Til toppen

Politisk korrekt teater?

Samtale

bilde bilde

Del med en venn


Hvorfor Politisk korrekt teaterfestival? Hva er politisk korrekt teater? Vil vi ha det? Hva betyr egentlig «politisk korrekt»? Hva er vitsen med teater?

Verdens første Politisk korrekt teaterfestival gikk av stabelen i fjor. Der var scenekunstkritiker Chris Erichsen, og skrev: «Det er (…) bemerkelsesverdig at en festival med denne typen ambisjoner (…) ikke inneholdt ett eneste programpunkt der begrepet politisk korrekt ble belyst, diskutert og satt i sammenheng med det kunstneriske programmet. På den måten ble begrepet hengende og dingle i løse lufta som et litt irriterende sesam sesam.»

Derfor har vi kalt Chris Erichsen inn på teppet. Chris har med sitt eget teppe som han har innkalt oss på. På disse teppene vil vi ha en samtale om hva «politisk korrekt» egentlig betyr. I teatret og ellers.

Med: Kritiker og kunstner Chris Erichsen, teatersjef Thorleif Linhave Bamle, Azra Halilovic, Desiree Bøgh Vaksdal, andre festivalfolk – og deg.

Arrangementet er gratis, men du må hente fribillett gjennom billettsystemet her på hjemmesiden.

 

VARIGHET: 60 minutter

Forestillingen ble spilt i 2022

sted STEDER:
Hamar kulturhus

Kalender PERIODEN:  3. september-3. september 2022

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb