Skeiv salong i Brumunddal

Skeiv salong arrangeres på Ringsaker bibliotek, torsdag 31. januar kl. 19.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles i Teatersalen i Brumunddal 03. februar. Skeiv salong arrangeres i samarbeid med Ringsaker bibliotek.

Du møter Emma Laier Johnsen , Anne-June Skarpnord og Tore Svensrud i en samtale ledet av teatersjef ved Teater Innlandet, Janne Langaas.

Hildegunn Hodne er nestleder i FRI Innlandet og har vært aktiv i LLHs idrettslag Raballder

Emma Laier Johnsen og Anne-June Skarpnord er initiativtakerne bak Innlandets første Pride i Brumunddal sommeren 2018 og ble nominert til Ringsakerprisen for denne innsatsen.

Tore Svensrud er nyhetsredaktør i Ringsaker Blad og tidligere håndballspiller.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold