Til toppen
Portrett mann og kvinne ved siden av hverandre

Bilde: Ellen Jarli

bilde bilde

Del med en venn

Salongsamtale Hamar

Velkommen til Salongsamtale om demens 14. desember på Klubbscene Rolf Jacobsen (inngang fra Satellitten) i Hamar kulturhus, rett etter forestillingen «Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg», som spilles på Teater Innlandet scene.

Her får vi møte Randi Kveine og Gisle Erlien, artister og forfattere av boka «Pårørendesjokket – GPS for Alzheimer-pårørende», og være med på en samtale mellom Øyvind Kirkevold, assisterende forskningssjef ved Aldring og Helse, og Irene Mari Røen, leder ved Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Innlandet. Samtalen ledes av Vigdis Galaaen, kommunalsjef Helse og omsorg i Hamar kommune.

Salongen er gratis og åpen for alle. Varighet ca. 1,5 time. OBS! Begrenset antall plasser.

PÅRØRENDESJOKKET – GPS for Alzheimer-pårørende

Randi Kveine og Gisle Erlien havnet i pårørenderollen som hjelperne til en alzheimerrammet søster. De savnet veiledning om alt fra sykdomsforståelse og juridiske spørsmål til å håndtere egne følelser. De skrev til slutt boka de hadde savnet – «PÅRØRENDESJOKKET – GPS for Alzheimer-pårørende». Der byr de på praktiske råd og strategier for å overleve. Boka ble en bestselger fordi den gir pårørende nødvendig informasjon og kunnskap. Den brukes også som oppslagsverk for ansatte i demensomsorgen. Forfatterne forteller om sin evige pårørendereise for å hjelpe andre i samme situasjon. Boka fås kjøpt signert før og etter arrangementet.

Arrangørweb