Til toppen
Illustrasjon "Kulturkortet For deg mellom 13 og 21 år Gir rabatt på utvalgte kulturaktiviteter i Hedmark"
bilde bilde

Del med en venn

Kulturkortet for ungdom

Kulturkortet for ungdom gir deg mellom 13 og 21 år rabatter på ulike kulturarrangementer i fylket.

Som innehaver av kulturkortet får du på Teater Innlandet alltid billetter til kr. 100,- pr. stk. til våre egenproduksjoner!

Kulturkortet er helt gratis og skal gi ungdom muligheten til å oppleve kunst og kulturaktiviteter til en rabattert pris.

Kulturkortet for ungdom var tidligere en ordning i Hedmark fylke fra 2010. Nå skal ordningen innføres for ungdom i hele Innlandet i et treårig prosjekt. Innlandet fylkeskommune har satt av 5 millioner kroner til dette over tre år.

Ut 2021 vil ordningen kun gjelde ungdommer bosatt i tidligere Hedmark fylke. Men fra neste år – 2022 – vil ordningen gjelde alle ungdommer i hele Innlandet! I den forbindelse utlyses det en navnekonkurranse, se lenger ned på siden!

Kulturkortet bestiller du enkelt på Kulturkortets nettside

Billettene kjøper du her på www.teaterinnlandet.no, hvor du også finner informasjon om alle våre forestillinger!

Navnekonkurranse Kulturkortet for ungdom!

Kulturkortet for ungdom gjennomfører en navnekonkurranse for det nye Kulturkortet for ungdom i hele Innlandet i 2022.
Det nye navnet blir navnet på kulturkortordningen og etter hvert også navnet på den fremtidige appen, som skal gjøre ordningen enklere å bruke. Alle kan delta i navnekonkurransen, og navne-vinneren vil motta en fet premie fra Kulturkortet når valget er tatt denne høsten. Send inn ditt navneforslag til kulturkortet@innlandetfylke.no senest 14. august!

Arrangørweb