Til toppen

Ilesesettelse

Tilbakekomstene og Urtene. Komfyren. Koppen.

Seks portrettfotografier Ilesesettelse: Tilbakekomstene og Urtene. Komfyren. Koppen
bilde bilde

Del med en venn


MED:

Julie Bjørnebye
Lukk

Julie Bjørnebye

Julie er skuespiller og en av fire deltakere i Teater Innlandets program for utvikling av unge talenter innen scenekunst; TI Ung. Hun er utdannet ved The New School of Drama i New York og ved Norsk skuespillerinstitutt.

I 2019 var hun med i monologforestillingen Jeg reiser alene, både på scenen og som manusforfatter. Hun hadde hovedrollen i The Exploration of the Everchanging ved The New School Main Stage i New York, og har også medvirket i flere musikkvideoer og kortfilmer. Julie har jobbet som manusforfatter, PR-sjef og skuespiller i Kompani K20.

For Teater Innlandet har hun spilt i TI Ung-produksjonene Oksesult og Kjøkkenheisen. Julie spilte også i monologforestillingen Åsta Holths VOLVA, som hun skrev sammen med Jørgen Strickert. Forestillingen hadde premiere under Politisk korrekt teaterfestival høsten 2021. Vinteren og våren 2022 hadde hun hovedrollen i den Heddaprisvinnende familieforestillingen Karons sandkasse.

Nå er hun aktuell i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Sofie Huijs
Lukk

Sofie Huijs

Sofie er skuespiller og en av fire deltakere i Teater Innlandets program for utvikling av unge talenter innen scenekunst; TI Ung. Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen og NTNU, i musikkteater og musikkvitenskap.

Hun har gjort flere teaterproduksjoner med kompaniet Ask Scenekunst, blant annet rollen som Ylva i Julegaven som ble borte og som danser i Karius og Baktus. Sofie dubber TV-serier, blant annet for NRK Super, og har også jobbet som steppdanser, både utøvende og som pedagog. Avgangsforestillingen hennes ved Musikkteaterhøyskolen var Shockheaded Peter, i regi av Lars Erik Holter. I 2021 var hun en del av høstoppsetningen av familieforestillingen Fuglefesten og TI Ungproduksjonen Oksesult. Vinteren 2021/22 spilte hun i Harold Pinters Kjøkkenheisen. Tidligere i år var Sofie også med på EuroISHion – en fullverdig Eurovision-finale laget på ett døgn, som var et samarbeidsprosjekt mellom Døgnfluer og En Gjeng Med Idioter.

Vinteren og våren 2022 turnerte hun med familieforestillingen Karons sandkasse, og høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto kvinne
Stian Isaksen
Lukk

Stian Isaksen

Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker og radioteater og medvirket i TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble Heddanominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i de digitale Koronamonologene. Han spilte også i teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue og familieforestillingen Fuglefesten. I 2020 til 2022 sto han på scenen som Brutus i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og i 2022 spilte han i Karons sandkasse. Stian er en del av av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023. Høsten 2022 spiller han i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto mann
Sunniva Du Mond Nordal
Lukk

Sunniva Du Mond Nordal

Sunniva er utdannet ved Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i tillegg studert musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I forbindelse med utdannelsen har hun hatt ulike roller i skolens teateroppsetninger og kortfilmer. Hun har også stått på scenen på Nationaltheatret som Gaupa i forestillingen Ulven, hun har spilt Sara i Sett bagen fra deg ved Brageteatret og høsten 2019 spilte hun Henne i Sørsiden på Den Nationale Scene. Sunniva har også vært å se i TVNorge-serien Hvite gutter og hun har jobbet i NRK Radioteatret. Sunniva debuterte for Teater Innlandet i 2020 i Larry Shues Utlendingen. Hun har også spilt i Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte hun i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), og i barneforestillingen Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell i familieforestillingen Karons sandkasse. Sunniva er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.

Portrettfoto kvinne
Tom Styve
Lukk

Tom Styve

Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo. For Teater Innlandet har Tom spilt i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. Han har også spilt i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv, og Teater Innlandets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. Tom driver i tillegg med standup og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Tom spilte vinteren og våren 2022 i familieforestillingen Karons sandkasse. Tom er en del av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023. Høsten 2022 spiller han i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto mann
Anne Guri Tvedt
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hun har jobbet ved en rekke av Norges scener. Blant annet har Anne Guri medvirket i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio. For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots. I 2020 spilte hun i Utlendingen, Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte Anne Guri tittelrollen i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2021 spilte hun i barneforestillingen Fuglefesten og vinteren og våren 2022 spilte hun i familieforestillingen Karons sandkasse. Anne Guri er en del av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023.  Høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

 

Portrettfoto kvinne

Dramatiker: Fredrik Brattberg

 

Teater Innlandet ønsker å invitere publikum til en ny ilesesettelse. Ensemblet tar denne gangen for seg to stykker av den prisbelønnede norske dramatikeren Fredrik Brattberg.

Vi kan love både latter og servering! I hvert fall servering. Forhåpentligvis en del latter også.

 

Brattberg er den fjerde mest spilte norske dramatikeren i verden. Verkene hans er oversatt til 20 språk, og produsert nærmere 60 ganger på scener over hele verden. Likevel settes han sjelden opp i Norge. Han blir ofte omtalt som gjentakelsenes mester. Typisk for hans stykker er hverdagssituasjoner og familiekonstellasjoner som ofte starter subtilt og hyggelig for så å eskalere til det absurde. Relasjonsdrama med en god dæsj humor.

 

Velkommen til ilesesettelse; en uformell lesning av et lekent og absurd univers!

 

Tid og sted: 23. april kl. 20:30, Klubbbscene Rolf Jacobsen

Varighet: Ca. 1 time og 45 minutter inkl. pause

Arrangementet er gratis, men publikum må hente ut billett

Forestillingen ble spilt i 2022

sted STEDER:
Hamar kulturhus

Kalender PERIODEN:  23. april-23. april 2022

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Filmer

Arrangørweb