Til toppen
Mann og kvinne
bilde bilde

Del med en venn

Her er vår nye styreleder

Ved ordinær generalforsamling i Teater Innlandet 26. mai 2020 ble Anne Enger valgt til styreleder.

Anne Enger (1949) er tidligere kulturminister, leder av Senterpartiet og fylkesmann i Østfold. Hun var styremedlem i Nationaltheatret gjennom 12 år, derav 8 år som styreleder fram til 2017. Enger har erfaring fra en rekke styreverv i kulturen, senest styreleder i Oslo Kammermusikkfestival og styremedlem i Østfold Internasjonale Teater. Fra 2018 er hun medlem av Den Norske Nobelkomite. Hun har god kjennskap til Innlandet fylke, blant annet som styreleder i Sykehuset Innlandet fra 2016 til 2020.

-Det er et stort kompliment til Teater Innlandet at Anne Enger har takket ja til å være styreleder de neste to årene. Hun har en tyngde og erfaring på kulturfeltet som vi nå får nyte godt av, og det blir spennende å følge det nye styret i tida som kommer. Teater Innlandet fyller nå 10 år. Med sin bakgrunn har vi forventning til at Enger, sammen med ny teatersjef og de dyktige medarbeiderne, vil fortsette den fantastiske utviklingen av teatret, sier Even Aleksander Hagen, fylkesordfører i Innlandet.

-På vegne av Innlandet fylkeskommune som eier vil jeg også takke Randi Eek Thorsen for den jobben hun har gjort som styreleder gjennom seks år. Det har vært et givende og fruktbart samarbeid, og vi er godt fornøyd med resultatene, understreker fylkesordføreren.


Styret ser fra 26.05.20 slik ut:
Anne Enger – styreleder (ny)

Arild Halvorsen – nestleder

Sven Inge Sunde – styremedlem

May Brit Støve – styremedlem

Randi Strømbu – styremedlem fra de ansatte (ny)

Sigmund Hagen – vararepresentant

Ellen Persvold – vararepresentant (ny)

Kåre Nordseth – personlig vararepresentant for den ansatte valgte i styret (ny)

Arrangørweb