Til toppen
Tre personer i scenerom
bilde bilde

Del med en venn

Verdenspremiere!

VI ER STOLTE!

Torsdag 20. august kl. 21:00 er det verdenspremiere på vår første direktesendte digitale teaterforestilling, Skjæra tå seg hue! Forestillingen er historiens første TI Lab-produksjon og teatrets andre samarbeid med det Hamar-baserte TV-produksjonsselskapet Fabelaktiv. Dette blir ingen vanlig forestilling, men en annerledes hyllest til Kjell Aukrust i anledning 100-årsjubileet, og som på grunn av den utfordrende virussituasjonen har fått fasong som et festlig og forrykende TV-show!

De fem skuespillerne Tom Styve, Stian Isaksen, Sunniva Du Mond Nordal, John Nyutstumo og Anne Guri Tvedt spiller ulike roller og alt foregår i vår prøvesal, som for anledningen er gjort om til et stort TV-studio med mange scener. Det er ikke publikum til stede i salen under visningene, men et stort crew bestående av regissører, filmfotografer, script, kameraassistenter, teknikere, maskører, rekvisitører og produsenter. Publikum over hele verden (!) kan se showet i sin egen stue, enten på TV, datamaskin, nettbrett eller mobil.

Skuespillerne har selv skrevet manus til Skjæra tå seg hue, og scenograf Kristin Bengtson har skapt det særegne universet vi som seere skal få komme inn i når vi logger oss inn via billetten vår torsdag kveld. Har du ikke anledning til å se urpremieren 20. august kl. 21:00 håper vi du er ledig fredag 21.08. kl. 21:00, som er andre og siste mulighet!

Skuespillerne står klare til å gi deg en vanvittig, lidenskapelig og humoristisk kveld, og alt skjer der og da, bortsett fra ulike VB-innslag (videobånd) som er spilt inn på forhånd. Du har kanskje sett filmede teaterforestillinger før, hvor ett eller flere kamera har vært i bruk, men et liveshow som Skjæra tå seg hue, det tror vi ikke du har vært vitne til!

Vi er rett og slett svært stolte over det vi nå skal få vise deg, og takknemlige for at det kan komme noe så fabelaktig ut av «koronatiden»!

Her kan du lese mer og kjøpe billett!

Arrangørweb