Til toppen

Sara Li Stensrud

Sara Li Stensrud er forfatter og scenekunstner, oppvokst på Hamar og bosatt i Oslo og Värmland. Hun skriver for barn og for voksne, for boka og for scenen.

Teaterarbeidene hennes blir til i tett samarbeid med skuespillerne, og inkluderer Lykkelig til mine dagers ende, iscenesatt i samarbeid med Ine Wilmann (Black Box 2012), Noen kommer til å komme (Ah! Ah! Ah! Ah!) – En forviklingskomedie om flyktningkrisen, iscenesatt med Dag Håvard Engebråten og Madalena Sousa Helly-Hansen (Nationaltheatret 2016), og Blomsterstykke – Et rasende sørgespill med kronblad fine som hud, skrevet og iscenesatt med Sousa Helly-Hansen (Bergen Dramatikkfestival 2020).

De siste åra har hun hatt samarbeid med teaterkompaniet Ymist og koreograf-regissør Henriette Pedersen. Stensrud driver også Didaktisk Dukketeater, et omstreifende dukketeater for voksne. Våren 2024 kommer hun med romanen Ting du kan røre på forlaget Oktober, og til høsten kommer stykket hennes Stumfilm opp i en iscenesettelse av blant andre regissør Rebekka Nilsson, skuespiller Ine Wilmann og scenograf Silje S. Kise.

Våren 2024 er hun aktuell for Teater Innlandet med familieforestillingen Pinocchio.

 

 

 

Leter du etter en annen aktuell kunstner?

Se alle kunstnere her
Arrangørweb