Til toppen

Unni Moløkken

Unni Moløkken er seniorrådgiver ved Teater Innlandet, og har vært medarbeider ved teatret i over 30 år.

Unni har, i tillegg til lærerutdanning, grunnfag i tverrfaglig praktisk estetiske fag. Hun har også mellomfag i drama, film og teater fra NTNU i Trondheim. I tillegg har hun en ett-årig desentralisert produsentutdanning fra Dramatiska instituttet i Stockholm.

Unni ble ansatt ved Hedmark Teater i 1991 som prosjektleder og aktør for gateteaterprosjektet i forbindelse med Lillehammer-OL i 1994. Siden fortsatte hun i Hedmark Teater som regissør for amatørteater og barne- og ungdomsteater. Hun var i tillegg skuespiller, regissør og koreograf for Martnsrevyen i Elverum i mange år, samt regissør for Elverum barnemusikkteater. Fra 1994 ble hun produksjonsleder (produsent) ved Hedmark Teater.

Gjennom årene som produsent jobbet hun også tett på forestillinger i rollen som inspisient under svært mange forestillinger.

Hun ble produksjonssjef i Hedmark Teater i 2009, en stilling som ble videreført til Teater Innlandet da dette ble stiftet i 2010.

Fra 2023 gikk hun over i en rolle som seniorrådgiver ved Teater Innlandet, og vinteren 2023/24 er hun i tillegg aktuell som skuespiller i forestillingen aka Macbeth.

 

 

 

Portrett av Unni Moløkken

Leter du etter en annen aktuell kunstner?

Se alle kunstnere her
Arrangørweb