MED:
Julie er en del av Teater Innlandets faste ensemble, etter at hun mellom 2020 og 2022 var en del av talentprogrammet TI Ung. Hun er utdannet ved The New School of Drama i New York og ved Norsk skuespillerinstitutt.
I 2019 var hun med i monologforestillingen Jeg reiser alene, både på scenen og som manusforfatter. Hun hadde hovedrollen i The Exploration of the Everchanging ved The New School Main Stage i New York, og har også medvirket i flere musikkvideoer og kortfilmer. Julie har jobbet som manusforfatter, PR-sjef og skuespiller i Kompani K20.
For Teater Innlandet har hun spilt i TI Ung-produksjonene Oksesult og Kjøkkenheisen. Julie spilte også i monologforestillingen Åsta Holths VOLVA, som hun skrev sammen med Jørgen Strickert. Vinteren 2022 ble Julie nominert til Heddaprisen for Beste kvinnelige skuespiller for sin tolkning av karakteren Maja i forestillingen Karons sandkasse, som vant prisen for Beste barneforestilling. Høsten 2022 spilte hun i TI Lab-produksjonen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild, og i Jonas Corell Petersens Nytt land!
I 2023 spilte hun i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, basert på Sigrid Undsets første bok med middelaldertema, og Daria Glenters Få bomme en, før hun selv skrev, regisserte og spilte i den kritikerroste Fuckgirl. Hun har også en rolle i familieforestillingen Solsnu, av Ellen Jerstad.
Vinteren 2024 er hun aktuell i rollen som Agathon i Drikkegildet.
Sofie er en av fire deltakere i Teater Innlandets program for utvikling av unge talenter innen scenekunst; TI Ung. Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen og ved NTNU i musikkteater og musikkvitenskap.
Hun har gjort flere teaterproduksjoner med kompaniet Ask Scenekunst, blant annet rollen som Ylva i Julegaven som ble borte og som danser i Karius og Baktus. Sofie dubber TV-serier, blant annet for NRK Super, og har også jobbet som steppdanser, både utøvende og som pedagog. Avgangsforestillingen hennes ved Musikkteaterhøyskolen var Shockheaded Peter, i regi av Lars Erik Holter. Tidligere i år var Sofie også med på EuroISHion – en fullverdig Eurovision-finale laget på ett døgn, som var et samarbeidsprosjekt mellom Døgnfluer og En Gjeng Med Idioter.
For Teater Innlandet har hun spilt i TI Ung-produksjonene Oksesult og Kjøkkenheisen. Hun har også spilt i Fuglefesten, den heddaprivinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Nytt land!
Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker og radioteater og medvirket i TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble heddaprisnominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i Koronamonologene. Han har spilt i TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Stian har også spilt i familieforestillingene Fuglefesten og den heddaprisvinnende Karons sandkasse. I 2020 til 2022 sto han på scenen som Brutus i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Høsten 2022 er han aktuell i forestillingen Nytt land!
Stian er en del av av Teater Innlandets faste ensemble.
Sunniva er utdannet ved Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i tillegg studert musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I forbindelse med utdannelsen har hun hatt ulike roller i skolens teateroppsetninger og kortfilmer. Hun har også stått på scenen på Nationaltheatret som Gaupa i forestillingen Ulven, hun har spilt Sara i Sett bagen fra deg ved Brageteatret og høsten 2019 spilte hun Henne i Sørsiden på Den Nationale Scene. Sunniva har også vært å se i TVNorge-serien Hvite gutter og hun har jobbet i NRK Radioteatret. Sunniva debuterte for Teater Innlandet i 2020 i Larry Shues Utlendingen. Hun har også spilt i Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte hun i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), og i barneforestillingen Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell i familieforestillingen Karons sandkasse. Sunniva er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.
John er fast ansatt som skuespiller og kunstnerisk rådgiver ved Teater Innlandet. Han var med på å starte Tramteatret i 1976 og var medlem til det ble nedlagt i 1986. Fra denne perioden er han mest kjent som skurken Ronny. Mange kjenner han også fra TVNorge-serien Neste Sommer. John var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010, hvor han blant annet spilte i Himmelske lyster, Rovdyr og Bygdejævler. For Teater Innlandet har han spilt i Bukkene Bruse vender tilbake, Om mus og menn, Gruffalo, Pippi Langstrømpe, Mannslagerhola, And, Døden og Tulipanen, Under Vår Himmel. Han har siden 2015 vært på flere turnéer med Vidar Sandbeck-forestillingen Blådansen, og våren 2017 spilte han en rekke roller i teaterversjonen av Jon Michelets Skogsmatrosen. Høsten 2017 turnerte han med Villmarksdikteren, et teaterkåseri om Mikkjel Fønhus. John spilte i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!.
Høsten 2018 så vi ham i Bør Børson jr. og høsten 2019 i Den enfoldige morderen og Guddommelig galskap – et teaterkåseri om Knut Hamsun, som han selv har skrevet. Våren 2020 var John aktuell med Utlendingen og Koronamonologene. I august spilte han i teatrets aller første TI Lab-produskjoen Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte han i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Vinteren og våren 2022 spilte han i familieforestillingen Karons sandkasse, som også vant Heddaprisen for beste barneforestilling.
Han har også vært med i alle sesongene av TV-serien Neste sommer på TV Norge.
John Nyutstumo gikk av med pensjon fra sommeren 2022, men er engasjert for å spille i Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg, som vil være hans avskjedsforestilling ved Teater Innlandet.
Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.
For Teater Innlandet har Tom spilt i Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har også spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. I 2017 spilte han i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv.
Tom driver også med stand-up og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Han spilte også i Teater Innlandets TI Lab-produksjoner Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Fra 2020 til 2022 hadde han rollen som Cassius i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2022 spilte han også i den heddaprisvinnende Karons sandkasse, og i forestillingen Nytt land!
I 2023 har Tom spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, i Daria Glenters Få bomme en, og i den kritikerroste Fuckgirl. Han spilte også i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium». Han er også aktuell i to dramatiseringer av romaner; i familieforestillingen Pinocchio og i Salamanderkrigen.
Siden 2019 har han også vært delaktig i flere roller under Peer Gynt-spelet på Gålå.
Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.
Hun har tidligere jobbet ved en rekke av Norges scener. Anne Guri har spilt i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio.
For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots, og siden har hun spilt i blant annet Utlendingen, Koronamonologene og Fuglefesten, den heddaprisvinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. I 2020 til 2022 spilte hun tittelrollen i Sheakespeare-stykket Julius Cæsar (Brutus’ tragedie).
I 2023 har Anne Guri spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, og i Daria Glenters Få bomme en. Hun hadde også en rolle i familieforestillingen Solsnu. Vinteren 2024 er hun aktuell som Eryximakos i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium» og i familieforestillingen Pinocchio.
«Kjære Lille. Når du dør kommer du først til Nord-Norge, så tar du en ring på hånda, så blir du til jord, eller først en rundballe, og så triller du ned snøbakken og blir til en engel eller et piano eller kanskje en liten gud. Hilsen Maja.»
Maja og Lille er søstre. De krangler, tøyser og leker som søstre flest. I sandkassa bak huset har de et helt univers; der skal de bygge et kjempestort slott til Tussimussene. En dag blir Lille så svak at hun ikke klarer å løfte spaden. Hun blir så svak at hun ikke klarer noen ting. Lille har nemlig en sykdom, og Maja får vite at søsteren ikke kan bli frisk. Maja synes det er vanskelig å leke alene, men når Lille må på sykehus dukker den gåtefulle Karon opp i sandkassa. Han snur opp ned på leken, livet og det Maja er mest redd for i hele verden; nemlig døden.
«Blunk hvis du er glad i meg
for jeg vil vite om du er glad i meg.»
Karons sandkasse er en helt spesiell historie om hvordan barn møter døden, skrevet i samarbeid med to barn som selv har mistet et søsken. Fortalt gjennom deres eget språk er forestillingen en hyllest til barns evne til lek og fantasi i møte med det aller vanskeligste.
På Teater Innlandet tror vi på å leke i fullt alvor. Sammen med to av Norges fremste teatermakere inviterer vi til et livsgnistrende eventyr fullt av lek og magi, hemmeligheter og sjelefrø – for absolutt hele familien.
Illustrasjon: Eva Meier
Se NRK Innlandets TV-reportasje om forestillingen her.
Les mer om de fantastiske kostymene til Karons sandkasse i saken til Hamar Arbeiderblad her.
Også NRK radio har hatt en sak om forestillingen. Den kan du høre ved å klikke her.
Benytt deg gjerne av Teater Innlandets 4 for 2-tilbud!
Karons Sandkasse spilles også på Det Norske Teatret under Heddadagene. Deltakelsen på Heddadagene 2022 er støttet av Sparebank 1 Østlandet.
Torkil Sandsund er regissør, utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har også skuespillerutdannelse fra Ecolé Lecoq i Paris.
Sandsund har hatt regi på en rekke forestillinger:
I 2021 sto han for manus og regi av Bondetinget på Teater Vestland. I 2020 hadde han regi på Røyst – høyrespel for fjorden som blei vist på Teaterfestivalen i Fjaler og Festspillene i Bergen og Vi hjemløse på Nationaltheatret (avlyst pga koronapandemien). Andre forestillinger i utvalg er Jostedalsrypa ved Sogn og Fjordane Teater i 2019, Andvake ved Hordaland Teater 2018, Der Båra bryt i Bremanger 2016, og OSV. på Nationaltheatret 2013. Han hadde regi på forestillingene Londinium, Urmakarens hjarte og Delfinen som ble produsert under Teaterfestivalen i Fjaler (2010 – 2012), og Blendverk, Så blir det stilt, og Tvillingar ved Det Norske Teatret (2007 – 2009) I Afghanistan regisserte han Parlamentet av Claus Beck Nielsen (2008) og Quessachani (2007) ved Kabul Nendaree, og han debuterte som regissør i Burkina Faso med forestillinga Døden og kongens rittmester ved CITO, Burkina Faso (2005)
Sandsund er til daglig kunstnerisk leder i Preform, og jobber med utvikling av produksjonsmiljøet i Fjaler. Han har vært fast regissør for ungdomsteatret Fabel siden 2013. På Teater Innlandet er han vinteren og våren 2022 aktuell med barneforestillingen Karons sandkasse, sammen med Miriam Prestøy Lie. Dette er andre gang Sandsund/ Lie samarbeider om å skrive en scenetekst for barn. Forrige gang var med stykket Urmakerens hjarte, som ble nominert til Heddaprisen for beste barne- og ungdomsforestilling i 2012. I tillegg til å samarbeide om produksjoner, driver Torkil Sandsund og Miriam Prestøy Lie Teaterfestivalen i Fjaler.
Miriam Prestøy Lie er en teaterregissør med bred erfaring fra scenekunstfeltet. I tillegg til sitt virke som regissør, har hun utviklet flere dramatiseringer og selvstendige verk, og var med i det første kullet av husdramatikere på Dramatikkens Hus.
Nylige arbeider inkluderer Tordivelen flyg i skumringa på Det Vestnorske Teateret i 2020, Jenta med fyrstikkene på Teater Vestland i 2021, Min middag med André på Det Vestnorske Teateret i 2021, Dette livet eller det neste på Østfold Internasjonale teater i 2021, Vårløysing på Det Norske Teater i 2020, Engelen frå Kobane på Det Vestnorske Teateret i 2019 og Alt det lyse og alt det mørke på Teater Vestland i 2019. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell på Teater Innlandet med barneforestillingen Karons sandkasse, som hun har skrevet sammen med Torkil Sandsund. Dette er andre gang Sandsund/ Lie samarbeider om å skrive en scenetekst for barn. Forrige gang var med stykket Urmakerens hjarte, som ble nominert til Heddaprisen for beste barne- og ungdomsforestilling i 2012. I tillegg til å samarbeide om produksjoner, driver også Miriam Prestøy Lie og Torkil Sandsund Teaterfestivalen i Fjaler.
Torkil Sandsund er regissør, utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har også skuespillerutdannelse fra Ecolé Lecoq i Paris.
Sandsund har hatt regi på en rekke forestillinger:
I 2021 sto han for manus og regi av Bondetinget på Teater Vestland. I 2020 hadde han regi på Røyst – høyrespel for fjorden som blei vist på Teaterfestivalen i Fjaler og Festspillene i Bergen og Vi hjemløse på Nationaltheatret (avlyst pga koronapandemien). Andre forestillinger i utvalg er Jostedalsrypa ved Sogn og Fjordane Teater i 2019, Andvake ved Hordaland Teater 2018, Der Båra bryt i Bremanger 2016, og OSV. på Nationaltheatret 2013. Han hadde regi på forestillingene Londinium, Urmakarens hjarte og Delfinen som ble produsert under Teaterfestivalen i Fjaler (2010 – 2012), og Blendverk, Så blir det stilt, og Tvillingar ved Det Norske Teatret (2007 – 2009) I Afghanistan regisserte han Parlamentet av Claus Beck Nielsen (2008) og Quessachani (2007) ved Kabul Nendaree, og han debuterte som regissør i Burkina Faso med forestillinga Døden og kongens rittmester ved CITO, Burkina Faso (2005)
Sandsund er til daglig kunstnerisk leder i Preform, og jobber med utvikling av produksjonsmiljøet i Fjaler. Han har vært fast regissør for ungdomsteatret Fabel siden 2013. På Teater Innlandet er han vinteren og våren 2022 aktuell med barneforestillingen Karons sandkasse, sammen med Miriam Prestøy Lie. Dette er andre gang Sandsund/ Lie samarbeider om å skrive en scenetekst for barn. Forrige gang var med stykket Urmakerens hjarte, som ble nominert til Heddaprisen for beste barne- og ungdomsforestilling i 2012. I tillegg til å samarbeide om produksjoner, driver Torkil Sandsund og Miriam Prestøy Lie Teaterfestivalen i Fjaler.
Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel Skogsmatrosen, The 39 Steps, Grisebondens kunst, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Pippi Langstrømpe, !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, Bivrfrost, Mens vi ventar på Godot, Vid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse.
Peter Baden er musiker, komponist og musikkprodusent. Han har jobbet med artister som Nils Petter Molvær, Mari Boine, Bugge Wesseltoft, Hanne Hukkelberg og Thea Hjelmeland m.fl. Han har også samarbeidet med forskjellige aktører i kunstfeltet som Ultimafestivalen, Berliner Kammersymphonie og KORK. Han har produsert plater for andre artister, komponert musikk for de fleste store teatrene i Norge, samt produsert musikk for TV, film, dans og radio. I 2015 satte han opp sin egen teaterforestilling Rytmer fra verdensrommet på Det Norske Teatret, der han bidro med både manus, video og musikk, og var utøver. I tillegg har han hatt ansvaret for store internasjonale produksjoner som The Viking Planet og Nasjonalmuseets audioguide, og han komponerte i samarbeid med Teater Innlandet musikken til Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016.
I 2021 var han komponist for Teater Innlandets familieforestilling Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er han igjen aktuell som komponist for en familieforestilling, denne gangen Karons sandkasse.
VARIGHET: ca 90 minutter
PASSER FOR: Alle mellom 5 og 100 år
«Majas» verden er vår alles verden.
«Det blir tøft, det blir sårt – men også en fin forestilling»
«Julie Bjørnebye (25) gjør nærmest en monolog som «Maja», (…) Ganske enkelt imponerende i tekstvolum av en ung skuespiller,…»
«Kan hende var det lett å tenke at de tøffeste orkankastene kunne bli for kvasse, både i bevegelse og i lyd – men det er en håpløs tanke. Ungene elsket det.»
Vakkert, modig, sant og poetisk.
«Teater Innlandets barneforestilling om døden er et forsvar for lekens viktige, livsbejaende krefter.»
«Den ene uovertrufne styrken i Karons sandkasse er replikkene. Den andre er måten de fremføres på.»
«… dette er å utvise stort mot på barnekunstens vegne.»
Kreativt, nyskapende og modig
«Teater Innlandets skildring av barns møte med døden er en vågal og krevende kunstnerisk øvelse. Likevel er resultatet kreativt, nyskapende og modig scenekunst.»
«Julie Bjørnebye (…) gjør en formidabel rolletolkning.»
«Regien, scenografien og koreografien utfordrer fordi den er inspirert av barns fantasiverden. Den krever at publikum møter stykket med åpne og frie sanser og forventninger.»
Overveldende
«Karons sandkasse er så overveldende, kakofonisk, forvirrende og energifylt som bare dyp sorg kan være.»
«Det er vidunderlig hvordan de gjennom Karons sandkasse lar barn vise vei i hvordan man kan nærme seg både smerten og gleden.»
«Et viktig ledd i formidlinga av dette er Kristin Bengtsons rike scenografi og kostymer.»
«Julie Bjørnebye bærer hovedrollen som lille Maja med følelsene utapå hettegenseren.(…) Også Sunniva Du Mond Nordal bør hylles for sin innsats som Lille.»
PERIODEN: 24. februar-11. juni 2022
ADRESSE: Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo
TELEFON: 22 42 43 44
PARKERING: Du kan parkere i sentrum parkeringshus, og på andre siden av gaten finnes HC-parkeringsplasser.
Besøk Det Norske Teatret sin nettsideADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN
TELEFON: 61 33 84 00
PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.
SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.
Besøk Hadeland kultursal sin nettsideADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER
TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)
PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.
Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettsideADRESSE: Storvegen 5, 2420 Trysil
PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.
SERVERINGSTILBUD: I vestibylen er det kafé som har åpent på dagtid samt på kveldstid når det er arrangementer i kulturhuset.
Besøk Kulturhuset Hagelund, Trysil sin nettsideADRESSE: Ol-Klemmetsaveien 50, 7374 RØROS
TELEFON: 72 41 95 01
PARKERING: Stor gratis parkeringsplass utenfor bygget.
Besøk Storstuggu, Røros sin nettsideADRESSE: Storgata 28,, 2882 DOKKA
TELEFON: 61 11 61 30
PARKERING: Parkeringsplass og parkeringstjeneste
Besøk Sentrum Kino, Dokka sin nettsideADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK
TELEFON: 61 18 95 00
PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.
Besøk Gjøvik Kino & Scene sin nettsideADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM
TELEFON: 62 43 33 33
PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.
SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.
Besøk Elverum kulturhus sin nettsideADRESSE: Bergomsvegen 41, 2686 LOM
TELEFON: Bergomsvegen 41
PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.
Besøk Utgard fleirbrukshus, Lom sin nettsideADRESSE: Kirkevegen 8, 2830 RAUFOSS
TELEFON: 61 15 34 10
PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.
Besøk Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss sin nettsideADRESSE: Storgata 122, 2480 KOPPANG
TELEFON: 62 46 46 00
PARKERING: Muligheter for parkering utenfor bygget.
Besøk Storstua, Koppang sin nettsideADRESSE: Torget 1, 2450 RENA
TELEFON: 62 43 40 00
PARKERING: Mulighet for korttidsparkering på inntil 2 timer ved torget i sentrum.
SERVERINGSTILBUD: Hos Kafé Sandbeck frister de med varme vafler, rundstykker og diverse andre lunsjretter. Kaketilbudet deres er blitt noe helt spesielt, da de har egen konditor!
ANNEN INFORMASJON: Lokalisert midt i Rena sentrum - på torget, er Åmot kulturhus et fint og naturlig valg for avkobling og inspirasjon.
Besøk Åmot kulturhus sin nettsideADRESSE: Rådhusgata 1, 2270 FLISA
TELEFON: 62 95 66 18
PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.
Besøk Rådhuskinoen, Flisa sin nettsideADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER
TELEFON: 61 28 89 00
PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.
SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.
ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.
Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettsideADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET
TELEFON: 62 48 52 02
PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester
SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.
ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.
Besøk Tynset kulturhus sin nettsideADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR
TELEFON: 62 56 18 50
PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.
SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.
ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.
Besøk Hamar kulturhus sin nettsideonsdag
16. okt.
2024
torsdag
17. okt.
2024
lørdag
19. okt.
2024
torsdag
31. okt.
2024
lørdag
2. nov.
2024
søndag
3. nov.
2024
onsdag
6. nov.
2024
torsdag
7. nov.
2024
lørdag
9. nov.
2024
onsdag
13. nov.
2024
torsdag
14. nov.
2024
lørdag
16. nov.
2024
onsdag
4. des.
2024
torsdag
5. des.
2024
fredag
6. des.
2024
lørdag
7. des.
2024
ADRESSE: Furusethgata 12, 2050 JESSHEIM
TELEFON: 66 10 80 00
ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset er bygget som et moderne flerbrukshus som i tillegg til å romme scener for artister i alle sjangre også rommer bibliotek og kino. Ullensaker Kulturhus fått status som et regionalt kulturhus som skal ha betydning for hele øvre Romerike. Kulturhuset holder en teknisk god standard og kan tilby gode fasiliteter både for artister og gjester.
Besøk Ullensaker kulturhus, Jessheim sin nettsideFoto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Foto: Erika Hebbert
Del med en venn