Til toppen

Roger Opdal Paulsen

Roger er utdannet skuespiller ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har stått på flere norske scener, blant annet ved Nordland Teater, Kilden Teater og Trøndelag Teater. For Nordland Teater hadde han i 2012 rollen som Bagheera i forestillingen Jungelboken, og i 2014 sto han igjen på samme scene, da som Ferdinand i Stormen.
I de senere år har han gjestet Kilden Teater på flere forestillinger, deriblant 12 edsvorne menn og Anne Franks søsken. Han har også gjort teater for Kristiansand Dyrepark hvor han fra 2016-2021 spilte rollene som Bamsefar i Hakkebakkeskogen og Politimester Bastian, Kasper og pølsemaker i Kardemomme by.
I 2022 har Roger spilt rollen som Sira-Lars i Maridalspillet, og spilt forestillingen Kant med Det Norske Fossekompaniet. Roger er også aktiv som stemmeskuespiller, og har i tillegg til dubbing av Barne-TV lest inn en rekke lydbøker.

Han hadde sin første opptreden ved Teater Innlandet i forestillingen Utlendingen i 2020og denne vinteren er han aktuell i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, av Sigrid Undset.

Portrett mann

Leter du etter en annen aktuell kunstner?

Se alle kunstnere her
Arrangørweb