Billettfondet dobles

Foto: Lars Martin Bøe. Hovedrollene i KORPS: Tom Styve og Ida Holten Worsøe

Nå kan skoleklasser søke om fribilletter for høsten 2017!

SpareBank1 Østlandet og Teater Innlandet opprettet i 2016 et billettfond som gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger.
Nå utvides ordningen, idet antallet billetter dobles etter at Sparebanken Hedmark Sparebankstiftelse bevilget kr. 375 000,- til fondet gjennom årets gavetildeling!

Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser.SpareBank1 Østlandets billettfond ble lansert i 2016 og videreføres i styrket grad for skoleåret 2017-2018, hvor antallet billetter som deles ut øker fra 1000 til 2000!

Om det økte antallet billetter sier teatersjef Janne Langaas «Dette er fantastisk! Vi er svært fornøyde og takknemlige for at Sparebanken Hedmark Sparebankstiftelse ved SpareBank1 Østlandet har økt bidraget til dette samarbeidet, som vi vet kommer Innlandets barn og unge til gode.»

«Her gjelder det å være snar med søknadene», sier Randi Strømbu, som er informasjonskonsulent i Teater Innlandet og ansvarlig for å administrere ordningen. «Søknaden skal være enkel og kun inneholde navn på skole, klasse, ønsket antall billetter, ønsket forestilling, spillested og spilledato. Dersom det er mange om beinet vil vi avgjøre det hele med en loddtrekning, men søknadene må uansett være oss i hende innen fristen, som for høstprogrammet er 28. august

Stikkord for høsten er en stor familieforestilling med lokale korps på scenen, en dagsaktuell danseforestilling med unge voksne, og en sterk teaterinstallasjon om Peer Gynts Solveig, for å nevne noe.

Det åpnes opp for å sende inn søknader fra og med i dag, fredag 23. juni, og det kan søkes om billetter til teaterinstallasjonen Solveigs 2. sang, familieforestillingen Korps og danseforestillingen Hello.

For ytterligere informasjon, kontakt Randi Strømbu på telefon 91545951 eller epost randi@teaterinnlandet.no

SpareBank1 Østlandets
billettfond dobles!
Tittel
Innhold