Vid din sida

Når Ingrid og Johannes sammen synger Vid din sida er de tilbake i sine lykkeligste dager. Men i dag er Johannes dement. Forholdets mørkere sider kommer til syne når de siste årene forsvinner fra hukommelsen. Kan kjærlighet overleve at det felles minnet om den forsvinner? Stykket handler om hvordan det er å leve som dement og med en dement. En kjærlighetshistorie om en families kamp for å holde fast i seg selv, verden omkring dem, og hverandre.

Forestillingen ble spilt i Hedmark og Oppland i oktober og november 2011, med ekstraforestilling 1. desember.

MED: Skuespillere: Ingjerd Egeberg, Trond Brænne, Sarah Jaggi
AV: Regi: Mette Brantzeg Scenograf: Erik Annar Evensen Komponist: Frode Haltli Lysdesign: Olav Nordhagen
ANMELDELSER: Østlendingen, Gaute Freng: "Troverdig om glemte minner" "Det er flott å kunne oppleve scenekunst av slik kvalitet" "Troverdig og intens"

Gudbrandsdølen Dagningen, Per Ivar Henriksbø: "Når den ene bare blir borte" "Store, solide rolletolkninger" "...en kolossal kraft"

Oppland Arbeiderblad, Carl J. Sørheim: "En uforglemmelig tragedie" "Skuespillerne er en fryd for øye og hjerte med sin herlig naturlige kjemi" "Et uforglemmelig sterkt verk som alle bør se, gammel som ung"

Hamar Arbeiderblad, Geir Vestad: "Varsom og varm" "Griper sterkt følelsesmessig" "Alle skuespillerne gjør en fremragende innsats"
BILDER / FILM:
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold