Til toppen
Mann sitter aleine, smilende. i teatersalen
bilde bilde

Del med en venn

Velkommen til Pinocchio!

Varmt velkommen til det vi både tror og håper vil gi hele familien en magisk kveld i teatret. Tid til å samles og oppleve i fellesskap, fritt for digitale forstyrrelser.

Familieforestillinger er viktige for Teater Innlandet. Også når vi skaper for hele familien, setter vi alle kunstneriske krefter inn og satser skikkelig. Sammen med et helt kunstnerisk team og teatrets mange gode krefter inviterer vi inn til en episk reise, en odyssé for hele flokken.

Pinocchio er en kjent tittel for mange, men de fleste har nok først og fremst et forhold til Walter Disney sin tegnefilm fra 1940. Mindre kjent er originalen av Carlo Collodi som utkom samlet i bokform i 1883. Sentralt i historien står barnets iboende nysgjerrighet og utforskertrang. En kraft vi som voksne både kan glede oss over, og miste nattesøvn av. Friksjonen mellom barnets egenvilje i møte med samfunnet og de voksnes forventninger og krav til oppførsel, kan til tider slå gnister. Slik er det kanskje for oss alle – kampen mellom lyst, krav og forventninger er ikke alltid like enkel å håndtere. Men kanskje er det midt i dette omdreiningspunktet? at vi kontinuerlig finner vår egen plass – blir oss selv. Barn, som voksne.

Velkommen til en helt ny og magisk teaterversjon av den store klassikeren Pinocchio. En forestilling for alle sansene, befriende fri for lang lyvenese og moralske pekefingre, men full av skogens egen poesi og magi. En fortelling om å finne seg selv, som barn og som voksen. Om løsrivelse og det å finne tilbake til hverandre og til naturen vi alle er en del av. 

Velkommen i teatret.

Thorleif Linhave Bamle – teatersjef

Arrangørweb