Stor interesse for Sparebanken Hedmarks billettfond

Sparebanken Hedmark og Teater Innlandet inngikk tidligere i år et samarbeid om Sparebanken Hedmarks billettfond. Billettfondet gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger. I høst har det vært mulig å søke om billetter til følgende forestillinger: Rekyl, Jeg er Robin Hood, Promise of Departure og Et juleeventyr. 600 billetter har nå blitt fordelt til skoler og kulturskoler i Hedmark og Oppland.

Det er dessverre ikke mulig å søke om billetter til høstens forestillinger lenger, men 6. oktober da repertoaret for våren 2017 lanseres åpnes det opp for en ny runde med søknader til billettfondet. Teatrets ønske er at dette skal bli en permanent ordning.

«Interessen for ordningen har vært over all forventning», sier Janne Langaas, teatersjef for Teater Innlandet.

Hun forteller at teatret har mottatt søknader om mer enn 2300 billetter og at de har måttet ty til loddtrekning i fordelingen av billetter.

«Vi har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger. Den store interessen for ordningen tyder på at den fyller et behov hos skolene for å oppleve teater og gjøre noe sosialt sammen utenom skoletid», sier Janne og legger til at det selvfølgelig er kjedelig å måtte gi såpass mange avslag, men understreker at nye muligheter kommer ved vårlanseringen.

600 billetter
fordelt til skoler og kulturskoler
i Hedmark og Oppland
Tittel
Innhold