Til toppen

Personvernerklæring

Hjemmeside 

Som besøkende teaterinnlandet.no gir du oss lov til å registrere og behandle personopplysninger om deg og dine aktiviteter på vår side. Vår hjemmeside har samarbeidspartnere som sporer bruk av nettsiden gjennom bruk av informasjonskapsler. Dette er Facebook, Google Adwords og Google Analytics. Facebook og Google AdWords gir oss muligheten til å eksponere relevant reklame til deg som har vært inne på vår hjemmeside. Google Analytics har som formål å samle statistikk om hvordan hjemmesiden blir brukt. Dette gir oss mulighet til å tilpasse teaterinnlandet.no slik at den blir mest mulig brukervennlig. 

Hvordan kan du skru av sporing? 

Det er flere måter å skru av informasjonskapsler på, og du kan lese mer om informasjonskapsler hos Nettvett.no: klikk her.
For Google Analytics kan du skru av sporingen via denne siden: klikk her 

Nyhetsbrev 

Vårt nyhetsbrev baserer seg på avtale. Avtalen inngår du når du selv ber om å motta nyhetsbrev via vår hjemmeside. Ved å bestille nyhetsbrev fra Teater Innlandet vil du få tilsendt relevant info om våre forestillinger til oppgitt epostadresse. For å kunne sende deg nyhetsbrev samler vi inn navn og epost-adresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Vi benytter oss av en tredjepartløsning fra MailChimp for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Informasjon om MailChimps personvern finner du: her
I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi for å kunne sende våre lesere mest mulig relevante saker.

Sosiale medier 

Teater Innlandet benytter sosiale medier for å formidle om våre aktiviteter og produksjoner. Dersom du følger oss på Facebook, Instagram, Youtube og Twitter, vil den relevante plattformen være ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. 

Billettkjøp 

Teater Innlandet spiller på ca. 20 forskjellige kulturhus. Det er det enkelte kulturhus som formidler billetter til våre forestillinger gjennom ulike billettsystemer. Kontakt derfor det aktuelle kulturhus for opplysninger rundt personvern. 

For billettkjøp til vår scene i Hamar kulturhus, bruker vi billettleverandøren Dialog Exe / Ebillett og du blir sendt til deres nettside for å gjennomføre kjøpet. Informasjon om deres personvern finner du her .

For billettkjøp til våre forestillinger på grendehus og samfunnshus, bruker vi billettleverandøren TicketCo. Informasjon om deres personvern finner du her.

Epost 

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig epost er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via epost.

Innsyn, sletting og endring

Alle som er registrert har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige, unødvendige eller opplysninger bli rettet, slettet eller supplert, jf. personopplysningsloven §§ 27 og 28. Merk at arkiveringsplikten vil gå foran sletteplikten i personopplysningsloven. 

Kontakt oss 

Epost: epost@teaterinnlandet.no 
Telefon: 62 59 87 20
Postadresse: Postboks 4153, 2307 Hamar
Besøksadresse: Torggata 100, 2317 Hamar

bilde bilde

Del med en venn

Arrangørweb