Til toppen

Bridget Ferrill

Bridget Ferrill er en komponist, lydingeniør og synthbygger, med base i Real Surreal Studio i Berlin.

Hun har erfaring fra studioer og arenaer som Greenhouse Studios i Reykjavik, Machines with Magnets i Providence (Rhode Island, USA), og med Boiler Room i London. Hennes spesialiteter inkluderer elektroakustisk musikk og design av håndlaget elektronikk. Hun har jobbet med teknisk elektronikk for saksofonisten Bendik Giskes live-show, design av Anglerfish-dronesynthen for Common Ground, og har laget multimediainstallasjoner med Áslaug Magnúsdóttir.

Musikken hennes spiller mellom komposisjon og lyduttrykk, og hun utforsker alternativ, håndlaget elektronikk og eksperimentell datamusikk. Albumet hennes med Áslaug Magnúsdóttir, Woodwind Quintet, ble gitt ut 20. juli 2022, på Subtext Recordings. Hennes siste soloalbum er Only, utgitt på ENXPL. Denne ble komponert under en periode med turné- og lydteknikk i 2019, og fungerer både som et rolig tilfluktssted og som takknemlighet for kildeinstrumentenes klangfarger.

Ferrill har siden 2015 turnert mye i USA, Storbritannia og Tyskland, og er aktuell på Teater Innlandet høsten 2022, som komponist for Nytt land!

Leter du etter en annen aktuell kunstner?

Se alle kunstnere her
Arrangørweb