Skeiv salong på Lillehammer

Skeiv salongen arrangeres på Café Stift i Kulturhuset Banken, onsdag 23. januar kl. 19.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles i Maihaugsalen søndag 27. januar.

Du møter Siri Sunde, Terje Kongsrud, Jorun Astri Hagelund og Anne Lise Trabandt i en samtale ledet av Kristine Welde Tranås ved Teater Innlandet.

Siri Sunde er sogneprest i Brøttum og Nordre Ringsaker og er en av symbolbærerne for lesbiske og homofiles rettighetskamp i Den Norske Kirke.

Jorun Astri Hagelund har vært aktiv i Late Bloomers-nettverket i Oslo/Akershus og startet opp og er leder for Late Bloomers Innlandet.

Anne Lise Trabandt er leder for Fri Innlandets turgruppe og bidrar aktivt i Late Bloomers Innlandet.

Terje Kongsrud er venstrepolitiker og rådgiver i kulturseksjonen i Oppland fylkeskommune.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold