Til toppen
Kvinne og mann
bilde bilde

Del med en venn

Turnébekjennelser – med Kjersti og Terje

Hva skjer når to meritterte skuespillere lever tett sammen over tid på turné? Jo, det blir rom for samtaler. Mange fortrolige samtaler.  

Kjersti Elvik og Terje Strømdahl reiser denne høsten sammen på grendehusturné i Innlandet med hver sin monolog. Kjersti med «Bjørnejegerskens bekjennelser» av Berit Hedemann og Terje med «Mistero Buffo» av Dario Fo. 

Kjersti og Terje ønsker å ta oss med inn i samtalene de har mens de reiser rundt. Dette blir det podkast av! Podkastserien «Turnébekjennelser» gir oss gjennom intime og ærlige samtaler kjennskap til skuespillerne bak masken. Kjersti og Terje byr på historier fra egne karrierer, og de ser ikke bort fra at en og annen hemmelighet også vil bli avslørt. Teaterfaget vil stå sentralt i alle episodene. 

Andre temaer vil variere, men vi vet det blir nært og personlig. Vi vet også at det kommer til å bli både latter og tårer. 

 

 

Alle skuespillere får fra tid til annen spørsmål som «Hvordan klarer du å lære en times tekst utenat?» og «Hva er det flaueste som har skjedd deg på scenen?». Nå har du mulighet til å få svar på akkurat det du lurer på! Send dine spørsmål til Kjersti og Terje her! Og kanskje er det akkurat ditt spørsmål som besvares i neste “Turnébekjennelser”. 

Arrangørweb