Til toppen

Billettkjøp og smittevern

bilde bilde

Del med en venn

VI TAR DIN OG VÅR SIKKERHET PÅ ALVOR! 

Teater Innlandet har i samarbeid med alle lokale arrangører innført en rekke tiltak for å forebygge smitte både for involverte og publikum. Når du besøker forestillingen er det viktig at du følger anvisning fra personalet, samt skilter og merking. Vi følger selvfølgelig de til enhver tid gjeldende regler og anbefalinger fra helsemyndighetene. 

Når skal du kjøpe dine billetter?
Vi ber om at alle kjøper billetter på forhånd via vår nettside. Det er viktig at vi har god oversikt over antall forventede publikummere ettersom vi samarbeider med lokale arrangører, som også er de ansvarlige arrangørene når det gjelder smittevern, og ettersom alle saler og hus er ulike. Vi selger ikke flere billetter enn at alle kan holde 1 meters avstand til alle, selv om husene vanligvis har plass til mange flere gjester.
 

Hva skjer med plassene/billettene dine?
Pga myndighetenes krav til avstand, er vi nødt til å plassere alle som har kjøpt billetter manuelt. (I enkelte kulturhussaler er det et eget opplegg for plassering gjennom billettsystemet.) I grendehussalene vil det være runde småbord som man sitter rundt med god avstand, som på en kafé. I kulturhusene sitter man i et amfi, på stolrader hvor det er 1 meters avstand mellom tilgjengelige seter.

NB! For alle gjelder følgende: Vi plasserer alle på samme bestilling samlet, så langt det lar seg gjøre.  

Hvor mange publikummere blir det på forestillingen?
Vi følger myndighetenes retningslinjer og forholder oss til det til enhver tid gjeldende maksantall.
 

Før forestilling
Det blir ikke anledning til å mingle med andre publikummere, men samtidig er det viktig at
innslipp i salene går forsvarlig for seg, med god avstand, noe som kan ta litt ekstra tid. Møt gjerne opp tidlig, men påregn noe venting. Hold avstand. 

Er du syk, i karantene, føler du deg dårlig eller har vært i kontakt med smittede eller i land merket rødt, MÅ du bli hjemme. 

Når du ankommer spillestedet vil det være stasjoner med hånddesinfeksjonsmiddel som vi ber deg om å benytte. På denne måten forhindrer vi at du tar med deg smitte på hendene inn på spillestedet. 

Det er viktig at alle, også dere som kommer i gruppe, holder 1 meters avstand fra publikumsvert og andre publikummere. 

Inne i salen
Ved alle toaletter og innganger til salen vil det også være tilgjengelig hånddesinfeksjonsmiddel som du må bruke. Vask ellers hendene hyppig. Hosting/nysing må skje i albuen. Kjenner du plutselige symptomer på forkjølelse må du forlate salen umiddelbart. 

Pausen
Vi ber deg om å gå rolig ut av salen og holde god avstand (minimum 1 meter) til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe. Hold også god avstand i kø til toalettene. 

Servering
Det vil bli bordservering på grendehusene. Ønsker du servering kjøper du en serveringsbong hos billettøren ved ankomst, og så får du kaffe/te og kake servert i pausen.
 De ulike kulturhusene har barer/kiosker hvor smittevern er ivaretatt. Hold avstand. 

Vi aksepterer kun kortbetaling/Vipps. 

Etter forestilling
Når forestillingen er over vil det bli gitt instrukser om å gå rolig ut av salen med smittevern i minne. Det er viktig å holde god avstand til andre publikummere. Det er dessverre ikke mulig å oppholde seg i publikumsområdene etter forestilling, men vi er takknemlige for at du ville være sammen med oss denne kvelden, og takker så mye for besøket! 

Arrangørweb