Til toppen

Ilesesettelse: Håndverkerne

fem personer i ulike kostymer
bilde bilde

Del med en venn


MED:

Sunniva Du Mond Nordal
Lukk

Sunniva Du Mond Nordal

Sunniva er utdannet ved Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i tillegg studert musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I forbindelse med utdannelsen har hun hatt ulike roller i skolens teateroppsetninger og kortfilmer. Hun har også stått på scenen på Nationaltheatret som Gaupa i forestillingen Ulven, hun har spilt Sara i Sett bagen fra deg ved Brageteatret og høsten 2019 spilte hun Henne i Sørsiden på Den Nationale Scene. Sunniva har også vært å se i TVNorge-serien Hvite gutter og hun har jobbet i NRK Radioteatret. Sunniva debuterte for Teater Innlandet i 2020 i Larry Shues Utlendingen. Hun har også spilt i Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte hun i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), og i barneforestillingen Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell i familieforestillingen Karons sandkasse. Sunniva er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.

Portrettfoto kvinne
Tom Styve
Lukk

Tom Styve

Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo. For Teater Innlandet har Tom spilt i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. Han har også spilt i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv, og Teater Innlandets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. Tom driver i tillegg med standup og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Tom spilte vinteren og våren 2022 i familieforestillingen Karons sandkasse. Tom er en del av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023. Høsten 2022 spiller han i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto mann
John Nyutstumo
Lukk

John Nyutstumo

John er fast ansatt som skuespiller og kunstnerisk rådgiver ved Teater Innlandet. Han var med på å starte Tramteatret i 1976 og var medlem til det ble nedlagt i 1986. Fra denne perioden er han mest kjent som skurken Ronny. Mange kjenner han også fra TVNorge-serien Neste Sommer. John var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010, hvor han blant annet spilte i Himmelske lysterRovdyr og Bygdejævler. For Teater Innlandet har han spilt i Bukkene Bruse vender tilbake, Om mus og menn, GruffaloPippi LangstrømpeMannslagerholaAnd, Døden og TulipanenUnder Vår Himmel. Han har siden 2015 vært på flere turnéer med Vidar Sandbeck-forestillingen Blådansen, og våren 2017 spilte han en rekke roller i teaterversjonen av Jon Michelets Skogsmatrosen. Høsten 2017 turnerte han med Villmarksdikteren, et teaterkåseri om Mikkjel Fønhus. John spilte i og var en del av det kunstneriske teamet bak  barneforestillingen Se! Jeg fant!.
Høsten 2018 så vi ham i Bør Børson jr. og høsten 2019 i Den enfoldige morderen og Guddommelig galskap – et teaterkåseri om Knut Hamsun, som han selv har skrevet. Våren 2020 var John aktuell med Utlendingen og Koronamonologene. I august spilte han i teatrets aller første TI Lab-produskjoen Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte han i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Vinteren og våren 2022 spilte han i familieforestillingen Karons sandkasse, som også vant Heddaprisen for beste barneforestilling.
Han har også vært med i alle sesongene av TV-serien Neste sommer på TV Norge.

John Nyutstumo gikk av med pensjon fra sommeren 2022, men er engasjert for å spille i Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg, som vil være hans avskjedsforestilling ved Teater Innlandet.

Portrettfoto mann
Stian Isaksen
Lukk

Stian Isaksen

Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker og radioteater og medvirket i TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble Heddanominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i de digitale Koronamonologene. Han spilte også i teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue og familieforestillingen Fuglefesten. I 2020 til 2022 sto han på scenen som Brutus i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og i 2022 spilte han i Karons sandkasse. Stian er en del av av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023. Høsten 2022 spiller han i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

Portrettfoto mann
Anne Guri Tvedt
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hun har jobbet ved en rekke av Norges scener. Blant annet har Anne Guri medvirket i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio. For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots. I 2020 spilte hun i Utlendingen, Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte Anne Guri tittelrollen i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2021 spilte hun i barneforestillingen Fuglefesten og vinteren og våren 2022 spilte hun i familieforestillingen Karons sandkasse. Anne Guri er en del av Teater Innlandets ensemble i perioden 2020–2023.  Høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild.

 

Portrettfoto kvinne

Velkommen til Teater Innlandets ilesesettelse av Line Knutzons Håndverkerne.
En ilesesettelse går ut på at skuespillere leser manus av et stykke for publikum på scenen, i en uformell setting.
Håndverkerne er en deilig, blodsprutende og absurd komedie, som tar tak i et tema som engasjerer oss alle: oppussing!!

Alice og Manfred har hyret inn en gjeng med håndverkere for å restaurere huset. Mye må gjøres, og i takt med arbeidsmengden øker kostnadene – og den mentale påkjenningen. Men heldigvis er det i alles interesse at huset blir flott og ferdig. Eller..?

Teater Innlandet prøvesal onsdag 15. desember kl. 19:30

Ilesesettelsen varer i rundt én time og 45 minutter, inkludert pause.

Arrangementet er gratis, men publikum må hente ut billett.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til forestilling. Forestillingene våre går som planlagt og vi følger anbefalinger fra myndighetene om antallsbegrensninger, munnbind og avstand i salen. Det er hånddesinfeksjon tilgjengelig i kulturhusene.

Du må holde deg hjemme hvis du har symptomer på COVID-19 eller er i karantene. Ta kontakt med oss på billett@teaterinnlandet.no for refusjon eller bytte dersom du av smittevernårsaker ikke kan benytte deg av billettene dine.

Les mer
Tekst: Line Knutzon: Oversettelse: Ingrid Weme Nilsen:

VARIGHET: 1 time og 45 minutter

Forestillingen ble spilt i 2021

sted STEDER:
Hamar kulturhus

Kalender PERIODEN:  15. desember-15. desember 2021

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb