Til toppen

Teater Innlandet søker direktør

Teater Innlandet har siden etableringen i 2010 vokst betydelig og etablert seg som en sentral kunstaktør i Innlandet. Teatret turnerer i hele Innlandet; på kulturhus, grendehus og andre spillearenaer, og har nye og tilpassede produksjonslokaler i Hamar kulturhus. Teater Innlandet presenterer både egenproduksjoner og co-produksjoner for de ca. 35 000 publikummerne som hvert år ser teatrets forestillinger. Teatret har for første gang knyttet til seg et ensemble og er i rivende utvikling.

Teater Innlandet har som mål å være et modig og engasjerende teater hvor publikum kan søke refleksjon, storslåtte opplevelser og underholdning.

Spennende stilling ved Teater Innlandet

Teatersjefen er øverste leder ved Teater Innlandet og leder det kunstneriske arbeidet. Teatersjefen har delegert økonomi-, personal- og driftsansvar til direktøren. Direktøren skal være med å utvikle og drifte teatret i tett samarbeid med teatersjefen. Direktøren jobber operativt og rapporterer til teatersjefen og til styret i styremøter, og er sentral i ledergruppen på teatret.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Økonomistyring, budsjettering og regnskap
  • Organisasjonsutvikling; herunder følge opp bransjestandarder, offentlige krav, arbeidsavtaler, tariffspørsmål m.m.
  • Personalpolitikk og kulturbygging
  • Politisk nettverksarbeid og arbeid mot offentlig forvaltning
  • Innkjøp og drift

Vi ser etter en ambisiøs, engasjert og tydelig person med solid ledererfaring, helst fra kulturvirksomhet, som har god forståelse for egenarten og samfunnsrollen til teatret. Det kreves bred erfaring innen økonomi og administrasjon, gode kommunikasjonsevner og stor arbeidskapasitet. Vi ønsker oss en direktør som har en sterk planleggings- og gjennomføringsevne. Stillingen krever relevant høyere utdanning. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Søkere må ha førerkort klasse B.

 

Vi tilbyr:

  • En nøkkelrolle på et ambisiøst regionteater
  • Et mangfoldig og pulserende arbeidsmiljø med utfordrende og varierte oppgaver
  • Lønn etter avtale. Teatret er tilsluttet kollektiv pensjonsordning.

 

Teater Innlandet ønsker at de ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke stillingen.

 

Stillingsannonse og søknadsportal finner du her. Søknadsfrist 31. august 2020.

 

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med teatersjef Thorleif Linhave Bamle, telefon 976 79 748, eller Amund Kristiansen, rådgiver i The Assessment Company, telefon 917 18 762.

 

Vi gjør oppmerksom på at teatret har offentlige søkerlister. Søker kan be om å bli unntatt offentlighet, men må begrunne dette skriftlig, jf. offentleglova § 25.

Arrangørweb