Skeiv salong på Raufoss

Skeiv salong arrangeres på Fyrverkeriet kulturhus i Kommunestyresalen, lørdag 02. februar kl. 18.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles i Fyrverkeriet kulturhus samme dag. Skeiv salong arrangeres i samarbeid med Versus - Skeive litterære dager.

Du møter Audny Chris Holsen, Kristin Fridtun og Andreas Koschinski Kvisgaard i en samtale ledet av forfatter og journalist Siri Lindstad. Arrangementet er en del av festivalen Versus - Skeive litterære dager.

Audny Chris Holsen er TV- og teaterregissør og er aktuell som regissør og dramatiker for forestillingen Kim F.

Kristin Fridtun er filolog og forfatter og er aktuell med pamfletten Homoflokar, samt at det ryktes om en ny bok i 2019.

Andreas Koschinski Kvisgaard er skuespiller og har laget forestillingen Ingen er homo i 2. divisjon og er aktuell med forestillingen Jeg er kolibri.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold