Til toppen
Bilde av dame som hopper

TILT 2019

Danseprosjektet TILT er tilbake i Innlandet i 2019!
bilde bilde

Del med en venn

TILT er et danseprosjekt over seks år (2015-2020) støttet av Sparebankstiftelsen DNB. Målet er å få store deler av landet til å danse. Panta Rei Danseteater leder TILT og samarbeider med regionteatre og andre større scenekunstinstitusjoner over prosjektperioden. 

Vi skaper en ny produksjon for turné hvert år. Turneene følges opp av skreddersydde danseprosjekter i hver kommune og hver by.

I 2019 er det igjen Innlandet som står for tur! 

Byr på mye

TILT skal gjennom en rekke ulike aktiviteter, forestillinger og seminarer føre dansekunsten inn i kommunene! Panta Rei Danseteater og Teater Innlandet skal co-produsere en danseforestilling som skal på turné høsten 2019, i tillegg skal det gjennomføres skreddersydde prosjekter i Tynset, Gjøvik, Raufoss, Fagernes, Valdres, Hamar, Ringsaker, Løten, Stange, Ringebu, Vinstra, Otta og Vågå. 

Følg med…

på våre nettsider, pantareidanseteater.com og/eller på facebook for aktiviteter og oversikt over når TILT kommer til din kommune!

TILT 2019 kickstartet under MOVE Dansefestival 2.-5. mai 2019

I 2016 var vi i kommunene Tynset, Stange, Vestre Toten, Gausdal, Nord-Aurdal og Nord-Odal med TILT. Du kan lese mer om og se film fra TILT 2016 her!

Vi gleder oss til å se hele Innlandet danse, igjen!

Arrangørweb