Skeiv salong på Gjøvik

Skeiv salongen arrangeres på Gjøvik Kultursenter i Glassverket tirsdag 5. februar kl. 18:00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles på Gjøvik Kultursenter samme kveld, klokka 19:30. Skeiv salong arrangeres i samarbeid Versus - Skeive litterære dager.

Du møter Marion Arntzen, Thea Erbe Thomassen og Janne Langaas i en samtale ledet av forfatter og journalist Siri Lindstad.

Marion Arntzen er forfatter og foredragsholder. Hun er aktuell med læreboken Prinsesse Ivar som hun har skrevet sammen med Mona Renolen. Dette er en bok om hvordan vi møter barns kjønnsmangfold. Marion er ansatt i Stiftelsen Stensveen - Trygg i eget uttrykk, som er et lavterskeltilbud for mennesker med kjønnsinkongruens.

Thea Erbe Thomassen har vært leirleder for Skeiv Ungdoms sommerleir og er nå Skeiv Ungdoms GDPR ressursperson

Janne Langaas er teatersjef ved Teater Innlandet


Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold