Vi trenger dine kreative idéer!

Teater Innlandet AS er regionteater for Hedmark og Oppland med hovedbase i Hamar kulturhus. Teatret produserer og programmerer scenekunst og turnerer i begge fylker. I 2014 har Teater Innlandet et budsjett på om lag 40 millioner kroner.

Teater Innlandet søker tekniker i 100 % fast stilling.
Hovedarbeidsoppgavene vil være lys-, AV- og sceneteknisk arbeid under prøver og på turné, vedlikehold av teknisk utstyr og tilvirkning av scenografi.

Vi søker en tekniker med relevant utdannelse innen lys, AV og scenearbeid. Realkompetanse kan erstatte formell utdanning. Vi søker en faglig dyktig, strukturert, selvstendig, serviceinnstilt og engasjert person med høy arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Søker må kunne bruke data som arbeidsverktøy og beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver på en kreativ arbeidsplass med høy aktivitet og fokus på faglig og personlig utvikling.

Kvelds- og helgearbeid må påregnes. Stillingen har turnéplikt.

Spørsmål rettes til teknisk sjef Olav Nordhagen, telefon 922 58 798.

Interesse for scenekunst og kjennskap til kulturlivet i Hedmark og Oppland er en fordel. Søker må ha førerkort klasse B, og helst klasse C. Tiltredelse og lønn etter avtale. Teater Innlandet er tilsluttet kollektiv pensjonsordning. Søknad med cv og kopi av vitnemål og attester sendes epost@teaterinnlandet.no innen 21.9.2014.

Vi gjør oppmerksom på at teatret har offentlige søkerlister. Søker kan be om å bli unntatt offentlighet, men må begrunne dette skriftlig, jf. offentleglova § 25.
Stilling ledig
Tittel
Innhold