Babytriller

Sving inn i et landskap der trillende lyder og rullende dans fortryller de aller yngste! To dansere og en musiker spinner fram underlige rundinger og spennende klang.
#tumle #trille #rulle #kvitre #synge #rokke #vugge #gynge #kule #hjul #fryd #jubel #lyd #tone #klang #bruse #bulder #rytme #babytriller #teaterinnlandet

Forestillingen varer i ca. 25 minutter, og etterpå inviteres barna til å leke i kulissene.

Koreograf Karstein Solli er en av de aller første som satte i gang med forestillinger for de aller minste i Norge. "Solli har et helt spesielt grep på performanceteater/dans for barn. […] Barna er heldige som får anledning til å se noe så rart, vidunderlig og snilt. Vi voksne er heldige fordi vi kan tilby dem det og ta del i det selv" – Inger M. Lunde, Aftenposten

Babytriller hadde premiere 6. februar 2016, og var på turné i Innlandet fram til 12. mars. I mai besøkte forestillingen Dansens Hus i Oslo.

Her kan du følge prøvetida og få bakgrunnsstoff om Babytriller

Og her kan du se en liten reklamesnutt!

MED: Musiker: Halvard Bjørkås Dansere: Hanne Frostad Håkonsen og Loan Hà
AV: Koreograf: Karstein Solli Scenograf: Kristin Bengtson Musikalsk ansvarlig: Halvard Bjørkås
PASSER FOR: Passer for barn 0-3 år
BILLETTER: Kr. 60,- (eks. avg.), samme pris for barn og voksne!
ANMELDELSER: Oppland Arbeiderblad - Turid G. Dale: Forestilling for de aller minste
"Teater Innlandet vartet opp med en trivelig forestilling for de aller minste i kulturhuset på Gjøvik lørdag."
"Forestillingen kunne forstås av alle, uavhengig av språk. De tre skuespillerne boltret seg med sirkler og baller, rør og bjeller, selvlysende hansker og sykkelhjul med lys."
"De sang og danset og snakket et tullespråk som passet godt inn i babyenes univers. Det var herlig å observere ansiktene til unge og gamle tilskuere."

Hamar Arbeiderblad - Sigurd Arnekleiv Bækkelund: Lekent på teatret
"Teater Innlandets nye produksjon "Babytriller" byr på lek og moro for de aller minste av oss."
"Bjeller og rytmer skaper et klanglig bakgrunnsteppe, mens dansere gjør overraskende krumspring med rekvisittene - som triller og ruller rundt på scenen"... "Tilskuerne sitter på små puter med store, nysgjerrige øyne og følger spent med mens de ser på en helt annerledes teaterpremiere."
BILDER / FILM:
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold