Til toppen

Bilde: Bjørn Krogh Andersen

ENDRINGER PÅ GRUNN AV KORONAVIRUS

bilde bilde

Del med en venn

Basert på råd fra Folkehelseinstituttet og Hamar kommune avlyste Teater Innlandet denne våren forestillinger og arrangementer. Fra september turnerer vi igjen, følg med for mer informasjon.

Les mer om våre planer fremover her!

På grunn av koronasituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å utsette hele den planlagte Den finast eg veit-turneen. Vi jobber med å få satt opp forestillingen på et senere tidspunkt, men det er ikke endelig bestemt når det blir. Forestillingen skulle være vår store jubileumsfeiring, og vi er selvsagt svært lei oss for at det må bli slik, i dette annerledesåret. Vi håper dere vil være med på feiringen når det er bestemt når denne blir.

Følg med på teaterinnlandet.no og Facebook for videre oppdateringer. Publikum vil bli kontaktet fortløpende angående refusjon av kjøpte billetter. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å sikre deg god informasjon ved å trykke her.

Teater Innlandet skulle gjerne ha spilt teater akkurat som før, men som offentlig samlingsplass vil vi være med på å ta ansvar for at situasjonen blir så kortvarig som mulig. Vi beklager ulempen dette medfører for publikum, men håper på forståelse for denne avgjørelsen.

Om kjøpte billetter

Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-3 uker før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til [email protected]

Billetter som er kjøpt lokalt, altså ved ditt utsalgssted/kulturhus, i kasse eller på automat, må annulleres slik at du får tilbakebetalt pengene på konto. Ta med billetten til kassen på utsalgsstedet, hvor de tar imot opplysninger som navn, kontonummer, billettnummer og telefon slik at utbetaling kan skje så fort som mulig.

Dersom du har kjøpt billetter via TicketCo har du fått tilsendt en mail om hvordan du går fram for å få refundert dine billetter.

Saken oppdateres.

Kjære publikum!
En varm hilsen fra alle oss på Teater Innlandet.

Arrangørweb