Til toppen

Til deg som skal på forestilling i Hamar kulturhus

bilde bilde

Del med en venn

Vask hender – hold avstand – beregn god tid

Vi tar smittevern alvorlig og gjør alt vi kan for å sikre en trygg opplevelse for alle. Men alle må bidra.

Vi ber deg komme i god tid før arrangementsstart. Vi åpner dørene til foajeen en time før start og døren inn til salen senest femten minutter før sart. Følg med på informasjonen som blir gitt og anvisninger fra vertene både før og etter arrangementet. Det er satt en begrensning på antall publikummere som gjør at det er god plass til å holde minst 1 meters avstand, og kommer du tidlig vil vi ha god tid til å få alle inn i salen på en trygg måte. Har du behov for å bruke heis, er det tillatt med maks 2 personer i heisen om gangen. Alle oppfordres til å vaske hender ved ankomst eller bruke desinfiserende midler som er utplassert ved dørene. Unngå berøring av flater der det ikke er nødvendig. Det er viktig at du utviser tålmodighet og hjelper til med å opprettholde avstand på vei inn i og ut av salen.

Servering
Det er per nå ikke åpen servering i kulturhuset.

Plassering i sal

Som følge av endrede retningslinjer for smittevern har vi vært nødt til å endre seteplasseringen i salen. Vi ber om at du forholder deg til den plassen som står på din billett og at du IKKE flytter på deg. Dersom dere har kjøpt plass ved siden av hverandre men likevel ikke er i samme kohort, ta kontakt med en av vertene, så prøver vi å løse dette.
Folk sitter kohortvis, med to seter i mellom hver kohort. Det vil ikke sitte noen rett foran eller rett bak hverandre.

Våre verter vil alltid være tilgjengelige og behjelpelige.

Dersom du må passere andre gjester på seteraden på vei inn i eller ut av salen, viser du hensyn og snur deg vekk slik at passeringen blir så trygg som mulig.

OBS! Har du sykdomssymptomer, er i karantene eller har vært i kontakt med smittede eller i land merket rødt, må du holde deg hjemme.

Arrangørweb