heddaprisen for beste barneforestilling.
Han har også vært med i alle sesongene av TV-serien Neste sommer på TV Norge.

John Nyutstumo gikk av med pensjon fra sommeren 2022, men er engasjert for å spille i Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg, som vil være hans avskjedsforestilling ved Teater Innlandet.

Portrett mann, svart/hvitt

av Pip Utton

Terje tar avskjed med sin elskede Kristin, men hun har vært «borte» lenge allerede.
Alt Terje kjenner og elsker forsvinner, men Kristin etterlater et lys og en livskraft som hjelper ham til å holde fast i verdigheten.  

Demens er det moderne samfunnets svøpe. De aller fleste av oss skal møte den fortvilte, forvirrende forsvinninga – som syke, som pårørende, familie, venner eller hjelpere.  

Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg er en sår, rørende og varm forestilling som våger å se demens i hvitøyet.   

Pip Uttons kritikerroste skildring er John Nyutstumos avskjedsforestilling på Teater Innlandet. 

                                                                               * * *

Ved flere av forestillingene vil Demensnettverk Innlandet og de lokale demensforeningene i Nasjonalforeningen for folkehelsen ha stand utenfor teatersalen.

Enkelte demensforeninger bidrar med kaffeservering, og det er mulig å ta en prat om demens dersom man ønsker det.

Vi er takknemlige for samarbeidet og oppfordrer alle til å snakke mer om demens!

 

Intervju med John Nyutstumo

TV Øst har gjort et langt intervju med John Nyutstumo. Se hele intervjuet her.

Se også NRK Dagsrevyens reportasje fra 3. desember, der John var ukas lørdagsgjest.

Les mer
Regissør: Lars Erik Holter
Lukk

Lars Erik Holter

Lars Erik Holter er professor i skuespill ved Kunsthøgskolen i Oslo, hvor han også tok sine to utdannelser som skuespiller (1994) og regissør (2001). Holter har arbeidet som skuespiller og regissør ved en rekke institusjonsteatre og privatteatre, samt produsert egne forestillinger i det frie felt. Hans to oppsetninger i sesongen 2006/2007, Helten på den grøne øya ved Det Norske Teatret, og Våre foreldres seksuelle nevroser ved Den Nationale Scene ble begge nominert til Heddaprisen for beste regi. I 2020 ble hans oppsetning av Villanda ved Det Norske Teatret tildelt Heddaprisen for beste scenetekst, v/Holter, Weme Nilsen og ensemblet. Forestillingen ble også nominert til Heddapris for beste ungdomsforestilling. For Teater Innlandet har han regissert Hedda Gabler (2015), som var både en forestilling og et kunstnerisk utviklingsprosjekt i samarbeid med Teaterhøgskolen. Forestillingen ble invitert til, og spilte ved, Ibsenfestivalen 2016.  Høsten 2018 regisserte han Bør Børson jr., hvor han også oversatte og bearbeidet manus. Han var regissør og dramatiker for Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen. Testosteron hadde Innlandsturné høsten 2018 og ble senere spilt på Centralteatret i Oslo under Heddadagene. Høsten 2020 var han regissør for forestillingen Mistero Buffo, og denne høsten er han aktuell som regissør for Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg.

Portrett av mann, svart/hvitt
Komponist: Bugge Wesseltoft
Lukk

Bugge Wesseltoft

Bugge Wesseltoft er komponist og jazzmusiker, med hovedinstrument piano og elektronikk. Bugge arbeider med konsertvirksomhet, komponering, plateutgivelser, produsering, plateselskapsvirksomhet, musikkpolitisk arbeid, undervisning og oppstart av festivaler og konsertserier. Siden 1999 har han holdt 80 til 100 konserter årlig over hele verden med prosjektene New Conception of Jazz, Rymden, Bugge Wesseltoft Solo, Sidsel Endresen/Bugge Wesseltoft, Bugge Wesseltoft/Henrik Schwarz og Bugge and Friends.

Bugge har hatt 25 utgivelser i eget navn i siden 1996, og han har spilt på en rekke store jazzfestivaler rundt i verden. Han er særlig kjent for sine samarbeid med Arild Andersen, Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Terje Rypdal, John Scofield, Joshua Redman, Billy Cobham, Laurent Garnier, Det Norske Kammerorkester og Bjørn Eidsvåg.
Bugge driver også plateselskapene Jazzland Recordings og OkWorld. I tillegg driver han lydstudioet Buggesroom og har startet nettstedet gubemusic.com. Bugge har spilt inn og produsert utgivelser med blant andre Unni Wilhelmsen, BeadyBelle, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Tuva Syvertsen, Kirsten Bråthen Berg, Bafana Nhlapho, Adama Barry, Knut Buen, Håkon Kornstad og Lars Lillo.

Han har vært med å starte opp festivaler og konsertserier i inn- og utland. Han har levert The Organ Club og 123GO 12 timers konserter. Bugge har vært Head of Montreux JazzAcademy 2018, gitt Masterclasses ved Norges musikkhøgskole, Hochschule des Kunzt Zurich, Basel Concervatory, Luzern, Bern, RytmiskKonservatorium Copenhagen, PopAcademy Germany, og hatt sensoroppdrag ved NMH. Han var medlem av German Jazzaward International Expert Jury 2021 og nestleder i Norsk Jazzforum 2009 til 2017, samt vararepresentant i Tono-styret 2015 til 2019. Denne høsten er han aktuell på Teater Innlandet som komponist for Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg.

Portrett mann
Scenografi/videodesign: Sabina Jacobsson
Lukk

Sabina Jacobsson

Sabina Jacobsson er filmskaper og kunstner. Hun jobber i forskjellige medier, og ble uteksaminert fra Kunstakademiet i Trondheim i 2000. Sabina har hatt flere utstillinger i Norge og i utlandet. Hun arbeider frilans som scenograf og videodesigner for dans og teater og har samarbeidet med mange forskjellige regissører. Hun har bak seg et førtitalls produksjoner, blant annet Ikke forlat meg, Brageteatret, Sound of Music, Hålogaland teater, Folk/Olbmot, Sámi Našunálateáhter Beaivváš, og Dronninger, Dansens Hus. Denne høsten er hun aktuell på Teater Innlandet med scenografi og video for Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg.
Til daglig jobber hun som hovedlærer på filmlinjen på Oslo Fotokunstskole. Hun mottok garantiinntekt for kunstnere i 2012, og fikk under Trøndelag-utstillingen i 2016 den ærefulle tittelen NTNU-kunstner 2016/2017.

 

 

 

 

 

Portrett kvinne sort/hvitt
Kostymedesign: Kristin Bengtson
Lukk

Kristin Bengtson

Kristin er scenograf ved Teater Innlandet. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010. For Teater Innlandet har Kristin vært scenograf og kostymedesigner på blant annet The 39 StepsWillie Nelson kjente mor miInntrengerneDet året det var så brattDrømmecontainer’nPippi LangstrømpeSkaff meg en synderJeppe på Bjerget og Pingviner i Sahara. Høsten 2017 var Kristin visuell dramaturg og foto- og videograf på Solveigs 2. sang, en teaterinstallasjon som fortsatt vises. Hun er del av det kunstneriske teamet som har hatt og idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling Kristin også hadde scenografien på. Vinteren 2019 hadde hun scenografi, video- og fotodesign og kostymedesign på Kim F, en co-produksjon med Den Nationale Scene, og scenografien til Jungelboken som Teater Innlandet produserte i samarbeid med Riksteatret. Høsten 2019 var hun aktuell med En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. I 2020 var hun en del av det kunstneriske teamet som hadde konsept/manus/regi/scenografi på teatrets aller første TI Lab produksjon Skjæra tå seg hue, og som scenograf for dobbeltforestillingen Bjørnejegerskens bekjennelser og Mistero Buffo. Våren 2021 var hun scenograf på familieforestillingen Fuglefesten, og vinteren 2021/22 med TI UNG-produksjonen Kjøkkenheisen. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell med familieforestillingen Karons sandkasse.
Portrettfoto kvinne
Lysdesign: Olav Nordhagen
Lukk

Olav Nordhagen

Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel SkogsmatrosenThe 39 StepsGrisebondens kunstWillie Nelson kjente mor miInntrengernePippi Langstrømpe!KYSS – en scenisk hyllest til MunchBivrfrostMens vi ventar på GodotVid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse.

Portrettfoto mann
Produsent: Kari Dæhlin Oversetter: Jørgen Strickert
Lukk

Jørgen Strickert

Jørgen Strickert er dramaturg, journalist og radiomaker. Han har arbeidet med radioprogrammer som Salongen, Christine Lavransdatter, Familien Karamasov, Dagens avis, Hallo i uken og P3morgen i NRK. Han har tidligere vært journalist i blant annet Klassekampen, Vårt Land, Arbeidets Rett og Fjell-Ljom, redaktør i Rebell og militærnektermagasinet Balder, samt tøysekopp og forfatter i friteatergruppa Opplysningskontoret.

Portrettfoto mann
Stemmer: Anne Guri Tvedt og
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.

Hun har tidligere jobbet ved en rekke av Norges scener.  Anne Guri har spilt i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio.

For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots, og siden har hun spilt i blant annet Utlendingen, Koronamonologene og Fuglefesten, den heddaprisvinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. I 2020 til 2022 spilte hun tittelrollen i Sheakespeare-stykket Julius Cæsar (Brutus’ tragedie).

I 2023 har Anne Guri spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, og i Daria Glenters Få bomme en. Hun hadde også en rolle i familieforestillingen Solsnu. Vinteren 2024 er hun aktuell som Eryximakos i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium» og i familieforestillingen Pinocchio.

 

 

Portrettfoto kvinne
Helle Ottesen
Lukk

Helle Ottesen

Helle Ottesen er utdannet ved Trøndelag Teaters elevskole og ble ansatt ved teatret i 1966. Fra 1969 til 1979 var hun ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen, og hun var også med på oppstarten av Telemark Teater – nåværende Teater Ibsen i Skien. I 1979 kom hun tilbake til Trøndelag Teater og var ansatt der fram til 2016, kun avbrutt av fire år hvor hun drev Teater Vito, sammen med sin mann, skuespiller Sigurd Werring. Fra 1989 til 1993 var hun teatersjef ved Trøndelag Teater. Hun har gjestespilt ved Det norske Teatret, Rogaland Teater, Agder Teater og Riksteatret og medvirket i filmer, Fjernsynsteatret og underholdningsprogrammer for TV. Hun har spilt revyer med Rolv Wesenlund og Harald Heide Steen jr. og har turnert hele landet med diverse kabaret-oppsettinger. Mest kjent er kanskje Store lille Otto, basert på tekster av Otto Nilsen. I løpet av sin karriere har hun spilt i ca. 90 produksjoner, og hennes allsidighet har gitt henne ledende roller i alt fra kabaret og komedier til tyngre drama. Hun har også fått bruke sin musikalitet i operetter og musikaler, som for eksempel i Flaggermusen, My fair Lady, Spelemann på taket, Chicago og Sound of Music. I 2016 pensjonerte hun seg etter 50 år som skuespiller, men gjorde et tidlig comeback her hos oss som Hanna Winsnes i Man tager 20 egg.

Portrett av Helle Ottesen

VARIGHET: Cirka 1 time

PASSER FOR: Voksne

Quote ikoner

Anmeldelser fra 2022

Dette må du få med deg!

«Sørg for å se den.»

«Snart pensjonerte John Nyutstumo er rett og slett briljant og genial i denne forestillingen som er 70-åringens aller siste for Teater Innlandet. (…) John Nyutstumo vrenger sjela si og viser en gang for alle hvilken stor skuespiller han er.»

«… nydelig og sterk scenografi gjort av tospannet Sabina Jacobsson og Olav Nordhagen. Bugge Wesseltofts spesialkomponerte musikk bare forsterker tematikken.»

«… noe av det sterkeste og viktigste som har blitt vist på en teaterscene på lang tid.»

 

Terningkast 6 Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad

Gripende oppsetning

«Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg» fikk premierepublikummet til å le og gråte. Det var skikkelig fælt og virkelig fint. En historie for alle med et tema alle forstår. Jeg er helt sikker på at ingen forlot Teater Innlandet upåvirket av stykket.»

«Man tror på John Nyutstumos «Terje» og den forferdelige krisen han står i. Han brenner opp på scenegulvet.»

«Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg» er ikke søtladen. Stykket vaier fram og tilbake mellom den brutale realiteten og melankolske, rørende tilbakeblikk på et kjærlighetsforhold. Det er til og med morsomt!»

«Også har man lyset! Og effektene, og musikken! Hele produksjonen er utrolig smakfull.»

Terningkast 6 David Øynes, Hamar Arbeiderblad

Viktig visuell historieforteljing

«Denne teaterframsyninga om demens er ikkje redd for å visa fram dei vanskelege kjenslene.»

«Saman med musikk, scenografi, lys og nokre av projiseringane skapar Nyutstumo nye rom i det vanskelege rundt demens.»

«Musikken som er brukt i stykket, er spelt av Bugge Wesseltoft. Det òg eit godt val. Wesseltoft sitt særpreg som musikar er mellom anna at han brukar nye og overraskande klangar både i sitt eige materiale og på songar skrivne av andre.»

Karen Frøsland Nystøyl, NRK

Mesterstykke i scenekunst

«Gjennom ikoniske Tramteatret ble John Nyutstumo rikskjendis. Med en tett, nær, personlig monolog om demens takker den nå 70 år gamle skuespilleren og kunstneriske nestoren i Teater Innlandet av.»

«… et mesterstykke i scenekunst og levende kultur. Nå seinhøstes også en heidundrende flott julepresang på forhånd.»

«Og ikke minst gir Sabina Jacobssons geniale scenografi stykket et visuelt og særdeles velfungerende verktøy som glir friksjonsfritt inn i samspillet med skuespiller Nyutstumo. På grensa til å bli stykkets andre skuespiller.»

«Bugge Wesseltofts musikk ligger tett på og forsterker enhver stemning i stykket.»

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Opplysende

«En kan kanskje spørre seg om det er mulig å få dette til i en monolog på en time. Jeg mener ja, det er mulig. Stykket er opplysende, til ettertanke og på en måte også underholdende.»

«Hele følelsesspekteret er tatt inn, fra humor og gode minner til fortvilelse og sinne.»

Øyvind Kirkevold, Nasjonalt senter for aldring og helse

Forestillingen ble spilt i 2022

sted STEDER:
Hamar kulturhus Tynset kulturhus Tolga kulturhus – Vidarheim Storstua, Koppang Sjulhustunet, Alvdal Elverum kulturhus Kulturhuset Hagelund, Trysil Rådhuskinoen, Flisa Milepelen kulturhus, Nord-Odal Hadeland kultursal Søndre Land kultursal Utgard fleirbrukshus, Lom Maihaugsalen, Lillehammer Fagernes kulturhus Vega Scene, Oslo Gjøvik Kino & Scene

Kalender PERIODEN:  17. november-15. desember 2022

Lukk

Sjulhustunet, Alvdal

ADRESSE: Sjulhusveien 94, 2560 Alvdal

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Tolga kulturhus – Vidarheim

ADRESSE: Ivarsveien 8, 2540 Tolga

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Milepelen kulturhus, Nord-Odal

ADRESSE: Bunesveien 19, 2120 SAGSTUA

TELEFON: 62 59 87 20

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset bærer navnet Milepelen kulturhus. Navnet er en del av tittelen på romanen "Møte ved milepelen" av Sigurd Hoel. Navnevalget ble dermed en hyllest av bygdas store dikter. Utsmykningen i flere av kulturhusets rom er inspirert av Hoels forfatterskap.

Besøk Milepelen kulturhus, Nord-Odal sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

20. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hadeland kultursal

Siste forestillinger

Lukk

Kulturhuset Hagelund, Trysil

ADRESSE: Storvegen 5, 2420 Trysil

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

SERVERINGSTILBUD: I vestibylen er det kafé som har åpent på dagtid samt på kveldstid når det er arrangementer i kulturhuset.

Besøk Kulturhuset Hagelund, Trysil sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Gjøvik Kino & Scene

ADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK

TELEFON: 61 18 95 00

PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.

Besøk Gjøvik Kino & Scene sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

22. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Gjøvik Kino & Scene

Siste forestillinger

Lukk

Fagernes kulturhus

ADRESSE: Jernbanevegen 22, 2900 FAGERNES

TELEFON: 61 35 90 00

Besøk Fagernes kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

19. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Fagernes kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

3. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Elverum kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Utgard fleirbrukshus, Lom

ADRESSE: Bergomsvegen 41, 2686 LOM

TELEFON: Bergomsvegen 41

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Utgard fleirbrukshus, Lom sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

27. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Utgard fleirbrukshus, Lom

Siste forestillinger

Lukk

Storstua, Koppang

ADRESSE: Storgata 122, 2480 KOPPANG

TELEFON: 62 46 46 00

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor bygget.

Besøk Storstua, Koppang sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

4. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Storstua, Koppang

Siste forestillinger

Lukk

Rådhuskinoen, Flisa

ADRESSE: Rådhusgata 1, 2270 FLISA

TELEFON: 62 95 66 18

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Rådhuskinoen, Flisa sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Søndre Land kultursal

ADRESSE: Hovsbakken 1, 2860 HOV

TELEFON: 61 12 66 46

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Søndre Land kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

21. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Søndre Land kultursal

Siste forestillinger

Lukk

Maihaugsalen, Lillehammer

ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 28 89 00

PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.

SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.

Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

26. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

Siste forestillinger

Lukk

Vega Scene, Oslo

ADRESSE: Hausmannsgate 28-32, 0182 Oslo

TELEFON: 22 12 06 01

PARKERING: Sentrumsnært. Det er 10 minutters gange fra Oslo S og bussforbindelse i både Hausmanns gate og Maridalsveien, rute 34 og 54. All buss- og trikkforbindelse over Grünerløkka og Trondheimsveien stopper i Storgata, 500 meter fra tomten. Ankommer du med bil, anbefaler vi at du parkerer på Vulkans (Mathallens) parkeringshus. 30 kr pr time.

SERVERINGSTILBUD: Vega Snackbar ligger i samme bygg som Vega Scene. Foajéen er vårt tilholdssted der det finnes romslig og god plass for en kaffekopp eller en matbit.

ANNEN INFORMASJON: Vega Scene ble etablert i 2013 med ønske om å utvikle en åpen og levende møteplass for kvalitetsfilm, nyskrevet researchbasert teater og debatt. Et samlingspunkt hvor publikum og bransje kan dele, diskutere og få ny kunnskap om verden sett gjennom kunsten.

Besøk Vega Scene, Oslo sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

5. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Tynset kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside
Hamar kulturhus

Kommende forestillinger

torsdag

5. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

7. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

8. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

12. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

fredag

13. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

14. sep.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

16. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

17. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

19. okt.

2024

FORESTILLING

Salamanderkrigen

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

31. okt.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

2. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

3. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

6. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

7. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

9. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

13. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

14. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

16. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Filmer

Ta et dypdykk

Mann ser i kamera

Både latter og gråt

Intervju med Lars Erik Holter, regissør på "Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg".

Les mer
Arrangørweb