Til toppen
Mann med statuett Heddaprisen
bilde bilde

Del med en venn

Thorleif i fem nye år

Thorleif Linhave Bamle har takket ja til en ny åremålsperiode som teatersjef ved Teater Innlandet.

Hans nåværende åremål går ut til sommeren 2025, og med denne forlengelsen vil Thorleif fortsette i teatersjefjobben fram til sommeren 2030.

Styreleder Anne Enger er svært tilfreds med at Thorleif Linhave Bamle fortsetter som teatersjef, og er glad for den kontinuiteten dette gir teateret.

– Thorleif er en sterk og tydelig teatersjef med høye ambisjoner på kunstens vegne. Hans første to år i Teater Innlandet var preget av pandemi, og en utfordrende streik. I samme periode klarte teatret likefullt å produsere flere kritikerroste forestillinger, etablere en ny og viktig nasjonal festival. Våren 2022 mottok teatret også Heddaprisen for Karons Sandkasse. Ambisjonene er store, og vi kan glede oss til sterke kunstneriske opplevelser i årene som kommer, sier styreleder Anne Enger.

-Jeg er svært takknemlig og ydmyk for den tilliten styret har gitt meg gjennom krevende tider, og nå også videre inn i fremtiden, sier Thorlef Linhave Bamle. – Selv om utfordringene har stått i kø, har det vært en udelt positiv opplevelse å komme til Teater Innlandet. Et hus med så mange dedikerte og dyktige medarbeidere gjør at jeg har stor tro på at vi skal ta store steg også i fremtiden. Teater Innlandet har, med solide eiere i ryggen, et stort potensial – både regionalt og nasjonalt. Jeg gleder meg stort til å fortsette det gode samarbeidet med våre ansatte, og til arbeidet med å nå ut til vårt publikum i en stor region, sier Thorleif.

Arrangørweb