Skeiv salong på Sand

Skeiv salong arrangeres på Milepelen lørdag 16. februar kl. 14.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles på Milepelen 21. februar. Skeiv salong arrangeres i samarbeid med Milepelen.

Du møter Carina Elisabeth Carlsen, Kristin Bengtson og Anniken Urianstad i en samtale ledet av Kristine Welde Tranås ved Teater Innlandet.

Carina Elizabeth Carlsen er kroppspositivist og vinner av Skamløsprisen 2018. Hun er også en av ildsjelene bak PustUT – et tilbud til skeive med utviklingshemning.

Kristin Bengtson er scenograf ved Teater Innlandet og den som hadde idéen til forestillingen Kim F. Hun er også ansvarlig for scenografi, kostymedesign, foto og video til forestillingen.

Anniken Urianstad er kapellan i Nord-Odal og skapte furore som åpen lesbisk prest i Målselv i 2003.


Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold