Til toppen
Rom med sofa, stoler bord, trapp
bilde bilde

Del med en venn

Teater Innlandet søker turnétekniker

Teater Innlandet har som mål å være et modig og engasjerende teater hvor publikum kan søke refleksjon, storslåtte opplevelser og underholdning. 

Teater Innlandet har siden etableringen i 2010 vokst betydelig og etablert seg som en sentral kunstaktør i Innlandet. Teatret turnerer i hele Innlandet; på kulturhus, grendehus og andre spillearenaer, og har nye og tilpassede produksjonslokaler i Hamar kulturhus. Teater Innlandet presenterer både egenproduksjoner og co-produksjoner for de ca. 35 000 publikummerne som hvert år ser teatrets forestillinger. Teatret har for første gang knyttet til seg et ensemble og er i rivende utvikling.

Løsningsorientert turnétekniker søkes til ettårig engasjement i 100% stilling

Hovedarbeidsoppgavene vil være avvikling av lys, lyd og video under prøver og på turné, vedlikehold av teknisk utstyr og frakt av utstyr på turné. 

Teater Innlandet søker deg som innehar engasjement, kompetanse og serviceinnstilling, og som kan være med på å løfte teatret. Vi søker en tekniker med relevant utdannelse innen lys, AV og scenearbeid. Realkompetanse kan erstatte formell utdanning.  

Søker må kunne bruke data som arbeidsverktøy og beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Søker må kunne utføre enkelt vedlikehold av lys-, lyd- og AV-utstyr. Søker bør kjenne til Qlab, Chamsys og Digico. Under teatrets turneer fraktes teknikere og utstyr med egen lastebil, det er derfor en fordel om søker har førerkort klasse C og YSK. Førerkort klasse B er helt nødvendig. Kvelds- og helgearbeid må påregnes. Stillingen har turnéplikt. 

Vi kan tilby spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver på en kreativ arbeidsplass med høy aktivitet og fokus på faglig og personlig utvikling.  

Spørsmål rettes til teknisk sjef Olav Nordhagen, telefon 922 58 798 eller på e-post olav@teaterinnlandet.no
Interesse for scenekunst og kjennskap til kulturlivet i Innlandet er en fordel. Tiltredelse og lønn etter avtale. Teater Innlandet er tilsluttet kollektiv pensjonsordning. 

Søknadsfrist 4.oktober 2020. Søknadsportalen finner du her.

Teater Innlandet ønsker at de ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke stillingen. 

Vi gjør oppmerksom på at teatret har offentlige søkerlister. Søker kan be om å bli unntatt offentlighet, men må begrunne dette skriftlig, jf. Offentleglova § 25. 

Arrangørweb