Til toppen
Portrett mann

Bilde: Erik Berg

bilde bilde

Del med en venn

Teater Innlandet har fått ny styreleder

Geir Bergkastet er valgt som ny styreleder for Teater Innlandet. Han får med seg Kari Heggelund som ny nestleder.

Bergkastet er direktør ved Den Norske Opera & Ballett, har bred erfaring og høy kompetanse innen feltet etter mange år som både direktør og styreleder ved flere kulturinstitusjoner. Kari Heggelund er ordfører i Åsnes kommune og har arbeidserfaring fra både inn- og utland og styreerfaring fra blant annet 7Sterke og Klubben AS.

Anne Enger har vært styrets leder siden 2020, mens Arild Halvorsen har vært nestleder siden Teater Innlandet ble opprettet i 2010. Begge trer nå ut av styret. Under Teater Innlandets generalforsamling den 23. mai ble de takket av fylkesordfører Even Aleksander Hagen.

– Det er imponerende å se alt Teater Innlandet får til, og at det både har resultert i priser, kunstnerisk debatt og gode skussmål fra publikum. Jeg vil takke Anne Enger og Arild Halvorsen for innsatsen i styret, som eier har vi hatt stor glede av kompetansen og evnene de besitter. Nå vil jeg ønske påtroppende styreleder og nestleder lykke til med viktig arbeid. Innlandet fylkeskommune har store ambisjoner for teatret i årene som kommer, og vi ser fram til å samarbeide med det nye styret, sier Even Aleksander Hagen.

Både Geir Bergkastet og Kari Heggelund er valgt for to år i Teater Innlandets styre.

Den nye nestlederen, Kari Heggelund. Foto: Åsnes Kommune

Arrangørweb