Til toppen

Anna og Azra bretter opp ermene

Live podkast

To kvinner sitter i en sofa
bilde bilde

Del med en venn


av og med Anna Lian og Azra Halilovic

Anna & Azra bretter opp ermene er en podkast om kunst og kultur med et spesielt fokus på representasjon, mangfold og maktkritikk. Anna og Azra forsøker også å være en uredd liten stein i skoa til etablerte institusjoner og posisjoner og en plattform for nye stemmer, diskusjoner og perspektiv.

De produserer også ungdoms-podkastene Ukritisk og Saupstad Calling og er støttet av blant andre Kulturrådet, Trondheim Kommune og Fritt Ord.

Arrangementet er gratis, men du må hente fribillett gjennom billettsystemet her på hjemmesiden.

VARIGHET: 50 - 60 minutter

Forestillingen ble spilt i 2022

sted STEDER:
Hamar kulturhus

Kalender PERIODEN:  2. september-3. september 2022

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Arrangørweb