Tusen takk fra Teater Innlandet

Fra OL-museet, åpningsshowet, Maihaugen 11. februar

Tusen takk til våre fantastiske samarbeidspartnere under Ungdoms-OL: Loftet dansestudio, Vinstra videregående, Lillehammer og Gjøvik Dansesenter, Dance 4 fun, Trysil kulturskole, Jump Dansestudio, Tynset kulturskole, Stange videregående og PS:Dance.

På oppdrag fra teatret skrev Peter Baden og Sigve Bull en fantastisk låt som Ungdoms-OL gjorde til sin signatur. Mo og Sirius løftet Go beyond, create tomorrow inn i publikums hjerter. Koreograf Camilla Tellefsen skapte et dansenummer som vi lærte videre til de lokale dansegruppene. Opplæringsvideoen vår ble lagt ut på nettet og distribuert til skolene i Hedmark og Oppland.

Publikum fikk et første møte med låta og dansen på NRKs Idrettsgalla, og siden har den vært danset omtrent over alt. På fakkelarrangementene ble dansen og låta et av hovedinnslagene. På idrettsarrangementene har danserne ”våre” dukket opp og bidratt til folkefesten. De har vært med på Drømmedager, de har danset i gågata i Lillehammer, de har danset på isen i Vikingeskipet og de har danset på medaljeseremoniene. Og da det hele ble avsluttet med en siste fest på Lillehammer, sto Mo og Sirius igjen på scenen sammen med dansere i gule, turkise, grønne og rosa t-shirts.

9 forskjellige dansegrupper, mer enn 300 dansere, har laget fest for publikum og utøvere. De har kjørt buss fra Trysil, Tynset og Kongsvinger. De har reist fra Raufoss, Hundorp og Vinstra. De har kommet fra Stange, Hamar og Lillehammer. Jeg har sett dem opptre igjen og igjen, med entusiasme og presisjon. Jeg er imponert over hva de har fått til.

Så kjære, kjære dansere: Idrettsfesten ble morsommere med dere på lag!

Janne Langaas
teatersjef
Teater Innlandet

Go beyond, create tomorrow
BILDER / FILM:
Tittel
Innhold