Til toppen

Tone Oline Knivsflå

Tone Oline Knivsflå (født 1995) fra Geiranger er skuespiller med utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), hvor hun gikk ut våren 2023. Tidligere har hun også gått musikkteaterlinja ved Bårdar Akademiet, og har studert psykologi i to år ved Universitetet i Oslo.

Tones vei til skuespillerfaget startet på dramalinja ved Fagerlia vgs i Ålesund og i barne- og ungdomsteateret Jugendteateret i Ålesund.

Under utdannelsen ved KHiO spilte hun blant annet Hedda i Ibsens Hedda Gabler og Cassio i Othello av Shakespeare.

Hun har også erfaring som sanger og musikalartist innen flere sjangre. Hun har blant annet vært å se i den skandinaviske urpremieren på musikalen Dogfight på Riksscenen, teaterkonserten Sunday in the park with George i Oslo, den klassiske musikkfestivalen Festspela i Geiranger og samtlige konserter over hele Sunnmøre.

Fra høsten 2023 er Tone en del av det toårige talentprogrammet TI Ung, som er et samarbeid mellom Teater Innlandet, Talent Norge og Sparebankstiftelsen Hedmark.

For Teater Innlandet har hun høsten 2023 spilt i familieforestillingen Solsnu, og i 2024 er hun aktuell i rollen som Sokrates i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.

 

Portrett kvinne

Leter du etter en annen aktuell kunstner?

Se alle kunstnere her
Arrangørweb