Til toppen

Little Wolf

The ballad of Lovely Rita and her Crippled Boy child

Kvinne synger, mansn med gitar
bilde bilde

Del med en venn


av Kate Pendry og Henrik Ibsen

Kate Pendry utforsker temaene kjærlighet, foreldreskap, sex og død i Ibsens Lille Eyolf, med denne nye vokalteater-tolkningen.

Sammen med komponist Audun Aschim Steffensen bringer hun stykkets svært moderne tematikk til live, med nyskrevet musikk (Steffensen) og libretto (Pendry), i en konsert som tar publikum med inn i Ibsens rike, sære og supernaturlige verden av skakkjørt familieliv.

Musikken kan kanskje beskrives som en sonisk avant-garde film i et mørkt drømmelandskap, med et hint av Sgt.Pepper og Disney.

Inspirasjoner får vi fra samtid, rock, filmmusikk og eksperimentell jazz. Alt vi gjør hentes ut fra kjernen i Ibsens supernaturlige univers, og vi tar også med det gotiske og besteborgerlige inni miksen, kvernet gjennom vår egen uttrykkspallett.

Forestillingen er støttet av: Dramatikkens Hus, Fond For Utøvende Kunstnere, Hamar Teater, Kulturrådet, NOTAM.

Utviklet hos Hamar Teater og Fossekleiva Kultursenter.

Med: Kate Pendry
Musikk: Audun Aschim Steffensen


Frilansprisen 2022

Kate Pendry er nylig tildelt Frilansprisen for 2022 av Norsk Skuespillersenter og Norsk Skuespillerforbund. I sin begrunnelse skrev juryen:
«Årets vinner forfrisker feltet og holder oss i ørene med sin til tider krasse form, sitt sylskarpe innhold og bevisste estetikk. Hun er beryktet for å være en kontroversiell kunstner. Arbeidet er konfronterende med personlig og politisk innhold. Hun regnes for å være grenseoverskridende, grenseutviskende, og arbeidet kan vekke sterke reaksjoner. Hun er kompromissløs og normkritisk. Når alle går i flokk, trår Kate Pendry til siden – og tar en mikrofon og stiller spørsmålet «Er det retningen dere vil gå?»

Les mer om Frilansprisen og Kate Pendry på scenekunst.no.

VARIGHET: 45 minutter

Forestillingen ble spilt i 2022

sted STEDER:
Hamar Teater

Kalender PERIODEN:  1. september-3. september 2022

Lukk

Hamar Teater

ADRESSE: Strandgata 23, Hamar

TELEFON: Tlf. 415 14 838

Besøk Hamar Teater sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb