Til toppen
foto av folk i en bil

Bilde: "Skjæra tå seg hue" Foto: Atle Auran

Slik får du sett det digitale direktesendte TV-showet!

bilde bilde

Del med en venn

 1. Du må kjøpe deg en billett, det kan du gjøre HER
 2. Sørg for å ha billetten klar når klokken nærmer seg 21:00 den aktuelle dagen. Forestillingen starter presis og du vil ikke kunne spole tilbake eller starte på nytt. Her er det kun én mulighet til å se, og det er når forestillingen “går live” kl. 21:00!
 3. Bestem deg for hvor du ønsker å se forestillingen: På mobil, nettbrett, PC eller TV.
  Mobil, Nettbrett, PC: finn igjen billetten i mailinnboksen, trykk deg inn på billetten, i selve billetten er det en videorute, trykk på play > og vent på at sendingen starter (obs, det kan være at ikke videoruten synes før du har valgt «laste ned bilder» eller «åpne i nettleser»).
  TV: hvis du ønsker å se forestillingen på din egen TV er det flere måter å gjøre dette på.
  Smart TV: her kan du laste ned en egen TicketCo-app, slik at du kan spille av forestillingen gjennom den. For å få tilgang til den gitte forestillingen må du i appen trykke inn billettens referansekode. Den finner du på billetten din.
  Det er utviklet egen app til Apple TV, Android TV og Fire TV. Chromecast* er også støttet dersom du bruker en datamaskin, mobil eller et nettbrett. Innholdet kan også strømmes i de fleste nettlesere, uten at seeren trenger å installere noe, ettersom vi benytter Video JS som er basert på HTML5.
  *Systemet støtter 2. generasjon (2015) eller nyere Chromecast.Direktesendingen kan sees i full HD kvalitet på din foretrukne enhet.

God fornøyelse!

To menn og en bamse
«Skjæra tå seg hue» Foto: Atle Auran
Arrangørweb