Skeiv salong på Gjøvik

Skeiv salongen arrangeres på Gjøvik Kultursenter i Glassverket tirsdag 5. februar kl. 18:00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles på Gjøvik Kultursenter samme kveld, klokka 19:30.

Du møter Marion Arntzen og Kjell-Gunnar Nilsen i en samtale ledet av forfatter og journalist Siri Lindstad.

Marion Arntzen er forfatter og foredragsholder. Hun er aktuell med læreboken Prinsesse Ivar som hun har skrevet sammen med Mona Renolen. Dette er en bok om hvordan vi møter barns kjønnsmangfold. Marion er ansatt i Stiftelsen Stensveen - Trygg i eget uttrykk, som er et lavterskeltilbud for mennesker med kjønnsinkongruens.

Kjell-Gunnar Nilsen er intiativtaker og pridegeneral for den aller første Vinterpride Lillehammer 2019 som går av stabelen 21. - 24. februar.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold