Til toppen

Turnébekjennelser – med Kjersti og Terje

bilde bilde

Del med en venn


Hva skjer når to meritterte skuespillere lever tett sammen over tid på turné? Jo, det blir rom for samtaler. Mange fortrolige samtaler.

Kjersti Elvik og Terje Strømdahl reiser denne høsten sammen på grendehusturné i Innlandet med hver sin monolog. Kjersti med Bjørnejegerskens bekjennelser av Berit Hedemann og Terje med Mistero Buffo av Dario Fo.

Kjersti og Terje ønsker å ta oss med inn i samtalene de har mens de reiser rundt. Dette blir det podkast av! Podkastserien Turnébekjennelser gir oss gjennom intime og ærlige samtaler kjennskap til skuespillerne bak masken. Kjersti og Terje byr på historier fra egne karrierer, og de ser ikke bort fra at en og annen hemmelighet også vil bli avslørt. Teaterfaget vil stå sentralt i alle episodene.

Andre temaer vil variere, men vi vet det blir nært og personlig. Vi vet også at det kommer til å bli både latter og tårer.

Alle skuespillere får fra tid til annen spørsmål som «Hvordan klarer du å lære en times tekst utenat?» og «Hva er det flaueste som har skjedd deg på scenen?». Nå har du mulighet til å få svar på akkurat det du lurer på! Send dine spørsmål til Kjersti og Terje her! Og kanskje er det akkurat ditt spørsmål som besvares i neste “Turnébekjennelser”.

Du kan høre episodene her, eller der du vanligvis hører på podkast. Søk etter Teater Innlandet, så finner du oss! Abonnér gjerne, så får du varsel når ny episode er ute!

Podcast

Episoder

10. november

Kjersti og Terje har startet på turnéens siste uke! I denne episoden av Turnébekjennelser snakker de blant annet om det er riktig å sette skuespillere på en pidestall?

3. november

Kjersti og Terje sitter på et hotellrom på Koppang, midt på natten, og samtaler videre om skuespilleryrket.

Hvordan er det egentlig å gå på scenen for å bli vurdert av publikum kveld etter kveld?

27. oktober

Kjersti og Terje er fortsatt på turné! I denne podkasten snakker de blant annet om hvor de finner kraften til å spille et ondt menneske. Fins det et monster i oss alle?

20. oktober 2020

Kjersti har vært pilot i nøyaktig ett nanosekund! Tospannet lurer litt på om teater kan ligne på risikosport, og gleder seg til å reise opp Gudbrandsdalen denne uken.

13. oktober 2020

Hør Kjersti og Terje som kjører seg bort i Finnskogen, fantaserer om kuer som knuffer, og forsøker å svare på det store spørsmålet – hvorfor spiller de teater?

8. oktober 2020

Hvordan ble den sjenerte Kjersti skuespiller? Kjersti og Terje snakker om livet som skuespiller – og om livet selv!

Arrangørweb