Til toppen

Løgn varar lengst

bilde bilde

Del med en venn


av Aslak Moe

Det begynner med et samlivsbrudd. Aslak flytter fra ei lita datter for å leve et annet sted, med en annen kvinne. Så kommer det et brev fra en advokat.

Aslak Moe er en instruktør som har spesialisert seg på forestillinger som benytter virkeligheten som råstoff. Bak seg har han flere produksjoner som formidler særdeles personlige møter mellom mennesket på scenen og publikum i salen.

Fra sin egen erfaring med delt foreldreskap, et møte med «Foreningen 2 foreldre» og en massiv research i norske foreldretvister, står nå Aslak Moe selv på scenen. Der formidler han fortellinger om tilsidesatte foreldre og splittede familiers møte med rettsapparatet, politiet og påtalemakten. I en verden der det kan virke som om løgn varer lengst.

Med: Aslak Moe
Dramaturg: Solrun Toft Iversen
En samproduksjon mellom Aslak Moe og Det Vestnorske Teateret

VARIGHET: 110 minutter

Forestillingen ble spilt i 2021

sted STEDER:
Hamar kulturhus

Kalender PERIODEN:  21. november-21. november 2021

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb