Skeiv salong i Kongsvinger

Skeiv salong arrangeres på Scene U i Kongsvinger lørdag 16. februar kl. 18.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles i Rådhus-Teatret samme kveld.

Du møter Hildegunn Hodne, Kristin Bengtson og Anniken Urianstad i en samtale ledet av Kristine Welde Tranås ved Teater Innlandet.

Hildegunn Hodne er nestleder i FRI Innlandet og har vært aktiv i LLHs idrettslag Raballder

Kristin Bengtson er scenograf ved Teater Innlandet og den som hadde idéen til forestillingen Kim F. Hun er også ansvarlig for scenografi, kostymedesign, foto og video til forestillingen.

Anniken Urianstad er kapellan i Nord-Odal og skapte furore som åpen lesbisk prest i Målselv i 2003.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold