Kunstnere

Regissør

Janne Langaas
Janne har vært teatersjef for Teater Innlandet siden 2011. Hun er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har vært ansatt ved Hålogaland Teater. Som frilanser har hun hatt engasjementer ved blant annet Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Riksteatret, Teater Ibsen og Brageteatret. Hun har også medvirket i flere TV-, radio- og filmproduksjoner. Før hun begynte som teatersjef for Teater Innlandet drev hun sitt eget produksjonsselskap.
Janne har hatt regi på Knut Nærums Willy Nelson kjente mor mi for Teater Innlandet og Levi Henriksens selvbiografiske konsertforestilling Det beste bandet i himmelen for Musikk i Hedmark. I 2017 hadde hun regi både på teaterversjonen av Jon Michelets romansuksess Skogsmatrosen og Knut Nærums KORPS. Hun var også involvert som med-regissør for forestillingen Hva for en klovn er jeg, av og med Tom Styve. Janne er også del av det kunstneriske teamet bak ideen og manuset til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling hun også har regi på.

Les mer >

Skuespiller

Tom Styve
Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo. Han er ansatt i en åremålsstilling ved Teater Innlandet. For Teater Innlandet har Tom spilt i Det året det var så bratt, Dikterhøvdingen, Pippi Langstrømpe, The 39 Steps, Skaff meg en synder, Bukkene Bruse vender tilbake, Jeg er Robin Hood og hatt hovedrollene som Jeppe i Jeppe på Bjerget og Lenny i Om mus og menn. Han har spilt i Prøysenspelene Trost i taklampa (2014) og Tia og timen (2012) og vært med i produksjoner for blant annet Teater Grimsborken og Radioteatret. Sammen med Stig-Werner Moe har han laget både juleshow i Lillehammer og sommershow i Lillehammer og Stavern. Tom driver også med stand-up og er fast medlem av improvisasjonsgruppen Kvikksølvguttene og Veslemøy. Høsten 2016 hadde han en liten rolle i storfilmen Kongens nei. For Teater Innlandet spilte han våren 2017 i Fire forsøk på å gjøre en forskjell, før han la ut på en nye turné med Dikterhøvdingen. Høsten 2017 spilte Tom i KORPS før han hadde premiere på Hva for en klovn er jeg, en forestilling han har skrevet selv og som er en hyllest til Rolf Just Nilsen. I vår spilte han i barneforestillingen Se! Jeg fant!, i tillegg til å være del av det kunstneriske teamet som står bak idé og manus til forestillingen. I høst får vi se ham som selveste Bør Børson jr. i stykket med samme navn. Til våren har Tom permisjon fra Teater Innlandet og skal spille Mattis i Riksteatrets oppsetning av Tarjei Vesaas' Fuglane
Les mer >

Skuespiller

John Nyutstumo
John er fast ansatt som skuespiller og kunstnerisk rådgiver ved Teater Innlandet. Han var med på å starte Tramteatret i 1976 og var medlem til det ble nedlagt i 1986. Fra denne perioden er han mest kjent som skurken Ronny. mange kjenner han også fra TVNorge-serien Neste Sommer. John var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010, hvor han blant annet spilte i Himmelske lyster, Rovdyr og Bygdejævler. For Teater Innlandet har han spilt i Bukkene Bruse vender tilbake, Gruffalo, Pippi Langstrømpe, Mannslagerhola, And, Døden og Tulipanen, Under Vår Himmel og Om mus og menn. Han har siden 2015 vært på flere turnéer med Vidar Sandbeck-forestillingen Blådansen, og våren 2017 spilte han en rekke roller i teaterversjonen av Jon Michelets Skogsmatrosen. Høsten 2017 turnerte han med Villmarksdikteren, et teaterkåseri om Mikkjel Fønhus, John spiller i og er del av det kunstneriske teamet bak idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant! I høst er han aktuell i Bør Børson jr.
Les mer >

Scenograf | Kunstnerisk rådgiver

Kristin Bengtson
Kristin er scenograf ved Teater Innlandet. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010. For Teater Innlandet har Kristin vært scenograf og kostymedesigner på blant annet The 39 Steps, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Det året det var så bratt, Drømmecontainer’n, Pippi Langstrømpe, Skaff meg en synder og Jeppe på Bjerget. Høsten 2017 var Kristin visuell dramaturg, foto- og videograf på Solveigs 2. sang, en teaterinstallasjon som fortsatt vises i 2018. Hun er del av det kunstneriske teamet som har hatt og idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling Kristin også har scenografien på. Vinteren 2019 er hun aktuell med scenografien til Kim F, en co-produksjon med Den Nationale Scene som har premiere i Bergen i desember før den skal ut på turné i Innlandet etter jul. Til våren er hun scenograf på Jungelboken som Teater Innlandet produserer i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Lysdesigner

Olav Nordhagen
Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel Skogsmatrosen, The 39 Steps, Grisebondens kunst, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Pippi Langstrømpe, !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, Bivrfrost, Mens vi ventar på Godot, Vid din sida og Jeppe på Bjerget. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. Høsten 2017 var han lysdesigner for danseforestillingen HELLO, en co-produksjon med Therese Slob produksjoner, og i vinter hadde han lysdesign på De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjoner. I høst har han lysdesign på Bør Børson jr.
Les mer >

Lysdesigner

Kåre Nordseth
Kåre ble fast ansatt som tekniker ved Teater Innlandet januar 2015 etter å ha jobbet frilans i mange år. Han har vært engasjert ved teateret flere ganger tidligere, hovedsakelig som turnétekniker og lysdesigner. For Teater Innlandet har han designet lys på KORPS, Jeg er Robin Hood, Hedda Gabler, Dikterhøvdingen og Nei, nei, gutt!. I vinter designet han lys for Man tager 20 egg, og i høst lysate han Testosteron. Nå er han aktuell med Jungelboken som Teater Innlandet produserer i samarbeid med Riksteatret. Kåre er også teknisk leder for flere festivaler og orkestre, og er aktiv som musiker og dirigent.
Les mer >

Lyddesigner

Thorleif Silkebækken
Thorleif har vært ansatt som multitekniker ved Teater Innlandet siden opprettelsen i 2010. Han har vært lyddesigner for flere av teatrets forestillinger, blant annet Dikterhøvdingen, The 29 Steps og Om mus og menn. Høsten 2017 hadde han lyddesign på danseforestillingen HELLO, en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, og i vinter var han lydddesigner på Man tager 20 egg.
Les mer >

Kostymedesigner

Lise Søraune
Lise er kostymemaker og leder for systua på Teater Innlandet. Hun har vært kostymeansvarlig på de fleste av produksjonene til Teater Innlandet. Hun har vært kostymedesigner for forestillingene Storm og Silke, Dikterhøvdingen, Rekyl og Skogsmatrosen. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 2009 til 2010 og var kostymedesigner på Nothing on TV.
Les mer >

Scenograf og rekvisitør

Britt Elin Østby
Britt Elin jobber som scenograf og rekvisitør på Teater Innlandet. Hun har vært rekvisitør på alle teatrets forestillinger siden 2010. Hun har vært scenograf på blant annet Vesleblakken, Et juleeventyr og Skogsmatrosen.
Les mer >

Regissør og dramatiker

Audny Chris Holsen
Audny er utdannet fra Universitetet i Bergen, Universitetet i Oslo og fra instruktørlinjen ved Statens Teaterhøgskole. Hun har bred erfaring som både tv- og teaterregissør og har blant annet regissert flere episoder av tv-seriene Himmelblå for NRK og Hvaler for TV2. Hun har satt opp et tredvetalls teaterforestillinger og jobbet ved mange av landets teaterscener. Hun har blant annet regissert Et dukkehjem ved Rogaland Teater, Jeg vil vaske verden ren og En folkefiende ved Kilden teater, Rytmar frå Verdsrommet ved Det Norske Teatret og Rabinowitz for Scenekraft. I 2018 har hun satt opp Hedda Gabler ved Rogaland Teater, og i høst er hun aktuell med Yogakrigen ved Sogn og Fjordane teater og DRITT//LA MERDA for Østfold Kulturutvikling. For Teater Innlandet har hun tidligere hatt regi på Jeppe på bjerget Nå er hun aktuell som regissør og dramatiker for Kim F som er en co-produksjon med Den Nationale Scene. Kim F har urpremiere i Bergen i desember og skal ut på turné i Innlandet fra 24. januar 2019.
Les mer >

Dramatiker

Marius Leknes Snekkevåg
Marius er utdannet tekstforfatter ved Westerdals school of communication i Oslo. Han debuterte som dramatiker med stykket Slipp meg, jeg elsker deg under Norsk Dramatikkfestival i 2009. I 2011 ble hans stykke Rabinowitz –Norge under andre verdenskrig I, som var et samarbeid mellom teaterkompaniet Scenekraft, Haugesund Teater, Det Norske Teatret, Festiviteten i Haugesund, Rogaland Teater og musikkselskapet MUNOR, nominert til Heddaprisen for årets forestilling. Marius har skrevet Heks for Scenekraft, Gi meg en lykkelig slutt for Haugesund Teater og Rogaland Teater, Folkedypet for Brageteateret, Jeg vil vaske verden ren –Norge under andre verdenskrig II for Kilden Teater, Sviker –Norge under andre verdenskrig III for Scenekraft og Haugesund Teater og Monsterunga for Nordland Teater. Han har tidligere mottatt treårig kunstnerstipend fra Norsk Kulturråd, samt skrivestipend fra Dramatikkens Hus i flere omganger. Flere av tekstene hans er blitt oversatt til engelsk og presentert som lesninger både i Chicago og New York. For Teater Innlandet har Marius tidligere vært en av dramatikerne for forestillingen !KYSS. Nå er han aktuell med Kim F, som er en co-produksjon med Den Nationale Scene. Kim F er det syvende samarbeidet mellom ham, regissør Audny Chris Holsen. Kim F har urpremiere i Bergen i desember og skal ut på turné i Innlandet etter jul.
Les mer >

Lysdesigner

Arne Kambestad
Arne jobbet i mange år i Grieghallen, og etter noen år som freelancer har han siden 1994 vært ansatt som lysdesigner ved Den Nationale Scene. Der har han de siste årene lyssatt blant annet Det gode mennesket i Sezuan, Danny og den store fasanjakten, Spellemann på taket og høstens iscenesettelse av Vigdis Hjorts roman Arv og Miljø. Han er aktuell med Kim F som er en co-produksjon med Den Nationale Scene.
Les mer >

Lyd

Bjarte Våge
Bjarte er leder for lydavdelingen ved Den Nationale Scene. Der har han hatt ansvaret for lyden på et utall skuespill og musikaler de siste 25 årene, De siste årene har blant annet hatt lyddesign på de store musikalene Kristin Lavransdatter og Hellemyrsfolket. For Teater Innlandet er han aktuell som lyddesigner på Kim F som er en co-produksjon med Den Nationale Scene.
Les mer >

Skuespiller

Linn Løvvik
Linn Løvvik er utdannet skuespiller fra GITIS Scandinavia,The Russian Academy of Theatre Arts, i Århus. Etter endt utdannelse debuterte hun som Una i Blackbird ved Haugesund Teater. Siden har hun jobbet som frilans skuespiller og medvirket i nærmere 30 produksjoner ved flere av landets scener. Blant annet i Rabinowitz, produsert av Scenkraft, og som ble Heddanominert for beste forestilling i 2011, I love you, You ́re perfect, Now change!, En Barokk Opplevelse, Helter, Grease, Romeo og Julie, Gi meg en lykkelig slutt, Transparens, Amanda fra Haugesund, Rederinnene og Heks - en thriller ved Haugesund Teater. Siden 2015 har Linn vært tilknyttet Kilden Teater hvor hun har spilt Dr. Stockmann i En Folkefiende, Snødronningen i Snødronningen, Norges første kvinnelige ordfører i Kvinnekuppet og Halldis Neegård Østbye, Quislings høyre hånd, i Jeg vil vaske verden ren. I 2018 har hun spilt i Jungelboken ved Haugesund Teater, og i høst er hun aktuell med Yogakrigen ved Sogn og Fjordane teater. For Teater Innlandet er hun aktuell som Kim Friele i Kim F, en co-produksjon med Den Nationale Scene. Kim F har urpremiere i Bergen i desember og skal på turné i Innlandet fra 24. januar 2019.
Les mer >

Skuespiller

Anna Dworak
Anna er en norsk skuespiller utdannet fra Nordisk Teaterskole i Århus. Hun har mange års erfaring som skuespiller fra teatre i Sentral-Europa og Skandinavia, blant annet i Østerrike, Tyskland og Danmark. Hun er også regissør og regiassistent for ulike scenekunstprosjekt. De siste årene har hun jobbet med både tv, film, teater og radioteater, hovedsakelig i Norge. Hun har medvirket i en rekke filmer, som Mot Moskva, Sammen, De nærmeste og Fra balkongen, og tv-serier som NRKs Sørgekåpen og Kampen for tilværelsen og Spesialenheten på TV3. Hun hadde hovedrollen i NRK Radioteatrets serie Dommer Hamre. På scenen har Anna blant annet medvirket i Kvinna frå før ved Sogn og Fjordane Teater og som Maria Quisling i Eg vil vaske verden ren ved Kilden teater. I høst medvirker hun NRK Supers serie Helium. For Teater Innlandet er hun aktuell med Kim F som er en co-produksjon med Teater Innlandet. Kim F har urpremiere i Bergen i desember og skal ut på turné i Innlandet fra 24. januar 2019.
Les mer >

Skuespiller

Steffen Mulder
Steffen er en del av skuespillerensemblet ved Kilden Teater i Kristiansand. Der har han blant annet spilt i Romeo og Julie, Snødronningen, Juryen – 12 Edsvorne, Jeg vil vaske verden ren, Sult1 og Sidespringerne I høst spiller han i Kilden Teaters forestilling Tingenes tilstand. Steffen er aktuell for Teater Innlandet med Kim F som er en co-produksjon med Den Nationale Scene. Kim F har urpremiere i Bergen i desember og skal ut på turné i Innlandet fra 24. januar 2019.
Les mer >

Skuespiller

Håkon Moe
Håkon er utdannet ved Liverpool Institute of Performing Arts. Han har medvirket i forestillinger ved en rekke teatre, blant annet i Evig Ung ved Det Norske Teatret, Postkort fra Lillebjørn og Karlson på taket ved Oslo Nye Teater og All’s well that ends well ved Rogaland Teater. Han har vært ansatt ved Teatret Vårt i Molde i flere år og gjort en rekke produksjoner for Riksteatret, samt vært engasjert ved Sogn og Fjordane teater og Akershus Teater. Han har også jobbet for frie teatergrupper og spilt i både film og tv-serier, blant annet Bølgen og Hotell Cæsar. Håkon har de siste årene vært tilknyttet Den Nationale Scene i Bergen hvor han blant annet har spilt i Spellemann på taket, Danny og den store fasanjakten, Engler over Møhlenpris og Der går grensen, som han også var komponist og musikalsk ansvarlig for. Håkon spiller flere instrumenter og har vunnet Spellemannsprisen for årets popgruppe som medlem av bandet Superfamily. For Teater Innalndet er han aktuell med Kim F som er en co-produksjon med Den Nationale Scene. Kim F har urpremiere i Bergen i desember og skal ut på turné i Innlandet fra 24. januar 2019.
Les mer >

Skuespiller

Kristian Berg Jåtten
Kristian er utdannet ved The New York Conservatory for Dramatic Arts og har spilt i flere forestillinger med Moving Pictures Theatre Company i New York. Kristian har vært engasjert ved Rogaland Teater hvor han har spilt i Black Rider og hovedrollene i Jungelboken 2099 og La den rette komme inn. Han har også medvirket i Rogaland Teaters sommerteater i tre sesonger hvor han har spilt i Snøhvit, Hans og Grete og De tre musketerer. Kristian er nå tilknyttet Den Nationale Scene i Bergen hvor han blant annet har spilt i En julefortelling, Spellemann på taket, Danny og den store fasanjakten og Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter. For Teater Innlandet er han aktuell med Kim F som er en co-produksjon med Den Nationale Scene. Kim F har urpremiere i Bergen i desember før forestillingen skal ut på turné i Innlandet fra 24. januar 2019.
Les mer >

Regissør

Arvid Ones
Arvid er utdannet fra Statens Teaterhøgskole og har blant annet vært ansatt som skuespiller ved Den Nationale Scene. De siste årene har han hovedsakelig jobbet som regissør. Han har gjort seg bemerket som regissør for en rekke revyer og mottok årets fagpris under Komiprisen 2015 for sine forestillinger i samarbeid med blant andre Ylvis, Kvinner på randen, Herbjørg Kråkevik og Christine Hope. Han har blant annet regissert flere forestillinger ved Den Nationale Scene, Dickie Dick Dickens ved Oslo Nye Teater og Kondelerer og Gratulerer med Else Kåss Furuseth ved Nationaltheatret. Han var teatersjef ved Hordaland Teater fra 2005 til 2009. For Teater Innlandet har han tidligere hatt regi på Pippi Langstrømpe i 2013. Nå er han aktuell med Jungelboken som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Kostymedesigner

Christina Lovery
Christina er utdannet kostymedesigner fra Wimbeldon School of Art ved University of Surry i London og fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har jobbet ved de fleste av de største teatrene i Norge og hatt kostymedesign på blant annet Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen og Nøtteknekkeren ved Trøndelag Teater, Spellemann på taket og Kristin Lavransdatter ved Den Nationale Scene, Den glade enke og West Side Story ved Oslo Nye Teater, Pan, Diktatoren og A Christmas for Carol ved Rogaland Teater, Tenk om og Eit lykkeleg sjølvmord ved Det norske teatret og Billy Elliot og My Fair Lady ved Folketeatret. Vinteren 2019 er hun aktuell med Oslo ved Det norske teatret og Tordenskjold ved Trøndelag Teater. I 2014 og 2016 hadde hun kostymedesign for Peer Gynt på Gålå. Christina har også jobbet mye med tv og film og har blant annet hatt kostymedesign på Side om side, Julemorgen og Melodi Grand Prix på NRK1 og spillefilmene Knerten i knipe og Knerten gifter seg. For Teater Innlandet er hun aktuell med Jungelboken, som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Koreograf

Therese Slob
Therese har utdannelse i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og har studert ved Kate Simmons School of Dance i England. Som danser har hun blant annet spilt Kattrin i Det Norske Teatrets oppsetning av Mor Courage og barna hennar. For Teater Innlandet har hun stått for én av koreografiene i !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, koreografert og co-produsert Grisebondens Kunst, koreografert og danset i Betong Beats vol. 3 og deltatt som koreograf og danser på ROPERT – en festival om demokrati med I will Never Fix you. For tiden danser hun i Belinda Braza´s produksjon Survival på Det Norske Teatret. Sammen med mannen sin, Ruben-Arie, driver hun dansestudioet Ps:Dance i Hamar. Høsten 2017 koreograferte hun HELLO som hun, gjennom Therese Slob Produksjoner, co-produserte med Teater Innlandet. Til våren er hun aktuell som koreograf på Jungelboken som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Maskør

Caroline Halvorsen
Caroline er utdannet make-up artist og har jobbet som både make-up assistent og make-up artist på en rekke kortfilmer og tv-serier, blant annet TV2s Hotel Cæsar. Hun har også jobbet som maskør på flere av Riksteatrets forestillinger de siste årene, blant annet Pinnochio, Pulverheksa, Kan nokon gripe inn, og Kardemommeby. For Teater Innlandet er hun aktuell som maskør på Bør Børson jr og Jungelboken, som produseres i samarbeid med Riksteatret..
Les mer >

Skuespiller

Lars Halvor Andreassen
Lars gikk ut fra skuespillerlinjen ved Nord universitet, tidligere HiNT, i 2017. Han var med på å starte teaterkompaniet Feil Teater og har vært både medskaper og skuespiller i kompaniets forestillinger Første Feil og James Bond. Han har også spilt i blant annet Antiteatrets forestilling Snork og i Natives ved Brageteatret. For Teater Innlandet er han aktuell som Mowgli i Jungelboken, som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Skuespiller

Lars Henrik Aarnes
Lars Henrik er utdannet ved musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet. Han har blant annet spilt i Spellemann på taket, Hellemyrsfolket og Momo ved Den Nationale Scene, I blanke messingen ved Hålogaland Teater og spilt Marius i Les Misérables ved Folketeatret. Lars Henrik har også deltatt i Beat for Beat på NRK1 og spilte i Prøysenspelet under Prøysenfesivalen i 2015. Han har også spilt i Pinocchio, Alice i eventyrland og Peter Pan ved Låveteatret på Helgøya i Ringsaker. Han komponerte også musikken til Peter Pan. For Teater Innlandet er han aktuell som blant annet Apekongen i Jungelboken, som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Skuespiller

Thomas Jørstad Pettersen
Thomas er utdannet ved Teaterhøgskolen i Gøteborg og Bårdar Akademiet. Han har blant annet spilt i Kunst og monologforestillingen Plutselig Pervo ved Kilden Teater, Karlson på taket, Det lykkelige valg og De dødes tjern ved Oslo Nye Teater og Les Misérables ved Den Nationale Scene. Tidligere i år spilte han Løven i Trollmannen frå Oz ved Riksteatret, og i høst spiller han Blåfar i turnéversjonen av Jul i Blåfjell, i regi av Svein Sturla Hungnes. Thomas er en av to skuespillere som har skapt humorkonseptet På nyklipte stier, som har ført til en rekke store sommer- og juleshow på Sørlandet de siste 10 årene. For Teater Innlandet er han aktuell som Baloo i Jungelboken som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Skuespiller

Anne Bolette Stang Eng
Anne Bolette er utdannet fra Det Statlige Russiske Akademi for Scenekunst (GITIS) i Århus og musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet. Hun har blant annet spilt i Gutten og Stjerna og Romeo og Julie ved Brageteatret, Det eventyrlige Dissosia ved Nordland Teater og Trollmannen frå Oz ved Riksteatret. Hun har også spilt i Prøysenspelene Sekundviser, Tia og timen og Livets tombola og i flere forestillinger ved Akershus Teater i tillegg til at hun dubber og leser lydbøker. Anne Bolette er dessuten vokalist i Briskebyen Lyttemannslag. For Teater Innlandet kjenner vi Anne fra Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Til våren skal hun spille blant annet slangen Khaa Jungeboken som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Skuespiller

Sebastian Skytterud Myers
Sebastian gikk ut fra skuespillerlinja ved Nord universitet, tidligere HiNT, i 2017. Han har vært med på å starte teaterkompaniet Feil Teater og vært medskaper og skuespiller i deres forestillinger Første Feil, Tilfellene og Jeg har skrevet en liste over ting jeg syns er viktig her i livet. Han har også blant annet spilt i Noob ved Turnéteatret i Trøndelag og spilt Blekkboksmannen i Trollmannen frå Oz ved Riksteatret. For Teater Innlandet er han aktuell som Baghera i Jungelboken som produseres i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Skuespiller

Julia Küster
Julia ble uteksaminert fra skuespillerlinjen ved Nord universitet, tidligere,HiNT, i 2017. Hun er medlem av teaterkompaniet Feil Teater hvor hun blant annet har spilt i forestillingene Første Feil, James Bond og Rett under nesa på oss. Hun har også spilt i Kaptein Sabeltann på dagtid i Kristiansand Dyrepark og i Kokken Tor ved Akershus Teater. For Teater Innlandet har hun i høst vært medskapende skuepsiller i Vidar Sandbeck-forestillingen De kaller meg Påsan, som var en co-produksjon med Feil Teater. Til våren skal Julia spille tigeren Shere Kahn i Jungelboken, produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Skuespiller

Ida Holten Worsøe
Ida er utdannet fra Teaterhögskolan i Gøteborg. Hun har vært fast ansatt ved Hålogaland Teater og engasjert ved blant annet Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Agder Teater. Hun har blitt nominert til Heddaprisen to ganger, blant annet for rollen som Sally Bowles i Cabaret. Hun turnerer kontinuerlig med forestillingen A Lady Called Sven – En hyllest til Monica Zetterlund og er også en del av Jo Strømgren Kompani. For Teater Innlandet har hun tidligere spilt i Det året det var så bratt og KORPS. Til våren er hun aktuell som blant annet gribben Lulu i Jungelboken, som Teater Innlandet produserer i samarbeid med Riksteatret.
Les mer >

Koreograf og danser

Hallgrim Hansegård
Hallgrim er utdannet fra Accademia delle Arti Digitali i Firenze og Nordland kunst- og filmfagskole. Han etablerte FRIKAR i 2006 og har koreografert for blant TV, teater og orkestre samt åpningsseremonien under Ungdoms-OL på Lillehammer. Arbeidene hans har blitt vist i mer enn 30 land, og i 2008 ble forestillingen Bukkerittet sensurert av den katolske kirken i Italia. Hallgrim har mottatt en rekke utmerkelser for sitt arbeid som danser og koreograf. Han har blitt Norgesmester i lausdans under Landskappleiken en rekke ganger. I 2009 fikk han prisen for beste koreografi under Eurovision Song Contest da FRIKAR danset Alexander Rybak og Norge fram til seier, og i 2013 ble han tildelt sølvprisen i kategorien for utøvende kunst i Prix Italia. For Teater Innlandet har han tidligere koreografert og danset i Bivrfrost og Leahkit>/i>, som begge var co-produksjoner med FRIKAR. Våren 2019 er han aktuell som koreograf og danser i Gestr.
Les mer >

Regissør og dramatiker

Lars Erik Holter
Lars Erik har utdannelse som både skuespiller og regissør fra Statens Teaterhøgskole. Han jobber frilans som regissør, pedagog og noen ganger skuespiller. På midten av 1990-tallet spilte han blant annet i en rekke forestillinger på Nationaltheatret. Siden 2000-tallet har han for det meste arbeidet som regissør og hatt oppdrag ved en rekke av landets største scener. Lars Erik var i 2007 nominert til Heddaprisen i kategorien «Beste regi» for to forestillinger, Våre foreldres seksuelle nevroser for Den Nationale Scene og Helten på den grønne øya for Det Norske Teatret. For Teater Innlandet har han tidligere vært regissør for Hedda Gabler. I høst er han aktuell både som regissør og dramatiker for Testosteron, som er en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen, og som regissør for
Bør Børson jr., hvor han også har bearbeidet og oversatt manus.
Les mer >

Scenograf

Christine Lohre
Christine har utdannelse innen scenografi og kostymedesign fra Dramatiska Institutet i Stockholm. Hun har hatt oppdrag som scenograf ved de fleste teatrene i Norge. Min forestilling for min mor og I morgen var jeg alltid en løve – monolog for tre kvinner har begge vært på turne for Teater Innlandet. Hun har også blant annet stått for scenografien til Riksteaterets forestillinger om Pulverheksa og Kong Lear på Den Nationale Scene. I 2005 ble hun nominert til Heddaprisen for «Beste scenografi/kostymedesign» for Alladin og den magiske lampen ved Oslo Nye Teater. For Teater Innlandet har hun tidligere vært scenograf på Rekyl, og i 2017 var hun del av det kunstneriske teamet som vant Heddaprisen for "Beste audiovisuelle design" for den forestillingen. I høst er hun aktuell med Bør Børson jr.
Les mer >

Koreograf

Jonas Georg Digerud
Jonas er utdannet danser fra Den Norske Operas ballettskole og KSO ballettskole, Riddarfjärdsskolan, i Stockholm. Han arbeider som koreograf, danser, skuespiller og regissør.
Han har hatt koreografien på store oppsetninger som Oliver Twist og The Producers ved Oslo Nye Teater, Rockeulven ved både Trøndelag Teater og Nationaltheatret og Evita ved Chateu Neuf, og han har hatt regi på blant annet black metal-musikalen Svartediktet ved Den Nationale Scene. Som skuespiller har han medvirket i blant annet Jungelboka ved Det Norske Teatret, West Side Story og A Chorus Line ved Chateu Neuf og Singin' inn the Rain ved Oslo Nye Teater. Som danser har han jobbet med dansekompanier som Carte Blanche, Oslo Danse Ensemble og Jo Strømgren Kompani, hvor han medvirket i A Tribute to the Art of Football. For Teater Innlandet er han i høst aktuell som koreograf på Bør Børson jr.
Les mer >

Musikalsk leder

Øyvind Å. Berg
Øyvind jobber blant annet som komponist, musiker, arrangør og produsent. Han har jobbet både med revyer og konserter, og han har komponert, arrangert og spilt inn musikk til en lang rekke musikaler. Han har også komponert musikk til flere lokalhistoriske kirkespill for ungdom i Hamar-området, blant andre Bildet av Marilyn og Djevelens finger. Øyvind har skrevet og arrangert musikk for flere kor, blant annet for Drømmekoret som han også har startet og ledet. Han var produsent for Hedmark teaters forestilling Noas ark, og for Teater Innlandet har han tidligere vært musikalsk leder for Pippi Langstrømpe. I høst er han aktuell som musikalsk leder for Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Per Tofte
Per er utdannet ved Trøndelag Teaters elevskole og ble ansatt der etter endt utdannelse i 1965. Han har senere spilt ved flere av de største teatrene i landet, blant annet ved Nationaltheatret, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret, Rogaland Teater og Riksteatret. Han har også spilt i en rekke filmer, som Døden i gatene, Lukket avdeling, Olsenbanden, Jag etter Vind og Pyromanen, og i flere tv-serier, blant annet i NRKs Lilyhammer og Valkyrien og TV2s Best før og Roeng. Per turnerte både med Riksteatret og i Frankrike med sin enmannsversjon av Peer Gynt, og hans egen kabaretforestilling Peer – du lyver fra 1984, ble også filmet for tv. I 2000 og 2001 spilte han 100 forestillinger av Kameliadamen (La Dame aux Camélias) ved Théâtre Marigny i Paris. Per er en av initiativtakerne til Peer Gynt-stemnet på Gålå og spilte selv tittelrollen i Peer Gynt ved Gålåvatnet fra 1989 til 1994. Per filologisk embetseksamen med fransk som hovedfag. For Teater Innlandet er han aktuell i Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Anette Lauenborg Waaler
Anette har gått Musikkteaterlinja ved Bårdar Akademiet. Hun har spilt i flere store musikaler, blant annet Evita ved Kilden Teater i Kristiansand, A Chorus Line ved Chat Noir, West Side Story ved Moster Amfi i Bømlo og Grease både ved Haugesund Teater og ved Chateau Neuf i Oslo. Anette har medvirket i flere tv-produksjoner, blant annet som Katrine i NRKs ungdomsserie Johnny og Johanna. Hun dubber for tv og film og har blant annet hatt en av de norske stemmene i Pixar-filmen Innsiden ut og Disney-filmen Rive-Rolf. Anette har også vært i India og danset i flere Bollywood-filmer. Hun er aktuell som Josefine i Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Lars Jacob Holm
Lars Jacob er danser, koreograf og skuespiller og er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole. Han har medvirket i en lang rekke forestillinger ved flere norske teatre, blant annet Robin Hood, Cabaret, Guys and Dolls og Chicago ved Oslo Nye Teater, Spellemann på Taket ved Hålogaland Teater, Don Quijote, Bør Børson jr., Which Witch og Jungelboka ved Det Norske Teatret og Reisen til julestjernen og Ronja Røverdatter ved Nationaltheatret. Han har vært tilknyttet både Oslo Danse Ensemble og samtidsdanskompaniet Ingun Bjørnsgaard Prosjekt. Han har hatt koreografi på blant annet Den fjerde nattevakt og Jorden rundt på 80 dager ved Den Norske Opera & Ballett, Cabaret og Svarta Bjørn ved Nordland Teater, Vildanden ved Riksteatret og Kongen dør ved Nationaltheatret. Lars Jacob er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. For Teater Innlandet har han tidligere medvirket i Blod, jern og olje vol.2. I høst er han å se i Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Mats Moe
Mats er nyutdannet skuespiller og gikk ut fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo våren 2018. Han har også utdannelse fra Bårdar Akademiet. Han har blant annet spilt i Alice i Eventyrland for Sommerteatret i Frognerparken og i bymusikalen Da verden kom på skinner på Lillestrøm kultursenter, en forestilling han også spiller i i høst. Han er aktuell for Teater Innlandet med Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Marte Stolp
Marte er utdannet skuespiller fra Webber Douglas Academy of Dramatic Art i London. Hun har jobbet ved flere teatre og blant annet spilt i Annie Get Your Gun ved Riksteatret, Spellemann på taket ved Hålogaland Teater, Folk og røvere i Kardemomme by ved Riksteatret og Revisoren ved Nationaltheatret. Hun var ansatt ved Trøndelag Teater i flere år, og der spilte hun blant annet i Berlinerpoplene, Kong Lear, Den siste viking, Madame Thenardier i Les Misérables og tittelrollen i An-Magritt. Marte er også dukkespiller og har medvirket i blant annet Mummitrollet og det usynlige barnet og Den lille muldvarpen som lurte på hvem som hadde bæsjet på hodet hans ved Oslo Nye Teater og Bukkene Bruse på badeland ved Oslo Nye Teater og senere på turné med Riksteatret. Hun har også vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og spilt i forestillingene Eksperimentet og Klosteret. For Teater Innlandet er hun i høst aktuell i Bør Børson jr..
Les mer >

Skuespiller

Marit Synnøve Berg
Marit Synnøve er utdannet fra Statens Teaterhøgskole. Hun har vært ansatt ved blant annet Rogaland Teater, Nationaltheatret, Teatret Vårt, Teater Ibsen, Oslo Nye Teater, Agder Teater, Brageteatret, Teater Manu og Riksteatret. I juni 2000 til 2010 spilte hun tittelrollen i musikkspillet Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy i Sunndal. De siste fire årene har hun også medvirket i forestillingen, men i rollen som Mrs Chalmers. Marit Synnøve har spilt i flere av NRK Radioteatrets produksjoner og har også medvirket i Hallo i Uken på NRK P2. Hun har mange roller bak seg innen tv og film, blant annet i Kyss meg for faen i helvete, NRKs Nobel - fred for enhver pris og Skam. I høst har hun vært å se i NRKS [i]Side om side[/i], og hun er aktuell med tv-serien Lykkeland, også på NRK. For Teater Innlandet har hun tidligere medvirket i Jeg er Robin Hood og Fire forsøk på å gjøre en forskjell. I høst skal hun mspille i Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Morten Rudå
Morten er utdannet skuespiller ved American Academy of Dramatic Arts i New York. Han har jobbet med flere teateroppsetninger i USA og blant annet medvirket i La Cage aux Folles, 42nd Street og spilt hovedrollen som Oscar Wilde i forestillingen Oscar. Her hjemme har han vært engasjert ved en rekke teatre, blant annet Nordland Teater, Nord-Trøndelag Teater, Haugesund Teater og Riksteatret. Ved Oslo Nye Teater har han spilt i Jul i Blåfjell, La Cage aux Folles, The Producers, Olsenbanden jr. på Cirkus og Skaff meg en tenor. Han medvirket også i Hedmark Teaters oppsetning av Mack & Mabel. Morten har hatt roller i flere filmer, blant annet O’Horten og Varg Veum – Kvinnen i kjøleskapet. For sin rolle i skrekkfilmen Mørke sjeler fra 2010, vant han prisen for beste mannlige skuespiller i en utenlandsk film ved Melbourne Urban Film Festival. Morten er aktuell med Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Liv-Ellen Kahrs
Liv-Ellen er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Högskolan för scen och musik ved Gøteborgs Universitet. Hun jobber som skuespiller, musikalartist og sanger. Hun har spilt ved flere teatre i Norge, blant annet i Jungelboka i både Kilden teater og Bømlo Teaters oppsetninger av Evita,ristiansand, i Hellemyrsfolket ved Den Nationale Scene, Jeppe ved Chat Noir, I blanke messingen ved Hålogaland Teater og Cabaret både ved Nordland Teater og Oslo Nye Teater. Liv-Ellen lager også egne prosjekt, som teaterkonserten Gjenklang – musikken som vant krigen og Beatles in disguise. I høst blir hun å se i Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Thali M. Liberman
Thali er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Skuespillerkarrieren startet allerede da hun var åtte år og spilte hovedrollen som Maja i spillefilmen Maja Steinansikt. På scenen har hun spilt i blant annet Villanden ved Torshovteatret og spilt Solveig i Nordavind Produksjoners oppsetning av Peer Gynt. Thali driver et eget produksjonsselskap som blant annet har laget flere barne- og familieforestillinger. Hun har medvirket i flere filmer og tv-produksjoner, blant annet TV2s krimserie Grenseland og kortfilmen Dette kunne vært natten. For sin rolletolkning i sistnevnte kortfilm, vant hun prisen for beste kvinnelige skuespiller ved Los Angeles Diversity Film Festival i 2015. I høst er hun aktuell med Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller og dramatiker

Jonas Kippersund
Jonas gikk ut av Teaterhögskolan i Helsingfors som "Magister i skodespelarkonst” i 2001. Både før og ettter utdannelsen har han drevet frigruppa Turnèkompaniet sammen med søsknene sine. Fra 2007 har de hatt tilhold på - og drevet; Hamar Teater. Ved siden av Turnèkompaniet har Jonas vært tilknyttet blant annet Teateret Vårt, Haugesund Teater, Cirkus Xanti, Hedmark Teater, Ringsaker Operaen, Kompani Nord og ikke minst Finlandssvenska Teatern. Han spiller mye for barn og unge i Den kulturelle skolesekken, og hvis du tar av ham skjegget, vil du kanskje kjenne igjen Pysa fra tv- serien om Kaptein Sabeltann. Du kan også ha sett ham som Konge i Hunderfossen familiepark, men da med skjegg. Jonas har innehatt Statens arbeidsstipend for kunstnere og Hedmark fylkes arbeidstipend for kunstnere i tilsammen 5 år. Sammen med Turnèkompaniet har han mottatt Stange kommunes kulturpris, Hedmarksprisen og Hedmark fylkes kulturpris. I høst spiller han i Du har stor mage, en monologforestilling han selv har skrevet. Du har stor mage er en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Turnékompaniet og spilles i høst under LiLLE - en barneteaterfestival.
Les mer >

Medskaper og skuespiller

Amanda Hedvig Strand
Amanda gikk ut frå Teaterhøgskolen i Trøndelag, HiNT i 2017. Hun er skuespiller og kunstnerisk leder for teaterkompaniet Feil Teater. For Feil Teater har hun blant annet spilt i forestillingene Første feil, Tilfellene og Rett under nesa på oss. Hun har også spilt i Akershus Teaters forestilling Kokken Tor. For Teater Innlandet er hun aktuell som medskaper og skuespiller med De kaller meg Påsan, som er en co-produksjon med Feil Teater og er basert på sanger og tekster av Vidar Sandbeck. De kaller meg Påsan spilles i høst under LiLLE – en barneteaterfestival.
Les mer >

Medskaper og skuespiller

Mathias Augestad Ambjør
Mathias er utdannet ved Teaterhøgskolen i Trøndelag, HiNT, og gikk ut i 2017. Han er medlem av teaterkompaniet Feil Teater hvor han blant annet har spilt i forestillingene Første feil, Tilfellene og James Bond. Mathias har også spilt i TV2-seriene Hotel Cæsar og Hvaler og i spillefilmen Maskeblomstfamilien. For Teater Innlandet er han i høst aktuell som medskaper og skuespiller med De kaller meg Påsan, som er basert på Vidar Sandbecks sanger og tekster. De kaller meg Påsan er en co-produksjon med Feil Teater og spilles under LiLLE – en barneteaterfestival i november.
Les mer >

Komponist

Trond Lindheim
Trond er komponist og musiker med bakgrunn fra Norges musikkhøgskole. Han har komponert musikk til teaterproduksjoner ved blant andre Hålogaland Teater, Oslo Nye Teater, Rikskonsertene og NRK Radioteatret, og han har komponert diverse bestillingsverk for blant andre NRK, Oslo Filharmoniske Kor, Oslo Sinfonietta og Rikskonsertene. Som musiker har han blant annet vært bandleder for TV-showet I kveld med Thomas Giertsen og spilt i Bør Børson jr., Black Rider og Evig Ung ved Det Norske Teatret, Sofies verden i Hangar 5 på Fornebu, Piaf og Trost i taklampa ved Riksteatret og The Producers og Oliver ved Oslo Nye Teater. For Teater Innlandet er han i høst aktuell som komponist for Testosteron, en co-produksjon med samtidsmusikkensemblet Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Kristin Fyrand Mikkelsen
Kristin er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, med hovedfag i utøvende musikkformidling. Hun er i dag høgskolelektor og fagleder for klaver og vokal ved Musikk på Majorstuen, Barratt Due musikkinstitutts nye satsing i grunnskolen. Kristin er en dedikert kammermusiker, noe som har medført en utstrakt konsertvirksomhet både i Norge og Europa. Gjennom sin store interesse for undervisning, har hun blant annet ført fram flere elever til priser i Virtuos, Ungdommens Musikkmesterskap, Sparre Olsen-konkurransen og Toneprisen. Kristin er idehaver både til pianoduoen 20 fingres suksesskonsept, Opera Gourmet, og kammermusikkserien Resonans, hvor hun er leder og en av tre kunstnerisk ansvarlige. Hun er også fast pianist i samtidsensemblet Traktor. For Teater Innlandet er hun aktuell i Testosteron, som er en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Johannes Skyberg
Johannes er utdannet bratsjist ved Østlandets Musikkonservatorium, Universität Mozarteum Salzburg, og Prague Conservatory. Etter to år i Den Norske Operas orkester og ti år i MiNensemblet, har han siden 2009 virket som frilansmusiker, bosatt på Gjøvik. Johannes spiller med en rekke forskjellige ensembler og har spilt konserter i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italia, Tsjekkia, Russland og USA. Han har som teatermusiker og komponist samarbeidet med blant andre Figurteateret i Nordland, Levende dukker og Det Stille Teateret. I perioden 2010-2012 ble Johannes tildelt Oppland fylkes arbeidsstipend for kunstnere. Han etablerte samtidig ensemblet Traktor og har siden oppstarten vært ensemblets leder. Johannes jobber også som produsent, pedagog, konsertarrangør og komponist og er en av tre kunstnerisk ansvarlige for kammermusikkserien Resonans i Gjøvik. For Teater Innlandet har han tidligere vært engasjert som musiker i forestillingen Storm og Silke. Han er nå aktuell med Testosteron, en co-produksjon mellom Teater Innlandet, Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Skuespiller og dramatiker

Frank Havrøy
Frank er sanger og komponist med utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Statens Operahøgskole. Han har sunget med en rekke orkester og på mange musikkfestivaler i hele landet. Siden 1997 har han vært medlem av vokalensemblet Nordic Voices. De blir regnet som et av de fremste vokalensemblene i verden, særlig når det kommer til samtidsmusikk og tidligmusikk, og med dem har Frank turnerer verden rundt og gitt ut flere plater. Som komponist arbeider han innenfor flere sjangre. Spesielt har hans verk for kor oppnådd stor utbredelse. Han er også meget aktiv som låtskriver, og fremfører ofte sine egne sanger med sitt eget band. I 2011 debuterte han som skuespiller ved Nationaltheatret, i Istialia, og har siden vært aktiv innenfor scenekunst, spesielt musikkteater. For Teater Innlandet er han aktuell som skuespiller i Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen. Med Testosteron debuterer han dessuten som dramatiker.
Les mer >

Musiker

Gunnar Flagstad
Gunnar er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, med hovedfag i akkompagnement/samspill og er førsteamanuensis i akkompagnement og Fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon ved Norges musikkhøgskole. Han har også i en årrekke vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt. Gunnar har opptrådt i en rekke land i Europa, på ledende arenaer som Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields og BBC Radio 3 i London, Konzerthaus i Berlin, Lucerne Festival i Sveits og Usadba Jazz festival i Russland. I Norge har han spilt på festivaler som Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikkfestival, Hardanger Musikkfest og Festspillene i Nord-Norge. Han er jevnlig gjest i NRK radio og TV, har turnert landet rundt med Rikskonsertene, og som kammermusiker er han å høre blant annet i Tine Thing Helseth Quintet, samtidsensemblet Traktor og pianoduoen 20 fingre. Gunnar er en av de tre kunstnerisk ansvarlige i konsertserien Resonans på Gjøvik, og sitter i kunstnerisk råd for RingsakerOperaen. For Teater Innlandet er han aktuell med Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

John Ivar Knutzen
John Ivar er utdannet ved Norges musikkhøgskole og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, NTNU. Han har i tillegg studert ved Manhattan School of Music, hos Wieland Welzel i Berliner Philharmoniker og hos Nick Woud ved Royal Concertgebouw Orchestra i Amsterdam. John Ivar er ansatt ved Luftforsvarets musikkorps, hvor han i tillegg til å jobbe som slagverker også fungerer som tamburmajor. Han har også en utstrakt freelancevirksomhet, fra musikk fra 1500-tallet, der han spiller på originalinstrumenter, via romantisk orkesterrepertoar, til nyskrevet samtidsmusikk. Han er videre kunstnerisk leder for LFMK Slagverkensemble, og han har skrevet og produsert barneforestillingene Mange rare lyder, Tre tøffe trommiser, og Tamburen på Festningen. Han har også arbeidet som slagverklærer ved blant annet Toneheim Folkehøgskole, og har opprettet og drevet talentutviklingsprogrammet Battuo for unge slagverkere i Hedmark. I tillegg er han ansatt som Universitetslektor ved Institutt for musikk ved NTNU. For Teater Innlandet er han aktuell med Testosteron, en co-produksjon med traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Nora Hannisdal
Nora fullfører våren 2018 sin bachelorgrad i utøvende musikk ved Norges Musikkhøgskole og skal fortsette med en mastergrad der høsten 2018. Nora har erfaring som solist, orkestermusiker og kammermusiker, og hun har vikariert som hornist i Den Norske Opera og Ballett og i Forsvarets Stabsmusikkorps. På Norges Musikkhøgskole har hun blant annet spilt i fremførelser av Alban Bergs Kammerkonsert for fiolin, klaver og 13 blåsere, og Schönbergs Kammersymfoni nr. 1. For Teater Innlandet er hun aktuell i Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Elisabeth Maria López Wulfsberg
Elisabeth er utdannet klarinettist med bachelorgrad i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole. Hun jobber som frilanser på teater og i forsvarskorpsene og har vært ansatt i Hærens Musikkorps Nord-Norge i Harstad. Som treblåser har Elisabeth også medvirket i Les Misérables og The Sound of Music ved Hålogaland Teater. Hun har også vikariert i forestillinger ved Riksteatret, Torshovteatret og Sandnes Kulturhus. For Teater Innlandet er Elisabeth aktuell som musiker i samtidsmusikkensemblet Traktor som spiller i forestillingen Testosteron som er en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >
Tittel
Innhold