Ønsker du fribilletter til klassen din?

Foto: Lars Martin Bøe. Hovedrollene i KORPS: Tom Styve og Ida Holten Worsøe

Skoleklasser kan fortsatt søke om fribilletter for høsten 2017!

Billettfondet har vist seg å være svært populært, og det er kommet mange søknader fra hele Innlandet.
Søknadsfristen var opprinnelig 28. august, men ettersom det har vist seg at dette er en litt for kort frist for skolene som nettopp har startet igjen etter sommerferien, og det i tillegg er kommet på ytterligere to forestillinger man kan søke om billetter til, har vi valgt å utvide fristen slik at flere kan søke!

Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser.

Søknaden skal være enkel og kun inneholde navn på skole, klasse, ønsket antall billetter*, ønsket forestilling, spillested og spilledato. Søknadene sendes billettfond@teaterinnlandet.no, og må være oss i hende innen 1. september.

Det kan søkes om billetter til teaterinstallasjonen Solveigs 2. sang, Ungkar, familieforestillingen Korps, danseforestillingen Hello og Tornerose. Se spilleplanen for når vi er i nærheten av deg og din klasse!

*Billettfondet er for barn og ungdom. Vi har forståelse for at en lærer eller en annen voksen normalt ikke kan ta med seg ei hel klasse alene og man kan derfor søke om billetter til voksne som ledsagere. Vi ber om at dette antallet spesifiseres i søknaden.

SpareBank1 Østlandet og Teater Innlandet opprettet i 2016 et billettfond som gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger.
Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser. Det vil bli delt ut til sammen 2000 billetter for skoleåret 2017-2018, som er det dobbelte av fjorårets antall!

For ytterligere informasjon, kontakt Randi Strømbu på telefon 91545951 eller epost randi@teaterinnlandet.no

NY søknadsfrist: 1. september!
Tittel
Innhold