Skeiv salong på Gran

Skeiv salong arrangeres i Hadeland kultursal søndag 17. februar kl. 18.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles i Hadeland kultursal samme kveld. Skeiv salong arrangeres i samarbeid med Hadeland kultursal.

Du møter Inge Alexander Gjestvang, Malin Hansen Halvorsrud og Ida Lundgård i en samtale ledet av teatersjef ved Teater Innlandet, Janne Langaas.

Inge Alexander Gjestvang representerte Gran i arbeidsgruppa bak handlingsplanen «Modige, mangfoldige Hadeland» og er tidligere sentralstyremedlem i FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Malin Hansen Halvorsrud representerte Jevnaker i arbeidsgruppa bak handlingsplanen «Modige, mangfoldige Hadeland» og er tidligere styremedlem i FRI Innlandet.

Ida Lundgård deltok i årets Hadeland Pride og er en ung og tydelig stemme i den skeive kampen.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold