Til toppen

Faglig dialog, paneldebatt

bilde bilde

Del med en venn


OBS! Arrangementet er avlyst grunnet skjerpede nasjonale smittevernstiltak av 04.02.21.

 

Paneldebatt: Hva er god kunstkritikk?

 

Bli med på samtale om Julius Cæsar – og kunstkritikk!

 

Teater Innlandet inviterer til kritisk ettersnakk umiddelbart etter forestillingen fredag 8. januar.

Teaterkritikerne Therese Bjørneboe (Norsk Shakespeare- og teatertidsskrift), Chris Erichsen (Scenekunst.no) og Inger Marie Kjølstadmyr (Dagsavisen) forteller oss hva de nettopp har sett.

 

Men vi spør også: Hva er egentlig en god teaterkritikk? Hvordan jobber våre venner (?) kritikerne? Hvordan forbereder de seg? Hvordan forvalter de makta si? Hvordan føles det å kunne «drepe» en forestilling med noen få setninger? Og hvorfor skal noen bry seg om hva akkurat de syns?

 

Hvordan er det for skuespillerne å bli vurdert – og kanskje slakta? Og selvfølgelig vil vi gjerne høre hva akkurat du synes!

 

Når: Fredag 8. januar

Tid: 21:00-22:00

Hvor: Teater Innlandet, Hamar kulturhus, Torggata 100

 

Gratis inngang – påmelding sendes randi@teaterinnlandet.no for registrering av navn og telefonnummer. Førstemann til mølla!

 

Med forbehold om endringer grunnet Covid-situasjonen

Forestillingen ble spilt i 2021

sted STEDER:
Hamar kulturhus

Kalender PERIODEN:  8. januar-8. januar 2021

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb